herkes olumlu bir konu açmış ama hiç olumsuz yönüne değinmemiş. tüp bebek işleminden pozitif alanlar kadar negatif alanlar da var. tamam olumsuz düşünmemek, kötü enerji vermemek gerekiyor ama negatif sonuç alanlar diğer formlarda belki sonucunu yazıyor belki yazmıyor çekilip gidiyor. olumlu sonuç alanlara da düşüncelerini, üzüntülerini yazmak istemiyorlar, içine atıyorlar.. ben kendimden biliyorum :) gerçi benim 2 aşılama 1 tüp bebek oldu hepsi negatif.... bu sonucu aldıktan sonra ne yapmamız gerekiyor, sonraki işlem için ne kadar beklememiz gerekiyor. herkes tecrübelerini, bilgilerini, düşüncelerini yazsın en azından benim gibi olanlar ne yapmaları gerektiğini bilsin.
ben çevremde kimseye söylemedim, o yüzden dertleşeceğim pek kimse yok, etrafımızda söyleyemediklerimizi burada söyleyelim...
ben sabah negatif sonucumu aldım, sonraki tedavi için hemen düşünmeye başladım. ne zaman olur, ne kadar beklerim. o zamana kadar ne yapmam gerekiyor. doktor mu değiştirsem ??? ve bir çok deli sorular....
ben çevremde kimseye söylemedim, o yüzden dertleşeceğim pek kimse yok, etrafımızda söyleyemediklerimizi burada söyleyelim...
ben sabah negatif sonucumu aldım, sonraki tedavi için hemen düşünmeye başladım. ne zaman olur, ne kadar beklerim. o zamana kadar ne yapmam gerekiyor. doktor mu değiştirsem ??? ve bir çok deli sorular....