- 21 Eylül 2016
- 74
- 24
- 88
- 41
- Konu Sahibi atmaca8378
-
hepsi farklı bir şey söylüyor. Kafam karıştıBoyle seyleri aman doktora sormayin, aman...
hepsi farklı bir şey söylüyor. Kafam karıştı
Bence siz tup bebege odaklanin.. sizi burundan daha cok, anne olmak mutlu edecektir emin olun.. bence birinci sirada tup bebek..
Çoğunluğun kararına bakıp degerlendiricem .. Fikir ver banaBuradakiler tek yurek olup tek cevap mi verecek?
Çoğunluğun kararına bakıp degerlendiricem .. Fikir ver bana
Nefesinizi etkiliyorsa önce burnunuz bence hamilelikte nefes almanın zorlaştığı bi dönem oluyor çünkü. Ancak dr a danışmak en doğrusu
Haklısın ama yaş 33olunca kafa cok karışıyor.kendimi sıkışmış gibi hissediyorum...Once burun ameliyati daha saglikli bir hamilelik gecirmek icin...
hepsi farklı bir şey söylüyor. Kafam karıştı
Haklısın ama yaş 33olunca kafa cok karışıyor.kendimi sıkışmış gibi hissediyorum...
33 yas en guzel yaslar ..hic olumsuz dusunulecek bir durum degil ki...suan 34 yasinda bir arkadasim ikizlere hamile hic sikintisi yok..ve daha niceleri bu sekilde hamilelik yasiyor..neden once burun ameliyati cunku saglik herseyden once grlir sen iyi ol ki bebisinde iyi olsun ..zaten hamilelikti dogumdu lohusalikti derken bide bebegi emzirmek isi anlicagin iki sene uc sene burun ameliyatin kalir..Haklısın ama yaş 33olunca kafa cok karışıyor.kendimi sıkışmış gibi hissediyorum...
Bende bebek tedavisi goruyorum 1 kere tup bebek yaptirdim tutmadi dr 2. Yi yapalim dedi.benim nefes problemim oldugu icin ilk once benim ameliyat olmami soledi bende yeni ameliyat oldum.gerci tup bebek icin zaten kendimi suan hazirll hissetmiyorum ama bana sorarsan once ameliyatini ol cunku ins.bebegin olur. Ama bebekle ameliyat olman cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?