Tüp bebekte beta hcg değerleri

Buse Efe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
3
3
31
Merhabalar,ben 13 Martta çift embriyo transferi oldum.5.gün embriyosuydu ikisi de.Transfer sonrası beta değerlerim ;
7.gün = 19
10.gün=61
14.gün=216 çıktı. Benzer şekilde olan var mı aranızda,sağlıklı bir yükseliş mi yazabilir misiniz? Hemşire birazcık yavaş dedi.Korkuyorum açıkçası.

Benim 3. Gün embriyosuydu. Transferin
11. Günü 17 ,
13. Günü 26,
16. Günü 99,
19. Günü 310,
21. Günü 521 çıkmıştı.
Benim değerlerim de yavaş artıyordu. Şimdi çok şükür 34. Haftaya geldik. Nadir de olsa yavaş artabiliyor.

Benimde 14 martta 3.gun embriyosu 2 adet transfer edildi 13.gun 186 15.gun 341 çıktı nasıl sizce

Evet biraz yavaş ilerlemiş ama sorun etmeyin sonuçta bir ilerleme var kese için ne zaman çağırdılar. Benimde 9. Gün 521 yarın tekrar tahlil var artışı görücez benimde çift embriyo

Canım benimde 5.gun tek embiriyo dondurulmuş.
10.gün=216
12.gun=435
19.gun=3780
Artışın iyi gibi önemli olan artış olması stres yapma sağlıkla artsın inşallah

Canım benimde 5.gun tek embiriyo dondurulmuş.
10.gün=216
12.gun=435
19.gun=3780
Artışın iyi gibi önemli olan artış olması stres yapma sağlıkla artsın inşallah
Bugün bir test daha yaptık.3 gün önce yaptığımızda 216 çıkmıştı.Bugün ise 802 çıktı.Artış %60 dan fazla gözüküyor.Umarım yükselerek devam eder.Teşekkür ederim.

Sizde mi kese göreceksiniz yoksa kalp atışı falan mı
ben daha o aşamlara gelemedim, inş gelirim. Yumurta büyütme takibim yapılıyor. 1 defa toplama yapıldı 5.güne giden 1 embriyo donduruldu. Risk almamak için bir kez daha yumurta toplatmaya karar verdik.

ben daha o aşamlara gelemedim, inş gelirim. Yumurta büyütme takibim yapılıyor. 1 defa toplama yapıldı 5.güne giden 1 embriyo donduruldu. Risk almamak için bir kez daha yumurta toplatmaya karar verdik.
İnşAllah sende kese görmeye gittiğin zamanları konuşuruz ikiz mi mi diye Allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…