- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Gunaydinlar iyi bayramlar canım bebislersiz son bayram herkese iyi bayramlar kızlarGünaydın kızlar, herkese iyi bayramlar diliyorum. Rabbim daha nice bayramlara evlatlarımızla girmeyi nasip etsin..
Evet canım bende de oluyor hatta bazen aynı gün içinde 2 veya 3 defa olduğu da oluyor..Merhaba kızlar kaç gündür sorucam aklımda benim bebisimi 1.5 aydır ozellikle son gunlerde hergün hiçkırık tutuyor. Sizde de böyle oluyor mu
Aynen canim benimde gun icinde bi kac kez oluyor, endise edilecek bisey degilmis normalmis :)Merhaba kızlar kaç gündür sorucam aklımda benim bebisimi 1.5 aydır ozellikle son gunlerde hergün hiçkırık tutuyor. Sizde de böyle oluyor mu
Canim gozunaydin cok sevindim allah saglikli sihhatli uzun omurler nasip etsin oglusuna, gecmis olsun cnm darisi bizim basimiza kizlar :)Arkadaslar merhaba.dun saat 11.30 da sezeryanla oglumu kucagima aldim.Rabbim herkesi yavrusuna hayirla saglikla kavustursun.spinal epidural karisik yapildi sezeryan kendi istegimdi.ameliyat sonrasi cok zordu benim icin.dun gece bile uyusuklugum gitmemisti.herkes 5 saat sonrasinda yururken ben 2 yurume tesebbusumde neredeyse bayginlik geciriyordum.cok korktum.ama hamdolsun bitti gitti.bin masallah sutum hemen geldi oglum emiyor.darisi sizlerin basina
Sagol canik allah razi olsun.hayirla ve saglikla alin kucaginiza yavrunuzu.Canim gozunaydin cok sevindim allah saglikli sihhatli uzun omurler nasip etsin oglusuna, gecmis olsun cnm darisi bizim basimiza kizlar :)
hic korkma 32 yi atlattikya gerisini dusunmuyorum :) saglikla gelsinler insallahSeninde ikizdi değil mi? Unuttum :) senin haftanda güzel. İnşAllah benimkiler de 2 hafta falan dayanırlar :) çok korkuyorum bazen. Aramızda 4 gün var :)
bende donerken inliyorum resmen cok kotuSanci ve açılma durduruldu 5 eylül randevum var büyük ihtimal günüm netleşecek ve ikizler gelecek .çok zor geçiyor günler ağrı vajinal calio resmen yatakta dönerken bile felaket ağrı oluyor. Dizlerim taşıyamaz oldu çabuk yoruluyorum .son zamanlar Allah yardımcımız olsun
evet bu iyi bisey cigerlerinin gelistigini gosteriyorMerhaba kızlar kaç gündür sorucam aklımda benim bebisimi 1.5 aydır ozellikle son gunlerde hergün hiçkırık tutuyor. Sizde de böyle oluyor mu
Çok şükür canım, sen ciğer geliştirici iğne oldunmu? Bana gerek yok dedi de bayramdan sonraki ilk kontrolde yine soracağım. Artık yapılmaz herhalde 34 bitmiş oluyor.hic korkma 32 yi atlattikya gerisini dusunmuyorum :) saglikla gelsinler insallah
Canim hickirik cok ritmik olarak karninda pit pit bisey atiyor.. misir patlar gibi ama iki pit pit arasindaki sure esit yani, ayni bizdeki gibi :):)Kızlar hıçkırsıgını nasıl anlıyorsunuz
benden istemedi hic de sormadim 34 den sonra yapilmasina gerek yokmus sanirim.Çok şükür canım, sen ciğer geliştirici iğne oldunmu? Bana gerek yok dedi de bayramdan sonraki ilk kontrolde yine soracağım. Artık yapılmaz herhalde 34 bitmiş oluyor.
Oh işallah sorunsuz geçer. Bnde salı günü doktora gidiyorum.her iki güne bir acil ve yatis sancı dan .büyük ihtimal salı günü gün verecekKizlar benim bugun kontrolum vardi bebeim 2,5 kilo olmus 37 haftalik oldum. Doktor bebek iyi dedi ama karin bolgesi hala geriden geliyor, 39. Haftanda dogumu baslatcaz dedi.. sanirim suni sanciyla dogum yapacagim.son iki haftam kaldi kizlar heyecan sardi
Ah canim senin ikiz oldugu icin eminim bizimkinden cok daha zorlu geciyodur, hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik kuzularimizi.. hayirli haberlerini bekliyoruz cnmOh işallah sorunsuz geçer. Bnde salı günü doktora gidiyorum.her iki güne bir acil ve yatis sancı dan .büyük ihtimal salı günü gün verecek
Belkide cumaya verir .çok zorlaniyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hiç korkma kuzum hersey çok güzel olur inşallah. Güzel haberler bekliyoruzKızlar tuvalette lekelenme yaşadım açık kahve şeklinde. Sonra eşim geldi ona gösterim diye bir sildim balgam gibi sumuksu kahverengi bişe geldi baya çok. Nisan dedikleri buymuş .rahimde ki açılma aynı yalnız sancı var.yaşadığım şehirde yenidogan ünitesi yok .o yüzden yola düştük bakalım nolcak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?