TÜP BEBEKTE BETA DEĞERLERİ NASIL HESAPLANIR

sendesevamasevilme

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
24
10
36
Merhaba kızlar ,

Ben 5 Şubatta iki tane dondurulmuş embriyo transfer edildi. Sonra dayanamayıp 10 şubat ta kanda 6.2 gördüm. Doktorum hamilesiniz lütfen dikkat edin uzanmayın filan dedi. Sonra 15 Şubatta yine test yaptırdım. Bu sefer değerim 7.9 çıktı. Normalde test günüm 17 Şubat. Doktorum 17 şubatta yeniden yaptırın ona göre konuşalım dedi. Sizce nedir? Hamilemeyim? Yani değerler test gününden sonra mı katlanmasına bakılır.

Merhaba kızlar ,

Ben 5 Şubatta iki tane dondurulmuş embriyo transfer edildi. Sonra dayanamayıp 10 şubat ta kanda 6.2 gördüm. Doktorum hamilesiniz lütfen dikkat edin uzanmayın filan dedi. Sonra 15 Şubatta yine test yaptırdım. Bu sefer değerim 7.9 çıktı. Normalde test günüm 17 Şubat. Doktorum 17 şubatta yeniden yaptırın ona göre konuşalım dedi. Sizce nedir? Hamilemeyim? Yani değerler test gününden sonra mı katlanmasına bakılır.
Yok canım 2 katına cıkması gerek 2 günde 1. Kimyasal olabilir

Bende tüp bebek annesiyim bende erken vermiştim kan testimi ilk idrar testi yaptım pozitif ti sonra kan verdim oda pozitif çıktı dondurulmuş embriyo transferi olmuştum Bi hafta sonra kan vermiştim değer 70 di 2gün sonra verdiğim de 140 di yani iki ye katlaması lazım ilk çıkan değerin sizin iki ye katlamamiş ama çok dikkat edin yinede dualarım seninle rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah hamiles dr bol bol Meryem suresi aç dinle rahim bölgene elinle masaj yap gün içinde azda olsa ewin içinde yürü kan akışı olsun

X