Tüp bebekte boş gebelik

Nymphe CG

Tüp Bebek
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
42
95
49
Merhaba. 43 yaşımı bitirdim. Sat 25 şubat 2019. 8 martta embriyo toplama islemi 11 martta 3 günlük embriyo transferi yapildi. Ilk 3 kan testi değerim, 24, 39.2, 121. Sonrasinda ilk muayenes 5. Haftada kese goruldu. Rahim kalınlıgi kesenin yeri boyutu sekli her sey iyi dedi doktor. 5.5 mm di kese. 1 hafta sonra gittigimizde kese neredeyse iki kati boyutuna cikmisti. 11 mm di ama bombostu. Hem karindan hem de vajinal ultrasonla bakti doktorum. Yuzde 50 yuzde 50 ihtimal verdi. Ya gelisememis olusmamis ya da onumuzdeki hafta bakicaz simdi kesin bi sey diyemem dedi ama doktor da pek umutlu gorunmuyordu. 6. Haftanin sonuydu neredeyse. Kahroldum. Ordan cikar cikmaz kan degerlerime baktirmak aklima geldi. 1349'du. Bu zamana kadar coktan katlayarak cogalmasi gerekiyordu bu degerin..6.5 hafta icin cok dusuk geldi. Iki gun sonra kontrol var ama butun umutlarim bitti. Artik ne bulanti ne ağrı sizi ne baş dönmesi hissetmiyorum. Hamile hissetmiyorum. Üzüntüden ağlamaktan düşünmekten yorgun düştüm 5 gündür. Yumurta rezervlerim cok azalmisti.. ilk cocuk denemem. Ilk hamileliğim. Yaşımı da dusununce... çok kötüyüm kısaca. Buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Kocaman bir boşluk içimde. Bana fazla geldi. Paylaştım..

Merhaba. 43 yaşımı bitirdim. Sat 25 şubat 2019. 8 martta embriyo toplama islemi 11 martta 3 günlük embriyo transferi yapildi. Ilk 3 kan testi değerim, 24, 39.2, 121. Sonrasinda ilk muayenes 5. Haftada kese goruldu. Rahim kalınlıgi kesenin yeri boyutu sekli her sey iyi dedi doktor. 5.5 mm di kese. 1 hafta sonra gittigimizde kese neredeyse iki kati boyutuna cikmisti. 11 mm di ama bombostu. Hem karindan hem de vajinal ultrasonla bakti doktorum. Yuzde 50 yuzde 50 ihtimal verdi. Ya gelisememis olusmamis ya da onumuzdeki hafta bakicaz simdi kesin bi sey diyemem dedi ama doktor da pek umutlu gorunmuyordu. 6. Haftanin sonuydu neredeyse. Kahroldum. Ordan cikar cikmaz kan degerlerime baktirmak aklima geldi. 1349'du. Bu zamana kadar coktan katlayarak cogalmasi gerekiyordu bu degerin..6.5 hafta icin cok dusuk geldi. Iki gun sonra kontrol var ama butun umutlarim bitti. Artik ne bulanti ne ağrı sizi ne baş dönmesi hissetmiyorum. Hamile hissetmiyorum. Üzüntüden ağlamaktan düşünmekten yorgun düştüm 5 gündür. Yumurta rezervlerim cok azalmisti.. ilk cocuk denemem. Ilk hamileliğim. Yaşımı da dusununce... çok kötüyüm kısaca. Buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Kocaman bir boşluk içimde. Bana fazla geldi. Paylaştım..
Benzer şeyler yaşayanlar var mı? Nasıl başettiniz bu durumla? Ya da durumun değiştiği oldu mu?

Umarım düzelir, güzel gider her şey.
Yani yaştan dolayı biraz sorun olmuş olabilir ama umarım sorun yoktur ve bebek gözükür

Teşekkür ederim. Pek umudum yok ama... Umarım. İlk denemede tuttu diye o kadar sevinmiştik ki...
Sakın umudunu kaybetme, o çok değerli bir duygudur. Olmazsa bile ikinci kez denersiniz Allah var, gam yok ❤️
Hem kesenin olması, büyümesi bile çok güzel bir şey. Bence sabırla bekle, inşallah yavrun seninledir ❤️

22 Nisan'da hastanede ilaçla düşük yapılmaya çalışıldı. Tam temizlenemediği için 23 Nisan'da kürtaj yapıldı. Fiziksel olarak da duygusal olarak da çok acıydı. İyi olabileceğimi sanmıyorum. Paramparça aldılar keseyi.
Allah sabir versin yasayan bilir tabiiki bu durumu yinede cok yipratmamaya calisin kendinizi insallah hersey yoluna girer

22 Nisan'da hastanede ilaçla düşük yapılmaya çalışıldı. Tam temizlenemediği için 23 Nisan'da kürtaj yapıldı. Fiziksel olarak da duygusal olarak da çok acıydı. İyi olabileceğimi sanmıyorum. Paramparça aldılar keseyi.
Canım benim benim de yazın 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Kürtaj olmak zorunda kaldım. İlk tüp bebek denememdi. Seni çok iyi anlıyorum insan kendine gelemiyor ama geçiyor. ikinci denemem de iki embriyo transferine rağmen hiç tutunmadılar 😞 2 Nisan da son donmuşlarla bir kere daha denedim bu sefer tuttu çok şükür ama kalp atışını daha görmedik. Yani pes etme. Çok zor yaşamayan kimse bizi anlamaz biliyorum. Kaç kere aşılama iğne ilaç ömrü hayatımda almadığım narkozlusu tedavi sürecinde aldım. Kim ne derse ona koştuk. Hacı hoca Bile kalmadı. Her negatif sonucun ardından bir daha tedavi olmayacağım bir daha doktora gitmem dedim. Ama eşimin desteği ile hep yeniden başladık. Pes etme. İyi ki pes etmedim diyorum. Sen de etme lütfen.. 🙏🤲🏻 Allahım en kısa zaman da hayırlı evlat versin inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın.

Selam aradan uzun zaman geçmiş ama şimdiki durumunuzu merak ediyorum benimde yaş 42 rezervim düşük şuan tüp bebek asamasindayim transferim oldu ama kese boş 7haftalik olması gerekirken 5hftlık çıktı transferden beri ara ara kırmızı kanamam oldu 😔

X