Tüp bebekte doğal siklus yöntemi

Sade frappe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
4.643
6.766
158
Hanımlar merhaba, bgn doğal siklus yöntemiyle transferim yapıldı. Transfer günüme kadar vitaminler harici hiç bir ilaç kullanmadım. Bgn de doktorum sadece oksapar (o da benim isteğimle) yazdı; yani öyle prednol fln hiç bir ilaç kullanmadım. Acaba aranızda tedavisi bu şekilde olan ve embriyosu tutan var mı?

Hayirli olsun insallaj pozitif haberi alirsin canim

Hayirli olsun insallaj pozitif haberi alirsin canim
Çok teşekkür ederim, umarım tutar. Dünden beri karın bölgemde bir gerginlik hissi mevcut malesef. Gerinsem rahatlayacagim ama gerinmeye de korkuyorum acikcasi embriyo tutunmussa atar fln diye. Doktora sordum gerin bir sey olmaz diyor ama ben güvenemiyorum tabi ki. Bilemiyorum belki rahim embriyoyu istemedigi icin boyle tepki veriyordur; acikcasi biraz modum da umudum da düstü bu durum yüzünden. Hayirlisi olsun insallah.

Hayirli olsun, insallah pozitiif sonucla tamamlanir ben de naturel siklus oldum ama bizim merkez transferden 4 gun once prednol ve progestan igne ve tablet baslatiyor. Ama bunu hic kafana takma, senin progesteron hormonun yeterli duzeydeyse aslinda takviye sart degil, bazi hastalarda gerek olmasa da sedece onlem amacli kullandirdiklarini soylemisti benim doktor
Naturel siklusta en onemlisi, yumurtanin catlama zamaninin takibi

Korkma canim hem pskolojik de olabilir icini temiz tutmaya calis allah izin verdiyse olur, bende transferlerde gerinme ihtoyaci duydugumda ayaga kalkip gezerdim sende bir dene belki iyi gelir

Transferim daha dün yapıldü canım, 19 ekim test günüm; o gün vericem insallah. Sizin transferiniz yapıldı mı?
Benim ilacli transfer olmustu kimyasal gabelik oldu. Bidaki transferde dogal silkus önerdi bakalim insallah umut olursun bizlere

Benim ilacli transfer olmustu kimyasal gabelik oldu. Bidaki transferde dogal silkus önerdi bakalim insallah umut olursun bizlere
Inşallah canım. Normal siklusta doktoru estrofem, prednol yazanlar fln var benimkisi hiç bir şey vermedi, tam doğal oldu Allah hepimizin gönlüne verir inşallah, sonucumu paylaşırım burdan.

Inşallah canım. Normal siklusta doktoru estrofem, prednol yazanlar fln var benimkisi hiç bir şey vermedi, tam doğal oldu Allah hepimizin gönlüne verir inşallah, sonucumu paylaşırım burdan.
Banada oyle dedi hic ilac igne kullanmicaz sadece altan jel yapicqz dedi.
Ama ilacli transferde estrofem, litunus, progestron ignem vardi 2güne 1. Nasip olmadi. Adetin duzenli baskada bir problem olmadigi icin birde doğal silkus yapalim dedi
Tek embiryo transferimi oldun canim

Evet canım, tek embriyo transferi yapıldı. Aslında ikili donmuş embryom vardı, doktordan onu transfer etmesini rica ettim fakat 35 yaş altı kişilere eğer tek transfer yapma şansımız varsa yapamıyoruz, devlet neden tek olan yerine çifti transfer yaptınız diye bizden hesap sorar ve zaten çoklu gebelik bizim istedigimiz bir durum değil dedi. Benim ikili istememin sebebi aslında olurda ikisi tutarsa ve embriyolardan birisi sağlıksız olursa en azından biriyle yolumuza devam ederiz şejlindeydi. Çünkü bu benim ikinci transferim. Ilk transferim tutmustu fakat 9. Haftada kalbi durdugu icin kürtaj olmam gerekti, meger bebekte kromozomsal bir problem varmış. Doktoruma transfer edilecek olan embriyoyu pgt ye yollasak olur mu dedim fakat çok önermiyoruz; embriyoyu çözdür sonra bir daha dondur bir daha çözdür problemler olabiliyor dedi. Öyle olunca da işimi şansa bıraktım açıkçası. Sağlıksızsa çözülürken problem olsun ki diğerleri transfer edilsin diye dua ettim fakat hiç bozulma olmadan çözülmüş. Şimdi de sağlıklıysa tutunsun diye dua ediyorum açıkçası. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Size tek transfer mi yapılacak peki? Tarihiniz ne zaman?

Bende devlette yapiyorum dr sana dediklerinin aynisini banada dedi benim olursa 3. Transferim olcak ve tek tüpün icinde 2 embiryo var yani son embiryom o oldugu icin koymak zorunda bide 2 basarisiz deneme yapmadan cift embiryo koymakta yasasakmis. Benim daha gecen hafta kimyasal gebelik oldugunj ogrendim 1 ay sonra gel dedi ama bakalim hayat bizi nereye surukler hangi tarihe atar bilemiyorum

Ben varım canım . 3. Gün embriyo su tek embriyo

Çift embriyo transfer edilecekse tutma şansı daha fazladır. Demek ki yumurtlama tarihlerin düzenli ki doktorun böyle bir tedaviyi uygun gördü, önümüzdeki ay transferin yapılır merak etme, zaten kontrollere sık sık çağrildıgin için yumurtanın çatlama gününü kaçırmıyor çoğu doktor.

Ben varım canım . 3. Gün embriyo su tek embriyo
Yaa çok sevindim. Prednol vs sizde de mi kullanılmadı acaba? Bir de tramsferin ilk günü özellikle de gecesi karın bölgemde acayip bir gerginlik ve buna binaen vücudumda gerinme istegi vardı. Sizde de buna benzer bir durum yaşanmış mıydı acaba?

Sizi şeklindeydi benim ki şiddetli değildi. Birde üç gün boyunca ayaklarım hafif yukardaydi hep sırt üstü yattım

Canım merhaba ilk transeferin tutmuş muydu peki acaba? Ben de 2. transferimi olucam kısmetse umarım bundan sonra hepimiz olumlu sonuçlar alarak yavrularımıza kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…