Tüp bebekte E2 değeri problemi yaşayam oldumuu???

Teşekür ederim. İyim 😊Hastanede 3 gibi verdim sonuç daha çıkmadı. Ama herşeye hazırladım kendimi ama içimde Bi acaba mı var dua istiyorum sizden ☘️ögrenince size bildireceğim.
Duamdasınız, inşalalah pozitif görürsünüz.
Olmazsada canınızı sıkmayın, kendinizi üzmeyin.. ger zman herşeyin hayırlı olanını isteyelim 🤲🏻🌸 duamdasınız

Doktor banadaa amh değerin normal olmasına rağmen, yumurtalıkların iğnelere cevap vermiyor, tembeller şaşırdım dedi:KK43:(( yarın iğnelere başlayalı 7 gün olcak. Kontrole gideceğim. 1 tane yumurta görünüyordu doktor onada yeterli değil dedi:KK43:
Çok teşekkür ederim. İnşalallah güzel olur:KK43: hayırlı olur.
Yazını gördüm ve belki moralin düzelir diye yazmak istedim. Ben erken menapoz hastası olarak değerlendirildim amh değerim 0,5… ikinci transferimi yeni oldum ve 8 yumurta ile başladığım ilaç tedavisinde kala kala 2 yumurta kaldı. Doktor durumu izah etti ve bana söz hakkı tanıdı ve o toplama için kararı bana bıraktı. Bende yürüyelim ya zaten düşük rezervim var diğer ayda farklı olmayacak dedim ve 2 yumurta toplandı. Toplandıktan sonra bir yumurta direk kalitesiz çıktı ve çöp oldu. Elimde kaldı bir yumurta açıkçası doktor o yumurtaya da kalitesiz demişti. Günün sonunda 5AA ile transferim oldu maşaAllah çok şükür. Doktorun sana da söz hakkı vermeli diye düşünüyorum. Bu süreci yaşayan ve yaşayacak olan sensin o iğneler kolay iş değil. Sonuç görmek istiyor insan. Sana yazmak istedim çünkü yaşadıklarını anlayabiliyorum. İnşaAllah yakın zamanda güzel haberlerle burada yazılarını okuruzx

Yazını gördüm ve belki moralin düzelir diye yazmak istedim. Ben erken menapoz hastası olarak değerlendirildim amh değerim 0,5… ikinci transferimi yeni oldum ve 8 yumurta ile başladığım ilaç tedavisinde kala kala 2 yumurta kaldı. Doktor durumu izah etti ve bana söz hakkı tanıdı ve o toplama için kararı bana bıraktı. Bende yürüyelim ya zaten düşük rezervim var diğer ayda farklı olmayacak dedim ve 2 yumurta toplandı. Toplandıktan sonra bir yumurta direk kalitesiz çıktı ve çöp oldu. Elimde kaldı bir yumurta açıkçası doktor o yumurtaya da kalitesiz demişti. Günün sonunda 5AA ile transferim oldu maşaAllah çok şükür. Doktorun sana da söz hakkı vermeli diye düşünüyorum. Bu süreci yaşayan ve yaşayacak olan sensin o iğneler kolay iş değil. Sonuç görmek istiyor insan. Sana yazmak istedim çünkü yaşadıklarını anlayabiliyorum. İnşaAllah yakın zamanda güzel haberlerle burada yazılarını okuruzx
Çoook teşekkür ederim destek verdiğin için🤲🏻🌸 İnşalallah 5AA kalitede olan embrıyon sana tutunur. Ve mucizeni yaşarsın🤲🏻 içimde bir kıvılcım yaktınız beni mutlu ettiniz çok sağolun. allah gönlünüzdekini nasip etsin🌸

Çoook teşekkür ederim destek verdiğin için🤲🏻🌸 İnşalallah 5AA kalitede olan embrıyon sana tutunur. Ve mucizeni yaşarsın🤲🏻 içimde bir kıvılcım yaktınız beni mutlu ettiniz çok sağolun. allah gönlünüzdekini nasip etsin🌸
İnşaAllah teşekkür ederim.🤍🤍🤍🤍🤍 Doktorum bana bir hastasını daha anlatmıştı. Düşük amh değeri olmamasına rağmen kıyıdan köşeden bir yumurta toplayabildik embriyo oluştu ve şimdi hamile demişti. Hiç değerlere sayılara olaylara takılmayın vakti zamanı gelince öyle nir olur ki nasıl oldu diye hepimiz şaşarız ne hikayeler var :) moralinizi yüksek tutun kendinizi yıpratmayın herşey olacağına varacak günün sonunda 🤍🤍🤍

X