Hangi mamayi veriyorsun cnm .bnSelam kızlar, bende bugün oğlumu eve getirdim. Şükür rabbime. Benim maraton şimdi başlıyor. Şimdiden kendimi çok yorgun hissediyorum. Süt yetmiyor mama takviyesi yapıyorum. İnşAllah hepimizin iyi olur.
Bir doktora göster reflü olabilir cnmFışkırarak cnim emmdigini komple çıkarıyo
Evolvia veriyorum canım. Sen ne veriyorsun?Hangi mamayi veriyorsun cnm .bn
Bir doktora göster reflü olabilir cnm
Evet yarın gidicem cnim sagolasinHangi mamayi veriyorsun cnm .bn
Bir doktora göster reflü olabilir cnm
BebelacEvolvia veriyorum canım. Sen ne veriyorsun?
Bende evolvia kullaniyorum gerçi arada yani günde 1 belki almıyor pek canım bu sarılık için pekmezli tarifi sen mi vermiştin?Bebelac
bebimkide 40 dk kadar bazen 1 saat emiyor cnm seviyorlar demekki memeyiBende de durum aynı. Sağip veriyordum ama yavaş yavaş emzirme ye de alıştırmaya çalıştım. Bugün tam anlamıyla emdi ama iki saat boyuncà emdi ve memeyi zor bıraktı. Herkesin bebegi bu kadar uzun süre emiyormu acaba
cnm hayirlinolsun Allah bagislasin be de seninle ayni gun dogum yaptim ve dikislerim hala agriyor ozellikle sag tarafim sende durumlar nasil iyilesdinmi?Merhaba kızlar
Geçen cuma sabah doğum yaptım Allaha şükürler olsun herşey güzel geçti ,kızım 2985 gr dı , beyaz tenli kumral dünyalar tatlısı hastanede ün yaptı güzelliğiyle :)) sarılık olmadık , sütüm var emziriyorum ilk günden beri , rabbim bekleyen arkadaşlarada sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah , başka doğum yapan arkadaşlar varsa onlarında gözü aydın olsun
Tebrikler canım Allah analı babalı büyüt inşallahMerhaba kızlar
Geçen cuma sabah doğum yaptım Allaha şükürler olsun herşey güzel geçti ,kızım 2985 gr dı , beyaz tenli kumral dünyalar tatlısı hastanede ün yaptı güzelliğiyle :)) sarılık olmadık , sütüm var emziriyorum ilk günden beri , rabbim bekleyen arkadaşlarada sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah , başka doğum yapan arkadaşlar varsa onlarında gözü aydın olsun
Evet cnm bir çay kaşığı pekmezi 30 cc de sulandırıp ıcir cnm .arada suda verBende evolvia kullaniyorum gerçi arada yani günde 1 belki almıyor pek canım bu sarılık için pekmezli tarifi sen mi vermiştin?
Gozunuzaydin rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsinMerhaba kızlar
Canim Gözünüz aydın Allah analı babalı büyüt sun inşallahGünaydın kızlar benimde pazartesi sabah saat 4: 00te suyum geldi ama ben hemen hastaneye gitmedim başta kalkıp duş aldım bu Arada hiç sancım yoktu saat 6:30 da ambulansa haber verdim çünkü eşim oğlumla evde kaldı oğluma kıyıp uyandıramadım saat zaten 8:30 da kreşe götürüp eşim direk hastaneye gelir dedim biliyorsunuz Almanya'da oturuyorum daha sonra doktorum normal Doğum ama bekleyelim dedi ve benim suyum akşama kadar azar azar gitmeye başladı ve ikindi zamanı yavaş yavaş sancılanmalarım başladı ama tabiki Doğum için yeterli değildi korkularım çok artmıştı kızım içerde susuz ya birşey olursa dedim doktor rahat ol hiç birşey olmayacak diyince oyönden rahatladım ve saat oldu gece 10 doktorumsancılarıma destek olarak suni jel alltan bıraktı işte ozaman başladı benim gerçek Doğum sancılarım ve saat gece 00:00 den sabah saat 4:00 de kadar sancı çektim ve Doğum başladı artık okadar zorlanıyorum ki doktora dayanamıyorum artık dediğimde başaracaksın ha gayret dediğinde yapabilirim dedim ve doktorum sırtımdan iğne vurdu ben o iğnenin sancısız Doğum olduğunu biliyordum artık hissetmem derken her anını her saniyesini hissettim doktorumun her sözünü dinledim 57 dakika içinde 3 dakkada bi gelen sancı ve o anda allahım ne olur yardım et diyen feryatlarım Rabbim yetiş diyen feryatlarım ve o anda Allah tan başka hiç birşey gelmedi aklıma onun adı bana güç verdi ve sonunda kızım 4:57 de dünyaya gözünü açtı yeşil fıldır fıldır gözleri etrafa bakıyordu benim cennet kokulum 3 kilo 50 gr geldi şükürler olsun rabbime Doğum yapan arkadaşlarada burdan hepinizin gözü aydın Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın onların acısıyla bizleri sınamasın Doğumu Hale'n olmayan arkadaşlarda biran önce Rabbim sizlerede sağlıkla Doğum yapmayı nasip etsin ve şuan kızımla evimizdeyiz emziriyorum şimdilik bakalım yetmezse mama takviyesi yaparım ilerde bizden şimdilik bu kadar Allah'a emanet güzel anneler ve yavruları
Canım gözünaydin allah anali Baba li büyütsünGünaydın kızlar benimde pazartesi sabah saat 4: 00te suyum geldi ama ben hemen hastaneye gitmedim başta kalkıp duş aldım bu Arada hiç sancım yoktu saat 6:30 da ambulansa haber verdim çünkü eşim oğlumla evde kaldı oğluma kıyıp uyandıramadım saat zaten 8:30 da kreşe götürüp eşim direk hastaneye gelir dedim biliyorsunuz Almanya'da oturuyorum daha sonra doktorum normal Doğum ama bekleyelim dedi ve benim suyum akşama kadar azar azar gitmeye başladı ve ikindi zamanı yavaş yavaş sancılanmalarım başladı ama tabiki Doğum için yeterli değildi korkularım çok artmıştı kızım içerde susuz ya birşey olursa dedim doktor rahat ol hiç birşey olmayacak diyince oyönden rahatladım ve saat oldu gece 10 doktorumsancılarıma destek olarak suni jel alltan bıraktı işte ozaman başladı benim gerçek Doğum sancılarım ve saat gece 00:00 den sabah saat 4:00 de kadar sancı çektim ve Doğum başladı artık okadar zorlanıyorum ki doktora dayanamıyorum artık dediğimde başaracaksın ha gayret dediğinde yapabilirim dedim ve doktorum sırtımdan iğne vurdu ben o iğnenin sancısız Doğum olduğunu biliyordum artık hissetmem derken her anını her saniyesini hissettim doktorumun her sözünü dinledim 57 dakika içinde 3 dakkada bi gelen sancı ve o anda allahım ne olur yardım et diyen feryatlarım Rabbim yetiş diyen feryatlarım ve o anda Allah tan başka hiç birşey gelmedi aklıma onun adı bana güç verdi ve sonunda kızım 4:57 de dünyaya gözünü açtı yeşil fıldır fıldır gözleri etrafa bakıyordu benim cennet kokulum 3 kilo 50 gr geldi şükürler olsun rabbime Doğum yapan arkadaşlarada burdan hepinizin gözü aydın Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın onların acısıyla bizleri sınamasın Doğumu Hale'n olmayan arkadaşlarda biran önce Rabbim sizlerede sağlıkla Doğum yapmayı nasip etsin ve şuan kızımla evimizdeyiz emziriyorum şimdilik bakalım yetmezse mama takviyesi yaparım ilerde bizden şimdilik bu kadar Allah'a emanet güzel anneler ve yavruları
Canım süt mü gelmiyo ? Benim de hastanede damla geliyordu cocuk çekiyor çekiyor yok aç diye mama verdiler Eve geldik banyo yaptım çorba dere otu falan çok şükür süt geldi rezene çayı içtimKızlar bugun 5. Günümüz ben hala emziremedim
bebimkide 40 dk kadar bazen 1 saat emiyor cnm seviyorlar demekki memeyi
cnm hayirlinolsun Allah bagislasin be de seninle ayni gun dogum yaptim ve dikislerim hala agriyor ozellikle sag tarafim sende durumlar nasil iyilesdinmi?
Tebrikler canım Allah analı babalı büyüt inşallah
Gozunuzaydin rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin
Süt var ama tutturamadım bende sagıyorum ama emse daha çok gelir diyolar larCanım süt mü gelmiyo ? Benim de hastanede damla geliyordu cocuk çekiyor çekiyor yok aç diye mama verdiler Eve geldik banyo yaptım çorba dere otu falan çok şükür süt geldi rezene çayı içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?