Merhaba arkadaşlar, tüp bebekle hamile kaldım. Süreci bilenler bilir estrofem bu tedavinin vazgeçilmez ilacıdır. Ben şu an 9 haftalık hamileyim ve dün öğrendiğime göre estrofemi kalp sesini duyduktan sonra bırakmak gerekiyormuş tabi bazı doktorlar 12. Haftaya kadar kullanılması gerektiğini de söylüyormuş. Yalnız öğrendiğim kadarıyla bu ilaç bebekte anomaliye sebep olabiliyormuş. İlerleyen dönemlerde erkeklerde cinsel bozukluk kızlarda ise rahim ağzı kanserine sebep oluyormuş. Dün 9+4 haftalıktım ilacın bu özelliğini öğrendikten hemen sonra bıraktım. Doktorum 10. Haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi ama ben bırakacağım söyledim. Şimdi çok tedirginim. Sizler bu ilacı kaçıncı haftada bıraktınız?? Ya da bu ilacı hamileyken kullanmış olup da doğum yapan arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarabilirler mi? Bir sorunla karşılaştınız mı? Bebeğime bir sorun oluşmuş mudur diye çok korkuyorum gözüme uyku girmiyor. Lütfen tecribelerinizi bilgilerinizi aktarın arkadaşlar. Herkese teşekkür ediyorum. Rabbim bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.