Ben tüp bebek ile hamile kaldım şuan 3.5 yaşında 2 seneye yakın korunmadım ama olmadı Şubat'ta tekrar tedaviye başlayacağım bende amh düşüklüğü var tabi
Ya öyle mi Rabbim nasip edince ediyor demekki bende 2021 de yaptım oğlum 3 yaşında ikinci doğal yollarla olsun istiyorum çok örnek var ama amh düşük dü en son doğumdan sonra hiç baktırmadım hormonlarım ne durumda baktırıp korunmayı bırakmayı düşünüyoruz
Ben tüp bebek ile hamile kaldım şuan 3.5 yaşında 2 seneye yakın korunmadım ama olmadı Şubat'ta tekrar tedaviye başlayacağım bende amh düşüklüğü var tabi
Aynen o yollardan geçmek tekrardan çok zor kızıma kardeş olsun istiyorum tek kalmasını istemiyorum bu ara adetim cok az 1 güne filan düştü AMH 0.70 çıktı ama yumurta yetmezliği var değerlendirmek istiyorum bi an önce açıkcası
Ya öyle mi Rabbim nasip edince ediyor demekki bende 2021 de yaptım oğlum 3 yaşında ikinci doğal yollarla olsun istiyorum çok örnek var ama amh düşük dü en son doğumdan sonra hiç baktırmadım hormonlarım ne durumda baktırıp korunmayı bırakmayı düşünüyoruz
Valla bende de ciddi pcos vardi dogum sonrasi cidi duzeyde duzelme var demisti doktor 6ay once dindurulmus embriyolardan denemeyi dusunmustuk 1 sene sonra dedik sadece 1 kere korunmakdik ondada hamile kalmisim