- 29 Şubat 2020
- 754
- 596
-
- Konu Sahibi Cadiiii03443
Bende bahçesiyle iletisime geçtim. Çarşamba yada Perşembe dönecekler. Zaten bir defa denedim. Hep diyordum bir kez deneyip birakicam diye. Bu gittiğim hastanede herşey ters gitti. Çok kaliteli yumurtalar bir anda hepsi gitti...!!! Adetime 4 5 gün kala transfer yapıldı. Dr yaşın ileri dedi çıktı işin içinden. Halbuki ben 6 ay önce doğum yaptım.. yumurtalardan ise 5 yumurta çıktı 1 i boş Muş 4 tanesi birinci kalite dollenmisti. Herşey nasıl bu kadar ters gider anlamadım. 1 tane iyi kalite yumurtada bile hamile kalan çok insan varken benim nasıl oluyor da 4 tane en iyi kalite bir anda yok oluyor? Biz onları dondurmadik dışarda unuttuk demiyorlarda bin tane kulp takiyorlar.Yazdıklarımı sonuna kadar okuyun ve lütfen biraz rahatlayın. Pcos hastasıyım ve kan pıhtılaşmam vardı. Kendiliğimden gebe kaldm ancak 5.haftada gebelik sonlandı. 2 sene boyunca gebe kalamadım ve 3 kere aşılama oldum tutmadı. İlk tüp bebek denememde çok şükür tuttu. O belirti bu belirti deyip kendinizi strese sokmayın. Bende neredeyse hiçbir belirti olmadı. Sadece kasıklarım adet olacak gibi ağrıdı ama hemen olup geçti o ağrılar. Adet ağrısı uzun uzun sürüyor hamilelik belirtisinde kısa kısa ağrılar. Birde ara ara çok üşüdüm ama bu herkeste olmuyor herkesin bünyesi farklı tabiki. Kullandığımız ilaçlar çok fazla öncesinde ve sonrasında. Maddi ve manevi hazır olmak gerek. Ve kesinlikle tüp bebek yaptırdığınız yer çok çok önemli ben Bahçecide yaptırdm. Labrotuvar işi bu işin neredeyse yarısını oluşturmakta. İlaç olarak fitil progestron iğne progestron östrojen vitamin coraspin ve oksapar iğne. Birde omega serum verildi hatfada 1 kez olmak üzere 2 defaya mahsus. İlaçları kafanıza göre bırakmayın. Mesela okuyup okuyup östrojen zararlı bırakıyorm demeyin. Zararı olsa zaten vermezler. Progestron ile birlikte çalışıp bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor. Rahatlayın ve inanın. Tüp bebek başarı oranı çok yüksek neticede. Birincide olmazsa ikincide olur. Ancak dediğim gibi merkezini iyi seçin. Sevgiler.
Gittiğim hastanenin başarı oranı %50 nin altinda. Bunu geç öğrendim... Ama b*ku benim yaşıma atıp geçtiler. Bahceci anladığım kadarıyla çok iyi. Eğer öyleyse benm transferi hasta bakıcı bile yapsa tutar bence.Tabiki bahceciyi öneririm kendi doktorum ebru öztürk.
Ben cok arastirdim bu sürece girmeden önce labaratuvar anlaminda en iyisi bahceci doktorlari ilgili sorun hic yasamadim. Sorunun ne olduguna dair zaten size bireysel bir oran soyluyo doktor mesela yas faktoru es kaynaklı sorun her ne ise. Kendi doktorumuda öneririm cok tatli ve iletisimi düzgün bi görüşün derim biz cok şükür pozitifi yakaladikGittiğim hastanenin başarı oranı %50 nin altinda. Bunu geç öğrendim... Ama b*ku benim yaşıma atıp geçtiler. Bahceci anladığım kadarıyla çok iyi. Eğer öyleyse benm transferi hasta bakıcı bile yapsa tutar bence.
Bahcecinin doktorlarinin instagram sayfasina bir bakin derim ne yaslar var orda hic.umutsuzluga kapilmayinYaşım 38 bu arada. 38 yaşında hamile kalmak isteyen tarihteki tek kişi benim sanırım. Diğer bayanlar hep 18 heralde
Benimde ilk tedavim ben cok memnun kaldim doktordan kaynaklı bir farkmi oldu acaba. Ne zaman soru sormak istesem cevabini aldim bilgilendirme açıklayıcı net olduBende bahçeci demek isterim ama ilk tedavim orada başka bir değerlendirme yapamıyorum ama şöyle bir sorun var çok yoğun ve sanki tam bir bilgi akışı gerçekleşmiyor onlar alanda çok iyi olabilir ama biz sürece çok hakim olmadigimiz için daha fazla ilgi bekliyor olabiliriz
Tüp bebek doktorundan cok cok cok daha önemli olan embriyolog dur. Embriyolog ve hastane araç gerekleri araştırın.Arkadaşlar tüp bebek tedavisinde yada bağlanan tüpleri açma işleminde bildiginiz en iyi doktorları yazarmisiniz?
Ben asla kendimden yaşımdan umutsuz hiç olmadım. Bu yaşımda 3.050 Gr kız bebek dünyaya getirdim ve kızım benden bile sağlamdı hiç bir hastaligi yoktu burnu bile bir kere akmadi öyle de iyi bakmıştım. Ne yaşımdan ne yumurtamdan şüphem yok bu yaşa kadar 6 kez gebelik geçirdim ucu canlı doğum 1 i ölü dogumdu. İki de kürtajın vardı kurtajlarimin sebebi de kalp hastası oldugumdan Dr doğum yapamazsın demişti. En son kızıma hamile kaldım bı tane kadın doğum Dr u hastaneye yatisimi yaptı. 24 haftalık hamileydim. Bebeği alcaz yoksa öleceksin dedi. Hiç bir sikayetimde yoktu. Bebek te saglikliydi aldırmadım çıktım... Ama tüpleri baglatmistim bn son dogumumda salak gibi. Onun kurbanı oldum şuan daBahcecinin doktorlarinin instagram sayfasina bir bakin derim ne yaslar var orda hic.umutsuzluga kapilmayin
Evet. Kime gitsem açmayalım sağlıklı gebelik olmaz en iyisi tüp bebek diyor şuan Dr larTüp bebek doktorundan cok cok cok daha önemli olan embriyolog dur. Embriyolog ve hastane araç gerekleri araştırın.
Doktorunuzun da size dogru protokolü uygulaması gerekiyor.
Bağlanan tüplerin açılması işlemini doktorlar önermiyor. Fonksiyonu olmuyor araştırır iseniz net anlatır doktorlar.
Insallah hakkınızda hayirlisi neyse o olur allah yardimciniz olsunBen asla kendimden yaşımdan umutsuz hiç olmadım. Bu yaşımda 3.050 Gr kız bebek dünyaya getirdim ve kızım benden bile sağlamdı hiç bir hastaligi yoktu burnu bile bir kere akmadi öyle de iyi bakmıştım. Ne yaşımdan ne yumurtamdan şüphem yok bu yaşa kadar 6 kez gebelik geçirdim ucu canlı doğum 1 i ölü dogumdu. İki de kürtajın vardı kurtajlarimin sebebi de kalp hastası oldugumdan Dr doğum yapamazsın demişti. En son kızıma hamile kaldım bı tane kadın doğum Dr u hastaneye yatisimi yaptı. 24 haftalık hamileydim. Bebeği alcaz yoksa öleceksin dedi. Hiç bir sikayetimde yoktu. Bebek te saglikliydi aldırmadım çıktım... Ama tüpleri baglatmistim bn son dogumumda salak gibi. Onun kurbanı oldum şuan da