- 3 Kasım 2023
- 7
- 3
- 28
-
- Konu Sahibi duru06neva
Aynı durumdayız,3 defa normal yolla hamile kaldım kalp atışı durdu.Kan pıhtılaşması sorunu çıktı ve genetik sorun olabilir dedilerKromozom testine bakıldı 4. Deneme embriyoların da genetiği incelendi
Doktor sebebi hakkında birşey dedimi acabaMerhaba arkadaşlar
Ben tüp bebek tedavisi ile 4 defa hamile kaldım hepsinde de 5 haftaya geldiğimiz daha kalp atışlarını duymadan kanamam oluyor ve düşük yaşıyorum benim gibi aynı problemi yaşayan çözüm bulan var mı aranızda lütfen yardım edin çok yoruldum artık
Dusuklerden sonra 8.deneme öncesi ekstra birşeyler yaptınız mı acabaBenm 3 kimyasal 3 de 5 6 ve 12 haftalık düşüğüm var tüp bebekle hamile kaldım hepsindede kan sulandırıcı kullanmişizdir 8nci denemem de ikizlerime doğum yaptım
0.6 lik kan sulandırıcı kullanalım dedi doktorum benmde elimde 0.4 Luk vardı günde 2 kere vuruldum sonra 1 e düşürdük 2nci kez histereskopi olmustum 6 ay öncesi başka başka tıbbi birşey olmadı alternatif tıp olarak birkaç birşey yapmıştım ama genelde yapardim zatenDusuklerden sonra 8.deneme öncesi ekstra birşeyler yaptınız mı acaba
80 kiloyum zayıfla biraz tekrar deneyelim dediDoktor sebebi hakkında birşey dedimi acaba
İnsülin direncinize baktırın isterseniz80 kiloyum zayıfla biraz tekrar deneyelim dedi
Gizli şeker de vardı ilaç da kullanıyorum teşekkür edermİnsülin direncinize baktırın isterseniz
Çok geçmiş olsun öncelikle inşallah en yakin zamanda rabbim sağlıklı evlat nasip eder coraspirine ne zaman basliyosunuz peki ve iğneye onların en erken olması gerekiyor diye biliyorumEvet baktırdım pıhtılaşma problemi varmış oksapar ve coraspirinde kullanıyorum ama ne yazık ki sonuç aynı
Transferin yapıldığı gün başlıyorumÇok geçmiş olsun öncelikle inşallah en yakin zamanda rabbim sağlıklı evlat nasip eder coraspirine ne zaman basliyosunuz peki ve iğneye onların en erken olması gerekiyor diye biliyorum
Kan pıhtılaşma sorununuz var mı?0.6 lik kan sulandırıcı kullanalım dedi doktorum benmde elimde 0.4 Luk vardı günde 2 kere vuruldum sonra 1 e düşürdük 2nci kez histereskopi olmustum 6 ay öncesi başka başka tıbbi birşey olmadı alternatif tıp olarak birkaç birşey yapmıştım ama genelde yapardim zaten
Yok heterezigot vardi 2 genimde oda her genetikce önemli değil dedi diğer kan değerlerinde de sknti yoktu. Sadece tedbir amaçlı kullandık hep.Kan pıhtılaşma sorununuz var mı?
Benimde 2 düşüğüm var 0.4 luk oksapar ile coraspin kullaniyordum , doktorum bu sefer 0.6 lik baslayalim dedi
Bende de 2 gende heterezigot çıktı, ama kan sulandırıcıları kullandığım halde 8 haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldumYok heterezigot vardi 2 genimde oda her genetikce önemli değil dedi diğer kan değerlerinde de sknti yoktu. Sadece tedbir amaçlı kullandık hep.