- Konu Sahibi milkabeyaz
-
hayır bence sizin kafanız bulanmıs fakat yok öyle birşey[/QUOTE
duyan birsürü kişi var.tabiki inanmayı ben de istemiyorum.yalnız üslubunuz çok çirkin. "sizin kafanız bulanmış." lütfen düzgün konuşun.bu konuda bilgim olmadığı için soruyorum zaten,duyduklarım doğrultusunda.birçok kişiden duydum,endişelenmemek mümkün değil
arkadaşlar,kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama biçok kişiden duydum bunu.tüp bebek çocuklarda zeka geriliği olma ihtimali,normal bebeklere göre daha fazlaymış.inanmak istemiyorum aslındasiz de böyle şeyler duydunuz mu
hayır bence sizin kafanız bulanmıs fakat yok öyle birşey[/QUOTE
duyan birsürü kişi var.tabiki inanmayı ben de istemiyorum.yalnız üslubunuz çok çirkin. "sizin kafanız bulanmış." lütfen düzgün konuşun.bu konuda bilgim olmadığı için soruyorum zaten,duyduklarım doğrultusunda.birçok kişiden duydum,endişelenmemek mümkün değil
Gayet düzgün konustum hanım efendi fakat anlamak istememişsiniz.Kafa bulanması duyduklarıyla insanın zihninde olusan düşündüren değişken fikirlerdir üslubum cok acık ve net yanlıs birşeyde yazmam zaten bence siz sinirlenmeden önce bir şeyi iki kez okuyun.Kafanız sulanmıs demedim bulanmış dedim dikkat edin
zeka geriliğini ben ilk kez duydum.. çok ihtimal vermiyorum ya, pek mantıklı gelmedi bana.. farklı rahatsızlıklar veya daha hafif tabirle yan etkiler oluşabiiyor kimi zaman tüp bebekte.. ne de olsa doğal bir yol değil, doğala müdahale var.. fakat oluşan olumsuzluklar zeka geriliği kadar ciddi sorunlar değil.. boşuna moralinizi bozmayın.. ve bence bu tarz bilgileri kaale almadan evvel bilimsel açıklamalarını da okuyun...
Gayet düzgün konustum hanım efendi fakat anlamak istememişsiniz.Kafa bulanması duyduklarıyla insanın zihninde olusan düşündüren değişken fikirlerdir üslubum cok acık ve net yanlıs birşeyde yazmam zaten bence siz sinirlenmeden önce bir şeyi iki kez okuyun.Kafanız sulanmıs demedim bulanmış dedim dikkat edin
"kafası bulanmak ; birşeyi anlayamaz kavrayamaz duruma gelmek" anlamındadır ki,inanmadığınız anlarda TDK resmi sitesine bakınız.Bir Türkçe öğretmeni olarak,kullanılan sözcüklerin anlamları konusunda sizden daha hassas olduğumu belirtmek isterim..anlayamaz konumda değilim,aklıma takılan ve duyduğum bir şeyi fikir alma amacıyla bu foruma yazdım.o yüzden lütfen kullandığınız kelimelere dikkat edin sayın doctor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?