EvetSelam arkadaşlar geçen ay iki tane embriyo transferi oldum malesef kimyasal gebelik oldu..adetin ikinci günü doktorum çağırdı muayene oldum estrofem 2 mg sabah akşam verdi cumartesi tekrar kontole çağırdı Rahime bakacak 12 gün transferini Yaparız dedi siz de benim gibi mi ilerlediniz tek bir ilaç yetiyor mu yada ekstra doğal birşeyler yaptınız mı
Transferden önce kan testi mi istedi doktorunuz sizdenBenimde bu gün transfer iptal edildi progesteron hormonu çok yüksek çıkmış bir dahaki aya kaldı araya da bayram giriyor nasıl olacak bilmiyorum.
Evet canım her gittiğimde kan testi istiyorlar.Transferden önce kan testi mi istedi doktorunuz sizden
Ben bugün gittim sadece muayene etti hiç test istemediEvet canım her gittiğimde kan testi istiyorlar.
Benim her gittiğimde kan testi istiyorlar yumurta toplama da da aynı şekilde oldu.Ben bugün gittim sadece muayene etti hiç test istemedi
Bende hiç istemedilerBenim her gittiğimde kan testi istiyorlar yumurta toplama da da aynı şekilde oldu.
Bilmiyorum ki her doktorun tedavi yöntemleri farklıBende hiç istemediler
Bilmiyorum ki her doktorun tedavi yöntemleri far
Benim her gittiğimde kan testi istiyorlar yumurta toplama da da aynı şekilde oldu.
Sizinde dondurulmuş embriyo mıBilmiyorum ki her doktorun tedavi yöntemleri farklı
Evet dondurulmuş embriyoSizinde dondurulmuş embriyo mı
Merhabalar , bende şimdi transfer öncesi aşamadayım estrofem kullandım progesteronuma ve tsh ıma bakıldı ek ilaçlar verildi sizin kaç çıktı progesteronunuz da iptal oldu tedavi ? Bende dün yaptırdım dün sonuçlar güzel dediler yeni ilaçlar eklediler fitil iğne şeklindeEvet dondurulmuş embriyo
Valla hiç bişey söylemediler benimde aklıma gelmedi sormak.Merhabalar , bende şimdi transfer öncesi aşamadayım estrofem kullandım progesteronuma ve tsh ıma bakıldı ek ilaçlar verildi sizin kaç çıktı progesteronunuz da iptal oldu tedavi ? Bende dün yaptırdım dün sonuçlar güzel dediler yeni ilaçlar eklediler fitil iğne şeklinde
Anladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinValla hiç bişey söylemediler benimde aklıma gelmedi sormak.
Rica ederimAnladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Merhaba, bende transfer olacağım çok yakında doktor femara kullandırdı 5 gün,bugün çatlatma iğnesi yarın transfere kadar fitil, predrol ve antibiyotik verdi. Embriyolarım kalitesiz ama imha da etmek istemedik . Sizin transfer ne zaman hangi ilaçları verdi doktorunuz ?Merhabalar , bende şimdi transfer öncesi aşamadayım estrofem kullandım progesteronuma ve tsh ıma bakıldı ek ilaçlar verildi sizin kaç çıktı progesteronunuz da iptal oldu tedavi ? Bende dün yaptırdım dün sonuçlar güzel dediler yeni ilaçlar eklediler fitil iğne şeklinde
Sizin ki taze mi yoksa dondurulmuş mu ? Ben önce bir tane taze transfer oldum 5. Gün kaliteli bir embriyoydu fakat negatif ile sonuçlandı şimdi gene 5. Gün kaliteli dondurulmuş olanı deneyeceğiz. İlk 12 gün sadece estrofem ve folik asit kullandım şimdi iki gündür de estrofem , folik asit , dupaston , progestan fitil ve progestan kalçadan iğne son olarakta deltacortril kullanıyorum transfer günümde 30 mayıs :)Merhaba, bende transfer olacağım çok yakında doktor femara kullandırdı 5 gün,bugün çatlatma iğnesi yarın transfere kadar fitil, predrol ve antibiyotik verdi. Embriyolarım kalitesiz ama imha da etmek istemedik . Sizin transfer ne zaman hangi ilaçları verdi doktorunuz ?
Dondurulmuştu canım benim sorunum galba bağışıklık kendi kendime çözdümSizin ki taze mi yoksa dondurulmuş mu ? Ben önce bir tane taze transfer oldum 5. Gün kaliteli bir embriyoydu fakat negatif ile sonuçlandı şimdi gene 5. Gün kaliteli dondurulmuş olanı deneyeceğiz. İlk 12 gün sadece estrofem ve folik asit kullandım şimdi iki gündür de estrofem , folik asit , dupaston , progestan fitil ve progestan kalçadan iğne son olarakta deltacortril kullanıyorum transfer günümde 30 mayıs :)
Geçmiş olsun canım şimdi ne zaman senin transferin ?Dondurulmuştu canım benim sorunum galba bağışıklık kendi kendime çözdümyani benimle kıyaslamayın kendinizi benim geçmeyen elimde filan mantarlar oluyor o yüzden 5 aa lar tutunamadı bence