- 11 Ocak 2025
- 35
- 23
- 3
- 24
- Konu Sahibi Aysegul12aslan
Kizlar selam nereye yazicagimi bilemedim ama artık içimi bi yere dökmem lazımdı biz çok yeni 6 ocakta transferim oldu çok şükür pozitif herşey yolunda keseyide gördüm kalp atışını bekliyorum ama bu sorun varki gorumcemle aynı apartmanda aynı katta ve kapılarımız yan yana mutfak duvarlarimiz bitişik düşünün hamilelikten dolayı biraz sinirliyim eşimle evin içinde kavgalarimiz tartismalarimiz oluyo ve gorumcemin akşama kadar bizim ewi dinlediğini bilmiyodum taki bundan bi ay oncesine kadar her kavgamizi her tartışmasız normal konusmalarimizi bile kaynanamla öbür gorumcelerime arayıp hararetli bi sekilde anlattığını duyuyorum mutfak duvarlarimiz bi olduğu için sesi geliyo ve bu şekilde beni obur gorumceleriminde kaynanaminda gözünde karartiyo ve artık bu duruma dayanamıyorum hamileyim ve çok sinirleniyorum sakin kalmaya çalışıyorum ama duyduklarima inanamiyorum taklidimi bile yapiyo alay ederek lütfen bi akıl verin napmam gerekiyo susup oturuyummi gidip hesapmi soruym bugüne kadar sürekli çocuk niye olmuyo diye beni darlayip sıkıp duruyolardi hamilelik haberinden sonra kapımı açmaz oldular lütfen yorum yapın