Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal yolla çocuk sahibi olup ikinci için tüp bebekle olamayanlarda var :)Kızçelerim nasılsınız baya ara verdim foruma.
Tüp bebekle anne olup sonrasında doğal yollarla tekrar anne olanlar varmı aranızda
Evet var :)Normal yolla çocuk sahibi olup ikinci için tüp bebekle olamayanlarda var :)
:) Allah yardımcımız olsunEvet var :)
2021 de ilk tup bebek denememi yaptim ve hamile kaldim kizim 3 yasinda suan 4 haftalik hamileyim dogal yolla cocuk dusunmuyor ikenKızçelerim nasılsınız baya ara verdim foruma.
Tüp bebekle anne olup sonrasında doğal yollarla tekrar anne olanlar varmı aranızda
Ya öyle mi Rabbim nasip edince ediyor demekki bende 2021 de yaptım oğlum 3 yaşında ikinci doğal yollarla olsun istiyorum çok örnek var ama amh düşük dü en son doğumdan sonra hiç baktırmadım hormonlarım ne durumda baktırıp korunmayı bırakmayı düşünüyoruz2021 de ilk tup bebek denememi yaptim ve hamile kaldim kizim 3 yasinda suan 4 haftalik hamileyim dogal yolla cocuk dusunmuyor iken
İnşAllah gerek kalmadan olurBen tüp bebek ile hamile kaldım şuan 3.5 yaşında 2 seneye yakın korunmadım ama olmadı Şubat'ta tekrar tedaviye başlayacağım bende amh düşüklüğü var tabi
Aynen o yollardan geçmek tekrardan çok zor kızıma kardeş olsun istiyorum tek kalmasını istemiyorum bu ara adetim cok az 1 güne filan düştü AMH 0.70 çıktı ama yumurta yetmezliği var değerlendirmek istiyorum bi an önce açıkcasıİnşAllah gerek kalmadan olur
Çok zor tedavi süreci tekrardan yaşamak da eminim öyledir
Valla bende de ciddi pcos vardi dogum sonrasi cidi duzeyde duzelme var demisti doktor 6ay once dindurulmus embriyolardan denemeyi dusunmustuk 1 sene sonra dedik sadece 1 kere korunmakdik ondada hamile kalmisimYa öyle mi Rabbim nasip edince ediyor demekki bende 2021 de yaptım oğlum 3 yaşında ikinci doğal yollarla olsun istiyorum çok örnek var ama amh düşük dü en son doğumdan sonra hiç baktırmadım hormonlarım ne durumda baktırıp korunmayı bırakmayı düşünüyoruz