Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Saolun kızlar Allah razı olsun hepinizden. Ben idare ediyorum, süt yok mecbur kıza mama veriyoruz. Oğlandan da daha haber yok, bu akşam 7de görüşceklermiş
Canım anlamadım bebeğinin durumu hakkında haber vermedilermi durumu nasıl ne durumda küvezdemi en azından seni bilgilendirmeleri lazım inşallah tez zamanda oğlunda yanınıza gelir canım süt olmamasıda normal sezeryan doğumlarda iki üç gün sürebiliyor bizleri haberdar et canım Rabbim tez zamanda şifasını versin

Kızlar mrb okuyamıyorum şuanda, doğum falan yapan varmı bilmiyorum. Biz hala hastanedeyiz. Oğluma antibiyotik tedavisi başlanmış, ciğerinde su varmış. Solunum sıkıntısı vs..akşam görmeye gideceğim inş. Kızım iyi yanımda, sütüm gelmediği için mama veriyorum. Yoksa sarılık başlıyor kızlar. Sakın vermemezlik yapmayın. Kendimde emziriyorum önce en azından ilk sütü alsın diye 1 damlada olsa vermeye çalışıyorum. Oğlan içinde istemişler sağıp getirin diye ama olmadığı için daha hiç yollayamadım lütfen dua edin.

Canım benim kızıma doğduğunda cigerinde su kalmıştı bir kaç gün yoğun bakımda kaldı gözetim altında sonra çıktı. Sezeryan da olabiliyor muş. Hiç moralini bozma

Geçmiş olsun cnm yenidogan ünitelerinde süt bağışları oluyo

Canım çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle sizede bizede şifa versin benim oğlumda sarılık oldu fototerapi için hastaneye yattık sütüm çok az geliyodu mama desteği yaptım ama yinede sarığa engel olamadım

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsınız sütün olmazsa dahi daima emzir canım emzirdikçe sütün artar bol bol sıvı tüket Rabbim yardımcın olsun

Kizlar pekmez demiştim size pekmezi sulandırıp ıcir .anında bizim sınırdaki sarilik düştü. Küveze alacaklardı.kulak verin azcık da.

Canım benim kızıma doğduğunda cigerinde su kalmıştı bir kaç gün yoğun bakımda kaldı gözetim altında sonra çıktı. Sezeryan da olabiliyor muş. Hiç moralini bozma

Geçmiş olsun cnm yenidogan ünitelerinde süt bağışları oluyo

Saolun kızlar, gerçekten çok zormuş. Oğlum kablolara bağlı o kadar moralim bozuluyor ki. Görünce dayanamıyorum saatlerce ağlıyorum. Kızda da sarılık varmış süt yok gibi damla damla. Emzirmeye çalışıyorum. Pekmezi alacağım canım. Ne kadar sulandırıp verdin yazabilirmisin?

Canim bir çay kaşığı pekmezi 30 ml suda sulandırdik. Katı pekmez yalnız. Katı üzüm pekmezi cnm .birde mama ver iyi beslenmesi gerek.pekmezi içtikten sonra 10 15 dk sonra suda ver cnm

Kızlar ben dün öğlen saat 12:30 da genel anestesi sezeryan ile doğum yaptım kızlarım akşam 20 ye kadar küvezde kaldı sonra odamıza getirdiler .yanımdalar ikiside çok tatlılar maşallah biri 2600 kusur diğeri 2400 kusur doğdu sütüm çok gelemedi henüz uğraşıyorum inş artacak evolvia 1 mama veriyoruz şu an. Allah nasip ederse cuma çıkıcaz hastaneden.

Kızlar pazartesi sabah doğum yaptım.epidural çok şükür bir sorun yaşadmadim bebis 2.240 doğdu yanımda hep sık emzirmeye çalışıyorum hatta makine ile önden çekip süt gelince hemen onu alıp emziriyom küçük yoruluyor diye günde 3 kere mama takviyesi yaptılar evolvia 1 gaz yapmadı şükür aç kalıyor dedi hemşire o yüzden mama takviyesini arttırdı çünkü bugün inşallah çıkacağız 2100 olmuş kilosu ben uzun emziriyom diye geliyor sanıyorum ama doymuyor yavrum huysuzlaniyor haftası da küçük hepiniz sağlıkla alın inşallah kucağınıza rabbim sorunu olana şifa versin inşallah

Canım gözün aydın sağlıkla büyüsünler bizede aynı mama tavsiye edildi. Gaz yapmıyor şuan rahat gibi

Allah yardımcın olsun canım.biran önce oglunda yanınızda olsun inşallah

Kizlar pekmez demiştim size pekmezi sulandırıp ıcir .anında bizim sınırdaki sarilik düştü. Küveze alacaklardı.kulak verin azcık da.
Canım senin pekmezi verdim zaten burda duyar duymaz almıştım, ama kan grubu uyuşmazlığı kaynaklı sarılık dediler, rh uyuşmazlığı gibi tehlikeli değilmiş ben 00 eşim A0 bebek A0, bebek yeni doğduğu için hala vücudunda benim kanımda varmış ama kendi kanı da A0 olduğu için sarılık kaçınılmazmış Bende ilk defa duydum, 3 güne geçer bebek kendi kanını ürettikçe dediler

Canım üzülme üzüntüden korkudan sütte kaçar derler, bak iki tane bebeğin var süt lazım onlara oğlunda iyi olcak bu durum geçiçi bi süreç aklından çıkarma sabırlı ol kızını emzir bol bol

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bende evolviya mama desteği yapıyorum şuan iyi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…