- 15 Ağustos 2015
- 382
- 281
- 103
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Büyük ihtimal nişan. Doğuma alabilirler. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşAllahKızlar tuvalette lekelenme yaşadım açık kahve şeklinde. Sonra eşim geldi ona gösterim diye bir sildim balgam gibi sumuksu kahverengi bişe geldi baya çok. Nisan dedikleri buymuş .rahimde ki açılma aynı yalnız sancı var.yaşadığım şehirde yenidogan ünitesi yok .o yüzden yola düştük bakalım nolcak .
Canim allah yardimcin olsun, saglikla al kuzularini insallah.. bize haber vermeyi unutma, dualarimiz sizinleKızlar tuvalette lekelenme yaşadım açık kahve şeklinde. Sonra eşim geldi ona gösterim diye bir sildim balgam gibi sumuksu kahverengi bişe geldi baya çok. Nisan dedikleri buymuş .rahimde ki açılma aynı yalnız sancı var.yaşadığım şehirde yenidogan ünitesi yok .o yüzden yola düştük bakalım nolcak .
Canım hayırlı haberlerle inşallahHayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Büyük ihtimal nişan. Doğuma alabilirler. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşAllah
Gözün aydın çok sevindim darısı başımıza. .Kizlaaarrrrr bebeklerimi sabah 6:30 da kucagima aldım şükür
Biri 2.390 biri 2570 gram doğdu. Ve küveze gitmediler şükür. Rabbim hepinizin hayırlı haberlerini verdirtsin
Maşallah canım. Sağlıkla büyüt inşAllah..Kizlaaarrrrr bebeklerimi sabah 6:30 da kucagima aldım şükür
Biri 2.390 biri 2570 gram doğdu. Ve küveze gitmediler şükür. Rabbim hepinizin hayırlı haberlerini verdirtsin
gözünaydın canım, çok sevindim sağlıkla kucağına aldın. darısı başımızaKizlaaarrrrr bebeklerimi sabah 6:30 da kucagima aldım şükür
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün gözün aydın darısı başımıza inş.Kizlaaarrrrr bebeklerimi sabah 6:30 da kucagima aldım şükür
Bende de oluyor canım hele bazı günler hiç kıpırdamıyorntekme atmıyor sadece hıçkırıyor öle anlıyorum iyi olduğunuMerhaba kızlar kaç gündür sorucam aklımda benim bebisimi 1.5 aydır ozellikle son gunlerde hergün hiçkırık tutuyor. Sizde de böyle oluyor mu
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsünler canımKizlaaarrrrr bebeklerimi sabah 6:30 da kucagima aldım şükür
Tü tü tü maşallah kuzucuklara . Ay şimdi onları görünce daha da bir heyecan bastı beni.canim spinal mi oldun epidural mi genel miİşte ikizlerim
Maşallah Allah analı babalı büyütsün.İşte ikizlerim
Maşallah supanallah rabbim size bağışlasın analı babalı büyütsünİşte ikizlerim
Al benden de o kadar zaten geçmiyodu son günler iyice heyecan yaptım artık saatlerde geçmiyoTü tü tü maşallah kuzucuklara . Ay şimdi onları görünce daha da bir heyecan bastı beni.canim spinal mi oldun epidural mi genel mi
Ayy canımm maşallah.. bugün benide bi panik sardı sen doğum yapınca. Aramızda 5 gün vardı. Bende hemen biberonları vs kaynattım. Bavulumu hazırladım. Şu tatili atlatsaydım. Kontrol çarşamba. Salı da gidip çalışamaz raporunu alcam hastaneden.İşte ikizlerim
Maşallah. .. Allah bağışlasın. .İşte ikizlerim
Bende öyleyim cnim. Baska hicbi avrim sancim yok. Sadece yatarken dönerken çatı ağrım avlagiyo resmenbende donerken inliyorum resmen cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?