Benim 3. Gün embriyosuydu. TransferinMerhabalar,ben 13 Martta çift embriyo transferi oldum.5.gün embriyosuydu ikisi de.Transfer sonrası beta değerlerim ;
7.gün = 19
10.gün=61
14.gün=216 çıktı. Benzer şekilde olan var mı aranızda,sağlıklı bir yükseliş mi yazabilir misiniz? Hemşire birazcık yavaş dedi.Korkuyorum açıkçası.
Benimde 14 martta 3.gun embriyosu 2 adet transfer edildi 13.gun 186 15.gun 341 çıktı nasıl sizceBenim 3. Gün embriyosuydu. Transferin
11. Günü 17 ,
13. Günü 26,
16. Günü 99,
19. Günü 310,
21. Günü 521 çıkmıştı.
Benim değerlerim de yavaş artıyordu. Şimdi çok şükür 34. Haftaya geldik. Nadir de olsa yavaş artabiliyor.
Gayet güzel artışınız. Zaten 48 saatte en az %60 artması bekleniyor.Benimde 14 martta 3.gun embriyosu 2 adet transfer edildi 13.gun 186 15.gun 341 çıktı nasıl sizce
Teşekkürler güzel yorumunuz icinGayet güzel artışınız. Zaten 48 saatte en az %60 artması bekleniyor.
Evet biraz yavaş ilerlemiş ama sorun etmeyin sonuçta bir ilerleme var kese için ne zaman çağırdılar. Benimde 9. Gün 521 yarın tekrar tahlil var artışı görücez benimde çift embriyoBenim 3. Gün embriyosuydu. Transferin
11. Günü 17 ,
13. Günü 26,
16. Günü 99,
19. Günü 310,
21. Günü 521 çıkmıştı.
Benim değerlerim de yavaş artıyordu. Şimdi çok şükür 34. Haftaya geldik. Nadir de olsa yavaş artabiliyor.
Canım benimde 5.gun tek embiriyo dondurulmuş.Merhabalar,ben 13 Martta çift embriyo transferi oldum.5.gün embriyosuydu ikisi de.Transfer sonrası beta değerlerim ;
7.gün = 19
10.gün=61
14.gün=216 çıktı. Benzer şekilde olan var mı aranızda,sağlıklı bir yükseliş mi yazabilir misiniz? Hemşire birazcık yavaş dedi.Korkuyorum açıkçası.
Bugün bir test daha yaptık.3 gün önce yaptığımızda 216 çıkmıştı.Bugün ise 802 çıktı.Artış %60 dan fazla gözüküyor.Umarım yükselerek devam eder.Teşekkür ederim.Canım benimde 5.gun tek embiriyo dondurulmuş.
10.gün=216
12.gun=435
19.gun=3780
Artışın iyi gibi önemli olan artış olması stres yapma sağlıkla artsın inşallah
değerin baya artmış esasında, iki embriyo transferi mi oldu? İkiz olabilir sizin.9.gün=521
11.gün=1623
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu sizce ikiz olma ihtimali var mı
Evet 2 embriyo başıma ilk defa geliyor hala karar veremiyoruz eşimle iddia ya girdikdeğerin baya artmış esasında, iki embriyo transferi mi oldu? İkiz olabilir sizin.
Rabbim sağlıkla büyütsün, sağlıkla devam etsin gebeliğiniz, benimde içimden ikiz geçti sizinle ilgili:)Evet 2 embriyo başıma ilk defa geliyor hala karar veremiyoruz eşimle iddia ya girdik
Benden sonra ikiz hisseden tek kişisinizRabbim sağlıkla büyütsün, sağlıkla devam etsin gebeliğiniz, benimde içimden ikiz geçti sizinle ilgili:)
ay doktor kontrolüne gidince banada yazzz, merak ederim:)Benden sonra ikiz hisseden tek kişisiniz
Pazartesi günü inşallah yazarım buradann haber ederimay doktor kontrolüne gidince banada yazzz, merak ederim:)
pazartesi günü her ikimizede uğurlu gelir inş, benimde doktor kontrolüm var.Pazartesi günü inşallah yazarım buradann haber ederim
Sizde mi kese göreceksiniz yoksa kalp atışı falan mıpazartesi günü her ikimizede uğurlu gelir inş, benimde doktor kontrolüm var.
ben daha o aşamlara gelemedim, inş gelirim. Yumurta büyütme takibim yapılıyor. 1 defa toplama yapıldı 5.güne giden 1 embriyo donduruldu. Risk almamak için bir kez daha yumurta toplatmaya karar verdik.Sizde mi kese göreceksiniz yoksa kalp atışı falan mı
İnşAllah sende kese görmeye gittiğin zamanları konuşuruz ikiz mi mi diyeben daha o aşamlara gelemedim, inş gelirim. Yumurta büyütme takibim yapılıyor. 1 defa toplama yapıldı 5.güne giden 1 embriyo donduruldu. Risk almamak için bir kez daha yumurta toplatmaya karar verdik.
Hayırlı olsun canım benim artışın gayet iyiBugün bir test daha yaptık.3 gün önce yaptığımızda 216 çıkmıştı.Bugün ise 802 çıktı.Artış %60 dan fazla gözüküyor.Umarım yükselerek devam eder.Teşekkür ederim.