Tüp bebekte dondurulmuş embriyo transferi

lupponur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
18
5
1
39
İlk tüp bebek denemem 3. Gün biri iyi kalite biri orta kalite 2 tane embriyo donduruldu
Dondurulmuş çift embriyo transferi yapılacak
Dondurulmuş embriyo transferi öncesinde neler yapılıyor hangi ilaçlar kullanılıyor adetin kaçıncı günü transfer yapılıyor

Merhaba bende dondurulmuş transfer oldum adet olmayı bekliyorsunuz beni adetin 5 gün çağırmıştı ve herşeyin çok güzel olduğunu hatta rahmin transfer için uygun olduğu söylendi hatta çift embriyo istedim ama yaşin daha genç 35 yaş altı çift embriyo yasak hemde riskleri oluyor zaten yüzde 70 80 tutacağını söylemişti doktorum öylede oldu çok şükür adetin 19 gunundede transfer oldum benimki doğal oldu öncesinde rahim kalinlastirmak için iğne vs tutunması için iğne fitil kullanmadım oyuzden bilemem açıkçası kullanan arkadaşlarda yardımcı olur

Adetin 3. Günü estrofem başlamıştım. 5. Gün embriyosu transfer edildi afetin 18. Günüydü. Transferden 1 hafta önce progestan fitil ve progestan dex iğne başlamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 8. Hafta falandı estrofemi bıraktım. 10. Haftada iğneyi bıraktım, 12. Haftada da fitili bıraktım.

Teşekkür ederim
Opu dan sonra bir adet gördüm kontrole gittim bu ay uygun olmadığını söyledi doktorum
Bir dahaki adet döngüsü bekliyorum
Süreci merak ediyorum açıkçası

Tamamdır teşekkür ederim bakalım benim süreç nasıl olacak bende merakla bekliyorum
Rabbim sonunu hayırlısını kolaylıkla sonuçlandırsın

Teşekkür ederim
Opu dan sonra bir adet gördüm kontrole gittim bu ay uygun olmadığını söyledi doktorum
Bir dahaki adet döngüsü bekliyorum
Süreci merak ediyorum açıkçası
Anladım acele etmeyin doktorunuz en iyisini bilir hayırlısı olsun inşallah rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…