Tüp bebekte pcos olanlar ne kadar dozaj iğne kullandınız ?

Bende tüp Bebek tedavisi görüyorum henüz daha başlamadım adet olunca başlıycam inşallah benim bi tanıdığım tüp bebek tedavisi yaptırıyo PCO kendisi yumurtası çokmuş doktor adet olmana gerek yok demiş iğnelerini kullanabilirsin demiş normalde adetliyken başlanmıyomu
Bana adetliyken gelin dediler

Merhaba, özeldeki bi dr bana pcosun dedi. Tüp bebek merkezindeki dr öyle bişi yok yanlış tanı dedi. Çünkü amh düşük nasıl pco olur. Gayet iyi yumurta durumun vs. Bugün yumurta toplama olacak. İlk defa girdim bu sürece. 10 gün gonal f günlük 150 doz. Meriofort bi şaşe. Son 4 gün de oxo ile başlayan yumurta çatlama engelleyici ilaç kullandım.Bir de toz vitamin+ folik asitli ilacı suya karıştırıp içtim.Perşembe gece 00 da ovitrelle yaptım. Sabah toplama olacak inşallah.

Cetrotide kaç gün kullandınız ve kaç gün sonra yumurtalarınız toplandı acaba?
Merhaba 8 gün cetrotide kullandım opudan 2 gün öncede son cetrotide ve gonali olmuştum. İğnelere başlangıç ve opu arasında tam 2 hafta var doktorum bazı yumurtalarım tam büyüklüğe gelmediği için 2 gün daha gonali uzatmıştı.

Merhaba 8 gün cetrotide kullandım opudan 2 gün öncede son cetrotide ve gonali olmuştum. İğnelere başlangıç ve opu arasında tam 2 hafta var doktorum bazı yumurtalarım tam büyüklüğe gelmediği için 2 gün daha gonali uzatmıştı.
Ben de bugünle beraber 4 gündür gonal f kullanıyorum bugün cetrotide başlandı. Kasık ağrım ve mide bulantım çok nefes alırken bile karnım rahatsızlık veriyor böyle etkileri normal mi

Ben de bugünle beraber 4 gündür gonal f kullanıyorum bugün cetrotide başlandı. Kasık ağrım ve mide bulantım çok nefes alırken bile karnım rahatsızlık veriyor böyle etkileri normal mi
Çok normal bir de pcos varsa sizde bu etkileri iki kat fazla yaşabilirsiniz ben bu dönemde 3 kilo birden almıştım ya hem şişmiştim hem kaşık ağrısı fazla olmuştu. Genelde fazla yumurta oluşumundan dolayı oluyor bunlar.

Bende 1 hafa oldu ignelere başlayalı şişkinlik yaptı bendede çok rahatsiz ediyor bugün cetrotide ye başladım 250 ml lik digerlerinde böyle olmamıştı onun etkisini fazla hissettim heralde

X