Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
İyi geceler arkadaşlar dün doğum um gerçekleşti çok şükür oğlusum dünya ya gözlerini açtı şimdi yanımda Allahıma binlercekez şükürler olsun sağlığımız yerinde
Çok çok gözlerin aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah grubumuzda Doğum yapmayan bi emily07 arkadaşımız kaldı zannedersem Rabbim onuda bi sesle kurtarsın inşallah

Kızlar gaz için nurse harvays diye bir sürüp var bitkisel onu verebilirsiniz.doktor önerdi bize

Kızlar gaz için nurse harvays diye bir sürüp var bitkisel onu verebilirsiniz.doktor önerdi bize
mama olarak ne kullaniyorsun canim. ben aptamil kullandim kizim cok gazli uykusunda ciglik atarak agliyo ve ikiniyo surekli kiplirmizi oluyo yavrum. oglan da mama verdigimde uyumuyor sanirim agir geliyo. evolvia basliycam ama cesaret edemiyorum

mama olarak ne kullaniyorsun canim. ben aptamil kullandim kizim cok gazli uykusunda ciglik atarak agliyo ve ikiniyo surekli kiplirmizi oluyo yavrum. oglan da mama verdigimde uyumuyor sanirim agir geliyo. evolvia basliycam ama cesaret edemiyorum
Evolvia kullandım ama sürekli değil hatta dün benim yediğim gaz yaptı kızım da rahatsız oldu mecburen mama verdik o rahatlattı diyebilirim yani öyle arada 1 veriyorum buradaki arkadaşlar da gazi çabuk çıkarıyor yazmıştı

Sevgili ikiz anneleri bulantilariniz kaç haftaya kadar sürdü
37+1de doguma girdim. dogum sabahi oğürerek gittim hastaneye. hic gecmedi. 5. aya kadar 6 kilo verdim hic bisey yiyemedim. 5. aydan sonra sadece sabahlari bulantim oldu. 8 ay boyunca zofer kullandim her sabah.

Bize 1 ay olmadan bişey onermiyorum karnına masaj yapın dedi bide d vitamini verdi ocean diye bir marka katkisizmis alınca baktım içinde zeytinyağı ve d3 var sadece fiyatı 50 TL galiba

37+1de doguma girdim. dogum sabahi oğürerek gittim hastaneye. hic gecmedi. 5. aya kadar 6 kilo verdim hic bisey yiyemedim. 5. aydan sonra sadece sabahlari bulantim oldu. 8 ay boyunca zofer kullandim her sabah.
hayirrrrrr bişey yiyemiyorum ki gün boyu devam ediyo bulantı ve sabah öğürmeler.Ben yiyemeyince nasıl beslenecek yavrucuklar Benim vücut sinyal vermeye başladı şimdiden Allahım sen yardımcımız ol su bile midemi bulandiriyor Ben de on ikinci haftada geçer diye avutuyordum kendimi eyvahhh.
Çok sağol arkadaşım cevap için.Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.Bahtlari güzel olsun inşallah

25 hafta kadar sürdü koku son güne kadar nerdeyse vardı sürekli serum yiyordum 20. Haftaya kadar ve midem boş olduğu için safran kustum 7. Ayda hamile kaldığım kiloya geldim o ara her ay 1 kg vermiştim nerdeyse bebekte bir sorun olmadi ama kilosu biraz düşüktü tabi son haftalarda yakaladı burda okuduğum kadarıyla kaşar peyniri fındık ceviz süt bunlar bebeğe kilo aldırıyor demişlerdi denedim açıkçası hepsini ama tam kilo almaya başladığımız zamanda 36+1 de suyum çok azaldı mecburen sezeryan oldum kuveze kalmadık 2.250 Gr doğdu kızım

Cnm aptamil in gaz yapmadığı bebek varmı acaba hmn bırak yazık kuzulara.bn bebelac kullanıyorum kilo alımlarda çok iyi gaz problemimiz öyle yok normal.birde bn kaka yapmadiklari zmn zeytin yağıyla masaj yapiorum.bazende mamaları na bir çay kaşığı koyuyorum. Ayrıca bir bardak suya ısınınca bir çay kaşığı kimyon koyuyorum bir taşım kaynayınca süzüp yazmayla suzuyorum suzeklw değil iliyinca şeker atıyor tatlandırip 15 ml içiriyorum. Gazlarını çıkarırken de rahat oluyorlar gecede

Allah bağışlasin bebeginizi.Sağlıkla büyütün inşallah.Yani bana daha cooooook var.İnşallah hastanesiz bitiririz bu süreci
teşekkür ederim cevap için.

Canım bende ondan aldımda seninkinin resmini atabilirmisin bir. Benimkinde çocuklar için gıda takviyesi yazıyo. Nurse harveys colex yazıyor

Ya kızlar bide benimkiler devamlı aç gibi. İkiz anneleri siz ne kadar emzirip ne kadar mama veriyorsunuz?

Arkadaslar masallah dogum tarihi benimle ayni gorunenler hep dogum yapmis.Allah bol bol sut versin hepinize.Ben tup bebek yontemiyle hamile kaldigim icin sezeryan yspacakti doktorum ama brn istemedim.bugun 38+5 oldum 10gun once muayenede nstde sancı cikinca alttan bakip 1,5cmlik bi acilma var dendi.bugun acilma 2,5cm filan olmus ama kizimin basi ters ve asagida olmasina ragmen kanala girmemis.onceden acilma yasayan var mi aranizda?

Canım bende ondan aldımda seninkinin resmini atabilirmisin bir. Benimkinde çocuklar için gıda takviyesi yazıyo. Nurse harveys colex yazıyor
Cnm bnm aldığımda da aynısı yazıyor. Yalnız iki gündür zinco kullanıyorum gaz problemimiz bitti denecek kadar kaka olayında rahatladık. Dr.brawns biberon aldım deliksiz uyuduk .gaz oluşumunu engelleyici .19.90 düşmüş e bebekte. Bn emzirmiyorum sutum yok 2.5 saatte bir 90 cc mama cnm

Bizde de iki gündür gaz problemi tavan yaptı ama doktor 1 ay olmadan bişey vermem dedi 21 günlük şimdi artık çocuk kıpkırmızı oluyor senin dediğin gibi günde 1 kere mama veriyorum içine zeytinyağı koydum çok etkili olmadı bide masaj yaptım acaba şu kimyonlu suyu yapsam mı valla bilmiyorum bide avent biberon kullanıyorum ben sütümü sahip verdiğim de acaba bu Dr brawns daha mı iyi

canım bende avent almıştım ama akış hızı çok hızlı olduğu için hava yutuşu da çok oluyor. browns daha iyi ama onun da temizliğinden nefret ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…