• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle anne olan anneler ?🌸

delidunya

Oğlum 🤍
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
1.634
1.008
83
Kızçelerim nasılsınız baya ara verdim foruma.
Tüp bebekle anne olup sonrasında doğal yollarla tekrar anne olanlar varmı aranızda 🥰💕

Ben tüp bebek ile hamile kaldım şuan 3.5 yaşında 2 seneye yakın korunmadım ama olmadı Şubat'ta tekrar tedaviye başlayacağım bende amh düşüklüğü var tabi

2021 de ilk tup bebek denememi yaptim ve hamile kaldim kizim 3 yasinda suan 4 haftalik hamileyim dogal yolla cocuk dusunmuyor iken 🤭
Ya öyle mi Rabbim nasip edince ediyor demekki bende 2021 de yaptım oğlum 3 yaşında ikinci doğal yollarla olsun istiyorum çok örnek var ama amh düşük dü en son doğumdan sonra hiç baktırmadım hormonlarım ne durumda baktırıp korunmayı bırakmayı düşünüyoruz 😏

Ben tüp bebek ile hamile kaldım şuan 3.5 yaşında 2 seneye yakın korunmadım ama olmadı Şubat'ta tekrar tedaviye başlayacağım bende amh düşüklüğü var tabi
İnşAllah gerek kalmadan olur 🙏🤲🌸
Çok zor tedavi süreci tekrardan yaşamak da eminim öyledir 😒

İnşAllah gerek kalmadan olur 🙏🤲🌸
Çok zor tedavi süreci tekrardan yaşamak da eminim öyledir 😒
Aynen o yollardan geçmek tekrardan çok zor kızıma kardeş olsun istiyorum tek kalmasını istemiyorum bu ara adetim cok az 1 güne filan düştü AMH 0.70 çıktı ama yumurta yetmezliği var değerlendirmek istiyorum bi an önce açıkcası

Ya öyle mi Rabbim nasip edince ediyor demekki bende 2021 de yaptım oğlum 3 yaşında ikinci doğal yollarla olsun istiyorum çok örnek var ama amh düşük dü en son doğumdan sonra hiç baktırmadım hormonlarım ne durumda baktırıp korunmayı bırakmayı düşünüyoruz 😏
Valla bende de ciddi pcos vardi dogum sonrasi cidi duzeyde duzelme var demisti doktor 6ay once dindurulmus embriyolardan denemeyi dusunmustuk 1 sene sonra dedik sadece 1 kere korunmakdik ondada hamile kalmisim

Back