- 8 Eylül 2022
- 90
- 77
- 33
Ayy çok sevindimm çok güzel Bi haber inşallah hepsi dondurulma aşamasına ulaşır.Merhaba çok tesekkur ederım. Bugun kontrole gittim. 3/4 tane yumurta saydı doktor. Pazartesi günü opu işlemi olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok sevindimm çok güzel Bi haber inşallah hepsi dondurulma aşamasına ulaşır.Merhaba çok tesekkur ederım. Bugun kontrole gittim. 3/4 tane yumurta saydı doktor. Pazartesi günü opu işlemi olucak
Teşekür ederim. İyim Hastanede 3 gibi verdim sonuç daha çıkmadı. Ama herşeye hazırladım kendimi ama içimde Bi acaba mı var dua istiyorum sizden ögrenince size bildireceğim.Merhaba nasılsınız. Sonucunuzu öğrendiniz mi?
Duamdasınız, inşalalah pozitif görürsünüz.Teşekür ederim. İyim Hastanede 3 gibi verdim sonuç daha çıkmadı. Ama herşeye hazırladım kendimi ama içimde Bi acaba mı var dua istiyorum sizden ögrenince size bildireceğim.
Öyle rabbim hayırlısını nasip etsin. Çok teşekkür ederimDuamdasınız, inşalalah pozitif görürsünüz.
Olmazsada canınızı sıkmayın, kendinizi üzmeyin.. ger zman herşeyin hayırlı olanını isteyelim duamdasınız
Yazını gördüm ve belki moralin düzelir diye yazmak istedim. Ben erken menapoz hastası olarak değerlendirildim amh değerim 0,5… ikinci transferimi yeni oldum ve 8 yumurta ile başladığım ilaç tedavisinde kala kala 2 yumurta kaldı. Doktor durumu izah etti ve bana söz hakkı tanıdı ve o toplama için kararı bana bıraktı. Bende yürüyelim ya zaten düşük rezervim var diğer ayda farklı olmayacak dedim ve 2 yumurta toplandı. Toplandıktan sonra bir yumurta direk kalitesiz çıktı ve çöp oldu. Elimde kaldı bir yumurta açıkçası doktor o yumurtaya da kalitesiz demişti. Günün sonunda 5AA ile transferim oldu maşaAllah çok şükür. Doktorun sana da söz hakkı vermeli diye düşünüyorum. Bu süreci yaşayan ve yaşayacak olan sensin o iğneler kolay iş değil. Sonuç görmek istiyor insan. Sana yazmak istedim çünkü yaşadıklarını anlayabiliyorum. İnşaAllah yakın zamanda güzel haberlerle burada yazılarını okuruzxDoktor banadaa amh değerin normal olmasına rağmen, yumurtalıkların iğnelere cevap vermiyor, tembeller şaşırdım dedi(( yarın iğnelere başlayalı 7 gün olcak. Kontrole gideceğim. 1 tane yumurta görünüyordu doktor onada yeterli değil dedi
Çok teşekkür ederim. İnşalallah güzel olur hayırlı olur.
Çoook teşekkür ederim destek verdiğin için İnşalallah 5AA kalitede olan embrıyon sana tutunur. Ve mucizeni yaşarsın içimde bir kıvılcım yaktınız beni mutlu ettiniz çok sağolun. allah gönlünüzdekini nasip etsinYazını gördüm ve belki moralin düzelir diye yazmak istedim. Ben erken menapoz hastası olarak değerlendirildim amh değerim 0,5… ikinci transferimi yeni oldum ve 8 yumurta ile başladığım ilaç tedavisinde kala kala 2 yumurta kaldı. Doktor durumu izah etti ve bana söz hakkı tanıdı ve o toplama için kararı bana bıraktı. Bende yürüyelim ya zaten düşük rezervim var diğer ayda farklı olmayacak dedim ve 2 yumurta toplandı. Toplandıktan sonra bir yumurta direk kalitesiz çıktı ve çöp oldu. Elimde kaldı bir yumurta açıkçası doktor o yumurtaya da kalitesiz demişti. Günün sonunda 5AA ile transferim oldu maşaAllah çok şükür. Doktorun sana da söz hakkı vermeli diye düşünüyorum. Bu süreci yaşayan ve yaşayacak olan sensin o iğneler kolay iş değil. Sonuç görmek istiyor insan. Sana yazmak istedim çünkü yaşadıklarını anlayabiliyorum. İnşaAllah yakın zamanda güzel haberlerle burada yazılarını okuruzx
İnşaAllah teşekkür ederim. Doktorum bana bir hastasını daha anlatmıştı. Düşük amh değeri olmamasına rağmen kıyıdan köşeden bir yumurta toplayabildik embriyo oluştu ve şimdi hamile demişti. Hiç değerlere sayılara olaylara takılmayın vakti zamanı gelince öyle nir olur ki nasıl oldu diye hepimiz şaşarız ne hikayeler var :) moralinizi yüksek tutun kendinizi yıpratmayın herşey olacağına varacak günün sonundaÇoook teşekkür ederim destek verdiğin için İnşalallah 5AA kalitede olan embrıyon sana tutunur. Ve mucizeni yaşarsın içimde bir kıvılcım yaktınız beni mutlu ettiniz çok sağolun. allah gönlünüzdekini nasip etsin