A
aysecsr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aysecsr
-
Canım benim dün test günümdü ben de hiç belirti olmadı diye tutmadığını düşündüm ve hatta kesin emindim yine de negatif mi pozitif mi belli değil sonuç sadece 11 çıktı.. Ama hiç belirti yaşmadım sadece 5-6 ve 7. günler adet olacakmışım gibi sancılar oldu bende ama ertesi gün birden kesiliverdi... Yani belirti diye bir şey yok maalesef...
canım kusura bakma ben anlayamadım. hiç belirtim olmadı demişsin sonuçta pozitif mi oldu?*
bende transferden sonra kendimde çok belirti aradım.hamile olan arkadaşların belirtilerini okudum.anladım ki herkezin farklı oluyor belirtileri.bazılarında hiç belirti olmazken bazılarında olabiliyor.bende kasık ağrısı olmuştu mesela ve ben adet olacağımı sanmıştım.çok şükür şu an 14 haftalık hamileyim.darısı sizlerin başına inşallah.
Canım benim dün test günümdü ben de hiç belirti olmadı diye tutmadığını düşündüm ve hatta kesin emindim yine de negatif mi pozitif mi belli değil sonuç sadece 11 çıktı.. Ama hiç belirti yaşmadım sadece 5-6 ve 7. günler adet olacakmışım gibi sancılar oldu bende ama ertesi gün birden kesiliverdi... Yani belirti diye bir şey yok maalesef...
Canım bunu ben de henüz bilmiyorum çünkü değer pozitif ama olması gerekenden düşük... Ben de senin gibi çok belirti aradım belirti olmayınca tutmadı diye üzüldüm belki de bebeğm tuttu ama yaşadığım üzüntü ve stres yüzünden kaybediyorum belki de şu an.. kimyasal gebelik olabilir... C.tesi testi tekrar ettiğimde kesin sonuç belli olacak...
kan tahlilim 50.01 cıktı dr ulaşamadım 9.gün iyimi kötümü bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?