Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canım mama vermiyorum ama çok ağlarsa bazen 40 CC falan 1 öğün falan öyle doktor verme dedi gerek yok ama ben çok gazlı olursam eğer bide o zaman veriyorum çünkü ben rahatsız oluyorum bebek ne olur sonra bizim sağlık ocağı ile doktor arasında 200 Gr oynuyor sağlık ocağı öyle tartiyor doktoru sadece en iç zıbın ile tartiyor valla soyunduruyor

Canım süt arttırmak için bildiğim rezene bide sıcak sıcak içeceksin çorbayı falan kaynar kaynar bulgur da diyorlar ama bana gaz yaptı ben yemedim dere otu bide galactago diye bir damla varmis canım Facebookyan sayfayı beğenip isim adres bilgisi mesaj atıyorsun sana numune yolluyorlar numune için 5 TL kargo ödemesi yapıyorsun sadece bende bir kaç yerde denk geldim dün yazdım bugün msj atmışlar 3-4 güne gelecek diye bide onu dene istersen canım 5 TL sonuçta çok para değil belki fayda ederek bitkisel bir damlaymis bide incir suyu da arttırır diyorlar

canım ilacı araştırıp doktoruma da danışacağım. bizim çocuk doktoru motillium diye bi ilaç verdi, esasında mide ilacı ama bazı kadınlarda sütü arttırıyormuş. biraz fayda etti gibi.
bulgur falan yediklerim içinde sadece kara lahana iyi geldi o da gaz yaptı. bebeğim memeyi bırakmadan sütümü artırmaya uğraşıyorum, teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..

Selam kızlar. Ben geçen hafta salı günü transfer oldum. 5. gün embriyosuydu. Dün kanamam oldu. Bugün de devam etti. Adet kanamasına benziyor. Doktor olumsuz bir duruma benziyor dedi kan testi yaptı. Test değerim 7. gün olmasına rağmen b-hcg 19 çıktı. Sizce bu duruma rağmen bebeğim bana tutunur mu? Benzer bir durumu daha önce yaşayan var mı? Çok endişeleniyorum

Acı elma yağı bi yerde okumuştum gittim aldım ama çok keskin bir kokusu var ayrıca sanki sürünce sürdüğün yer ısınıyor gibi geldi bana. Sen kaç damla sürüp masaj yapıyorsun canım ?

Aynı durumdayız meme başı büyük ağzına zor alıyor. Biberon varken emmek zor geliyor. İlk başlarda çok güzelcsüyğm vardı çünkü bir arkadaşım bana incir suyu içiriyordu zorla ve pişmiş incir yediriyordu sanırım o çok güzel süt yaptı. Ben eve geldim bu kürleri bıraktım süt de bizi bıraktı. Şimdi su içiyorum incir ve dereotu yiyorum sma hala sütüm yok. Motillium'u bana kendi gastrocum da demişti bazı kadınlarda süt yapıyor diye ama denemedim. Ben şuan bol bol süt içip dereotu yiyerek süt getirmeye çalışıyorum zaten mamalarda çok gaz yapıyor ne yapıcam bilmiyorum. Bu aradabikaç gündür dürmüş sağıyorum biraz arttı sanki. Bi çözüm bulursan sende bize yaz canım

Acı elma yağı bi yerde okumuştum gittim aldım ama çok keskin bir kokusu var ayrıca sanki sürünce sürdüğün yer ısınıyor gibi geldi bana. Sen kaç damla sürüp masaj yapıyorsun canım ?
Acı elma yağını bebek yağı ile karıştırıp kullan 1 damla acı elma yağı yeterli kokusu çok keskin ayak altına ve göbeğine canım bide çok sık sürme yine

Kızlar bu konuyla ilgili olmayan çok alakasız birsey soracağım. Benim 2.denemem henüz kese görmedim. Yarın gideceğim nasipse, bir sorunum var sürekli hapşırıyorum. Başlarsa kesilmiyor üst üste tutmaya çalışırsam baskı oluyor. Tutmasam ayrı dert çok korkuyorum. Az önce bi anda geldi ve tuttum bıçak gibi bişey saplandı sanki. Allah korusun bu yüzden birşey olurmu. Yarın doktoruma soracağım ama ağlayasım geldi az önceki olay yüzünden

Avuc icime goz karari cok az dokup ayaklarinin altina suruyordum ve karnina saat yonunde masaj yapiyordum amac surdugun yerin isinmasi.1 sise kullandim sonra gerek duymadik

Cnm bn transfer oldum yatağa götürdüler başladım hapşırma doğuran kadarda hapsurdum durdum sıkma kendini rahat bırak. Sıkarsan kasilirsin rahat ol Rabbim koruyor

Cnm sarıl sarıl kanaması olupta karalar baglayaninimi görmedik aylarca kanama cekeninimi korkma iki gün sonra bidaha test yap.ayrıca bthc çıkmış işallah artarak devam ederde kuzunun kucagina alirsin

tatlım burda bi arkadaş power pump tavsiye etmişti. tabi çok doğru yapamadım, tüm gün o kadar uğraşlı ve yorucu geçiyor ki hiç oturmuyorum nerdeyse. akşamları uzun uzun sağdım. gece bebeğim acıkıp uyandığında mamayı hazırladım, önce mememi verdim. uyku sersemi emdiği kadar artık, sonra süt verdim. bugünde biberondan mamayı biraz içti, yarısında çıkartıp mememi verdim. açlığı biraz azaldığı için daha iyi emdi. çok aç olduğunda memeyi de kavrayamadığı ve süt de az olduğu için çok ağlıyordu. hem sağmam/emzirmem hem motillium sayesinde biraz arttı sütüm. kayda değer bi artış değil belki ama damla bile gelse içireceğim oğluma.

Doğumda 3200 49 cm dik bugün 50 günlüğüz 4900 ve 52 cm miz artık sadece mama yiyoruz malesef
Maşallah canım biz ilk ay 1 kg almıştı boyu da 5 cm uzamıştı şimdi bakalım 21 de gidicez ne kadar olduk anne sütü bizim mama çok nadir Arada veriyorum tabi bazen aç bu falan diyorlar deli oluyorum o ayrı konu yani uysam onlara bende sürekli mama veririm yani canım

Canım ilk ay sadece anne aütüylemi 1kg aldı.biz 23 günlüğüz haftaya aylık kontrole gitcez sadece anne sütü alıyor.3300 gr doğdu acaba kaç kilo olursa anne sütü yeterliki?

Canım ilk ay sadece anne aütüylemi 1kg aldı.biz 23 günlüğüz haftaya aylık kontrole gitcez sadece anne sütü alıyor.3300 gr doğdu acaba kaç kilo olursa anne sütü yeterliki?
Canım biz ilk hafta sarılık yüzünden mama verdik çünkü hastaneden sütüm çok gelmedi onun dışında anne sütü ama mama sürekli değil çünkü arada bazen 30 CC verdim günlük 20-30 Gr arası normal kabul ediliyor buda ayda 600 Gr ile 1 kg arası oluyor sanırım mesela bizim kilo düşük diye doktor ilk 15 gün 3 gün arayla çağırdı bazen 3 günde aldığı 40 Gr oluyordu ama yinede emzir mama verme dedi öyle öyle düzeldi bakalım bu ay ne olur merak etme kakasını falan yapıyorsa doyuyordur bizim doktor öyle demişti o zamanda çok kaka yapıyordu mesela her emmeden sonra nerdeyse şimdi öyle değilde :)

Çok sağol canım bizimde sarılığımız vardı sık sık emzirdim doktor sarılığı düşmüş bol bol emzir mama verme dedi.doğru diyosun doktorda günlük 30 gr almasını beklerim dedi bakalım haftaya kontolümüz var inşallah yeterlidir.evde tartığımızda 800 gr gibi çıkıyo ama kıyafetler falan tam tahmin edemiyoz.aç kalmasın sağlıklı olsunda kilo çokda önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…