- 10 Mayıs 2024
- 98
- 19
- 32
- Konu Sahibi elispera_24
Merhaba tüp bebekte pcos olup ne kadar dozaj kullandınız yazarsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
150 doz gonalf - toplam 10 gün falan kullandım sanirim net hatırlamasam da. 7 cetrotide kullandım o kesinMerhaba tüp bebekte pcos olup ne kadar dozaj kullandınız yazarsanız sevinirim
150 doz gonalf - toplam 10 gün falan kullandım sanirim net hatırlamasam da. 7 cetrotide kullandım o kesin
Bende tüp Bebek tedavisi görüyorum henüz daha başlamadım adet olunca başlıycam inşallah benim bi tanıdığım tüp bebek tedavisi yaptırıyo PCO kendisi yumurtası çokmuş doktor adet olmana gerek yok demiş iğnelerini kullanabilirsin demiş normalde adetliyken başlanmıyomu
Bana adetliyken gelin dedilerBende tüp Bebek tedavisi görüyorum henüz daha başlamadım adet olunca başlıycam inşallah benim bi tanıdığım tüp bebek tedavisi yaptırıyo PCO kendisi yumurtası çokmuş doktor adet olmana gerek yok demiş iğnelerini kullanabilirsin demiş normalde adetliyken başlanmıyomu
225 kullanmistim 7 8 tane de cetrotide kullandim yumurtalarim guzel kaliteliydi. Ohss de olmadim çok şükürMerhaba tüp bebekte pcos olup ne kadar dozaj kullandınız yazarsanız sevinirim
her gün gonalf 300 kullandım sonra kontrole göre cetrotide vermişti ardına da onu kullanıyordumMerhaba tüp bebekte pcos olup ne kadar dozaj kullandınız yazarsanız sevinirim
Cetrotide kaç gün kullandınız ve kaç gün sonra yumurtalarınız toplandı acaba?her gün gonalf 300 kullandım sonra kontrole göre cetrotide vermişti ardına da onu kullanıyordum
Merhaba 8 gün cetrotide kullandım opudan 2 gün öncede son cetrotide ve gonali olmuştum. İğnelere başlangıç ve opu arasında tam 2 hafta var doktorum bazı yumurtalarım tam büyüklüğe gelmediği için 2 gün daha gonali uzatmıştı.Cetrotide kaç gün kullandınız ve kaç gün sonra yumurtalarınız toplandı acaba?
Ben de bugünle beraber 4 gündür gonal f kullanıyorum bugün cetrotide başlandı. Kasık ağrım ve mide bulantım çok nefes alırken bile karnım rahatsızlık veriyor böyle etkileri normal miMerhaba 8 gün cetrotide kullandım opudan 2 gün öncede son cetrotide ve gonali olmuştum. İğnelere başlangıç ve opu arasında tam 2 hafta var doktorum bazı yumurtalarım tam büyüklüğe gelmediği için 2 gün daha gonali uzatmıştı.
Çok normal bir de pcos varsa sizde bu etkileri iki kat fazla yaşabilirsiniz ben bu dönemde 3 kilo birden almıştım ya hem şişmiştim hem kaşık ağrısı fazla olmuştu. Genelde fazla yumurta oluşumundan dolayı oluyor bunlar.Ben de bugünle beraber 4 gündür gonal f kullanıyorum bugün cetrotide başlandı. Kasık ağrım ve mide bulantım çok nefes alırken bile karnım rahatsızlık veriyor böyle etkileri normal mi
Estradiol değeriniz kaç acabaBende 1 hafa oldu ignelere başlayalı şişkinlik yaptı bendede çok rahatsiz ediyor bugün cetrotide ye başladım 250 ml lik digerlerinde böyle olmamıştı onun etkisini fazla hissettim heralde