Tüp bebekte Murat Sönmezer hastaları

cilekli_sut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
818
949
103
Arkadaşlar Murat beye gitmeyi düşünüyorum gidenlerden yorum bekliyorum. Sanırım genartta yapıyormuş.

bence gitme hemm çok paracı hemde hastalarına karşı ilgisiz ölsen umrunda olmassın

Emin misiniz aynı Murat Hocadan bahsettiğinize? Whatsapp mesajlarına en fazla 2 dk içerisinde geri dönen birisidir kendisi, nasıl ilgisiz oluyor anlamadım. Güven veren, samimi ve içten yaklaşımı ile dört dörtlük bir doktordur. Hiç gözünüz arkada kalmasın. Geçmiş olsun..

Konuyu açan arkadaş gitti mi gitmedi mi bilmiyorum ama beN çok çokkk pişmanım bundan sonra düşünen arkadaşlara tavsiyem olsun ; paramın çöpe gittiğine mi yanayım , o kadar hormon alıp boşu boşuna canımın acıdığına .... ararsın meşgule atar, whatsuptan yazarsın hep bi meşgul tamam anlarim doktor yoğun ama bizde hastayız iletişim kuramıyoruz..bu arada hiç mesaj atmayan adam transferlerden hemen 1 gün önce hem sözlü telde hem de whatsuptan 'pınar hanım yarın 2250 nakit' diye yazmayı asla atlamaz ve unutmaz... kısacası hiç memnun kalmadım . Dayadı gonalfi dayadi gonalfi bir sürü yumurtam oluştu tabi o zamanlar ilk tüp bebek deneyimim anlamadım normal dansım... taki son doktor ve hastaneye gider meğer ne kadar çok yardımcı ilaç hormonlar varmiş dengeleyici.. neyse yaz yaz bitmez gitmeyinn bence.. hrs hastanesine ise adımınızı bile atmayın

Merhaba..en son nereye gittiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…