- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 32
Ayy hamdolsun cnimmm çok şükür. Gözünüz aydın darısı başımıza insallah. Ikiz olmalarina rağmen kilolari cok guzel masallahKizlaaarrrrr bebeklerimi sabah 6:30 da kucagima aldım şükür
Biri 2.390 biri 2570 gram doğdu. Ve küveze gitmediler şükür. Rabbim hepinizin hayırlı haberlerini verdirtsin
Ayyy masallah ya cok duygulandim ben bi tuhaf oldum :)İşte ikizlerim
İşte ikizlerim
Gözünaydın canım ayy maşallahhhİşte ikizlerim
Canim hayırlısı olsun insallah herşeyin bir zamanı var derler rabbim gönlüne gor versin ben ilk 5 haftalıkken gittim.keseye baktı 2 hafta sonra gittiğim de kalp atışlarını dinledik canım ilkinde sadece keseye bakmisti benimBen de ilk tüp bebek denememde bu basliktaydim negatif sonlaninca sessiz bi şekilde ayrilmistim burdan.Maşallah kimi doğum yapmış Allah bağışlasin kimi doğum bekliyor Allah bir çırpıda doğum yapmayı nasip etsin sağlıcakla insallah.
Şimdi ikinci denemem beta 30 ağustosta 3200 dü eylül beşte doktorum çağırdı.Bişeyi çok merak ediyorum gittiğimde kalp atışını ya da atislarini duyabilir miyim? yardimci olursaniz çok mutlu olurum.
Maşallah bunlara ya canım sende iyisin umarım epidural sezeryan mi oldun? İkizdere zordur şimdi rabbim yardımcın olsun darısı bize vakti geldiğinde :)İşte ikizlerim
Evet canım benim de oyle olmuştu hatta kalp atışı 7+5 falandi sanırım denk gelmişti şimdi geçmiyor ama biz sona geldik hayırlısı ile sende sağlıkla kucağına al inşallah canımTeşekkürler cevap için arkadaşım.transfer günü tahmini haftayı 5 hafta dört gün olarak gösteriyor o zaman ben de kısmet olursa kese (leri) göreceğim.hayırlısı hep bir bekleyiş.Şükürler olsun siz mutlu sona yaklasmissiniz.
Hayirli olsun canım...Zaman o kadar hızlı geciyor ki,kendini bi anda burada doğum planlarken bulacaksın emin ol :)Teşekkürler cevap için arkadaşım.transfer günü tahmini haftayı 5 hafta dört gün olarak gösteriyor o zaman ben de kısmet olursa kese (leri) göreceğim.hayırlısı hep bir bekleyiş.Şükürler olsun siz mutlu sona yaklasmissiniz.
Canim tebrik ederim, masallah kuzularinaİşte ikizlerim
Ayy canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizim başımıza inşallahKizlaaarrrrr bebeklerimi sabah 6:30 da kucagima aldım şükür
Biri 2.390 biri 2570 gram doğdu. Ve küveze gitmediler şükür. Rabbim hepinizin hayırlı haberlerini verdirtsin
Merhaba, ölümlü dünya hepimiz hamileyiz kırılganız veya asabiyiz. Bir ara tartışma yaşanmıştı doğumları gördükçe şuan çok etkilendim. Hakkını helal et lütfen. Hayırlı doğumlar..Canim tebrik ederim, masallah kuzularinaallah saglikli uzun omurler nasip etsin, sanada gecmis olsun arkadasim..
Canım ben suraya yaptırdım.Kizlar kapı süsü yaptirdiniz mi yaptirditsaniz nereye siparis verdiniz.tarz birsey bulmaya calisiyorum
İşte ikizlerim
İşte ikizlerim
Masallah allahim saglikli huzurlu uzun Ömürler Versin kuzucuklarinaİşte ikizlerim
Yanlis link vermisim canim dogrusu bu. O linkten hali ve lamba aldim.Kizlar kapı süsü yaptirdiniz mi yaptirditsaniz nereye siparis verdiniz.tarz birsey bulmaya calisiyorum
Ben 3 haftadır rahatım biraz aşağı indi rahat nefes alıyorum ana daha önce sen gibiyim kaburgalarima çok baskı yapiyorduKızlar ben nefes alamıyorum artık bebeğim kaburgalarıma dayanmış durumda ve karnım sütekli olarak sert acaba aşağıya ne zaman iner bu bebek nefesim ne zaman rahatlar hiç bu kadar zorlanmamıştım banyoda duşa kabinde falan duramıyorum boğulacak gibi oluyorum nefessiz kalıyorım sizde ben gibi misiniz geceleri 2 saat uykum yok yatağımı cama sıfır yaptım, çok zorlanıyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?