Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar kaç gündür sorucam aklımda benim bebisimi 1.5 aydır ozellikle son gunlerde hergün hiçkırık tutuyor. Sizde de böyle oluyor mu

Canim gozunaydin cok sevindim allah saglikli sihhatli uzun omurler nasip etsin oglusuna, gecmis olsun cnm darisi bizim basimiza kizlar :)

bende donerken inliyorum resmen cok kotu

hic korkma 32 yi atlattikya gerisini dusunmuyorum :) saglikla gelsinler insallah
Çok şükür canım, sen ciğer geliştirici iğne oldunmu? Bana gerek yok dedi de bayramdan sonraki ilk kontrolde yine soracağım. Artık yapılmaz herhalde 34 bitmiş oluyor.

Oh işallah sorunsuz geçer. Bnde salı günü doktora gidiyorum.her iki güne bir acil ve yatis sancı dan .büyük ihtimal salı günü gün verecek
Belkide cumaya verir .çok zorlaniyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Ah canim senin ikiz oldugu icin eminim bizimkinden cok daha zorlu geciyodur, hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik kuzularimizi.. hayirli haberlerini bekliyoruz cnm

Kızlar tuvalette lekelenme yaşadım açık kahve şeklinde. Sonra eşim geldi ona gösterim diye bir sildim balgam gibi sumuksu kahverengi bişe geldi baya çok. Nisan dedikleri buymuş .rahimde ki açılma aynı yalnız sancı var.yaşadığım şehirde yenidogan ünitesi yok .o yüzden yola düştük bakalım nolcak .

Hiç korkma kuzum hersey çok güzel olur inşallah. Güzel haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…