Tup bebekte dondurulmuş yumurta transferi

Butterflyvenom

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
6
0
16
İstanbul
Slm kızlar ilk defa yazıyorum yeni üye oldum msjlarinizi okudum fakat eski tarihli olduğu icin (yada yeni tarihli olanları ben bulamadığım İcin) yazma gereği duydum... Bahçeci de tup bebek tedavisine başladım yumurtaları topladılar önümüzdeki günlerde transfer yapıcaklar acaba içinizde ilk denemede dondurularak transfer yapılıp tutan varmı??? Olasılığı çok merak ediyorum ve çok heyecanlıyım genelde 2. Denemelerdemi tutuyor bu konuda yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkür ediyorum...

Bu konuyu bende çok merak ediyorum.3. tüp denemem ama rahim kalınlığı yeterli olmadığı için transfer yapılamadı 4 tane dondurumuşum var benim de çok ümitliyim ama yine de merak ediyorum dond.embriyonun taze embriyoya göre tutma olasılığı nedir.Mesajı yazalı çok olmuş umarım sen şimdi hamilesindir bana da umut olursun.Bir de şu güncel mesajları bende bulamadım bir türlü yaklaşık 1 yıldır üyeyim ama forumu hep geriden takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…