- 14 Ocak 2017
- 761
- 882
- 18
- 35
hangi marka aldiniz?süt sağma makinesi aldım ama saklama kabı yada poşeti yanında verilmiyor arkadaşlar. ben aventin saklama poşetini aldım. inşallah dolduracak kadar sütüm olsun da..
hic caninizi sikmayin ikizler zaten geriden gelirKızlar doktora gittim. Akıntıyı söyledim hatta kanda ve idrarda hafif enfeksiyon göründü ama ilaç vermedi. Herşey normal dedi. Artık 2 haftada bir gel dedi. Bebekler yine haftasına göre geri çıktıNe kadar yesemde geriden geliyor her seferde. Karın çevresi hatta 28 haftalarda kilolarıda 1419,1321. Açıkcası biraz moralim bozuldu..Hakkımızda hayırlısı artık. Bu arada ciğer geliştiriciyi de sordum gerek yok şuan için dedi. Rahim boyunda veya başka bir şeyde sıkıntı olsa yapalım derdim dedi.
bende ayni ilaci kullaniyorum aynisi oluyo normalmisKızlar bişey soracağım afedersiniz de benim büyük tuvaletim çok siyah olmaya başladı araştırdım ama demir ilaçlarından oluyormuş bide uzun süre aspirin kullanımı diyor coraspin kullanıyorum bu hafta birakicam artık 30 hafta oldu demir ilacı da gyno Ferron draje kullandık pembe olan onda bisy yoktun öncesinde yine onun böyle fıtil.gibi olanını kullanmıştım ondan elimde var diye bitince yine ona geçtik ondan mı oldu acaba kabızlık sorunu yaşayan biri değilim belki 2-3 kere ancak olmuştur hamilelik boyu
Canım senin tekil gebelikmiydi? Ciğer geliştirici iğneyi genellikle çoğul gebelikte yapıyorlar. Eğer erken doğum riski varsa. Mesela dün ben sordum ama bana gerek yok dedi. Rahim ve diğer şeyler iyi görünüyor gerekli olsa veririm dedi. Tabi haftadan haftaya değiştiği için 2 hafta sonra ne olur bilmemGünaydın kizlar, bugün kahvalti yaparken kafama takildi tam olarak ismen hatirlamiyorum ama bazi arkadaşlar ciger gelistirici iğne vurulduklarini soylemisti, o igneyi neye gore vurdular bisi cikti usgde yoksa tamamen onlem amacli mi vurdular, onlem amacliysa neye gore bu karari aldi ki doktor yani benim doktorum bana ole bisi yapmadi hatirlatmalimiyim doktoruma gerekli bisimiymis illaeksik kalmayalim bizde
Ewt canim tek gebelik, anladim o zaman iyi icim rahatladi allah tek gebelikleride cogullarida zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin ins.Canım senin tekil gebelikmiydi? Ciğer geliştirici iğneyi genellikle çoğul gebelikte yapıyorlar. Eğer erken doğum riski varsa. Mesela dün ben sordum ama bana gerek yok dedi. Rahim ve diğer şeyler iyi görünüyor gerekli olsa veririm dedi. Tabi haftadan haftaya değiştiği için 2 hafta sonra ne olur bilmem
medela aldım canımhangi marka aldiniz?
Bu igneyi erken doğum olursa bebeklerin ciğerleri gelişsin nefes alma sorunlarının önüne geçebilmek için genelde ikiz hamilelere 26 ıncı haftadan sonra vurulması gerekiyor canım 16 gün önce bizde olduk.Günaydın kizlar, bugün kahvalti yaparken kafama takildi tam olarak ismen hatirlamiyorum ama bazi arkadaşlar ciger gelistirici iğne vurulduklarini soylemisti, o igneyi neye gore vurdular bisi cikti usgde yoksa tamamen onlem amacli mi vurdular, onlem amacliysa neye gore bu karari aldi ki doktor yani benim doktorum bana ole bisi yapmadi hatirlatmalimiyim doktoruma gerekli bisimiymis illaeksik kalmayalim bizde
Cnm bnm ikiz gebelik diye erken doğum riskine karşı vuruldu.herhangi bir sorun yoktu.gelişimleri önde kilolarıda güzeldiGünaydın kizlar, bugün kahvalti yaparken kafama takildi tam olarak ismen hatirlamiyorum ama bazi arkadaşlar ciger gelistirici iğne vurulduklarini soylemisti, o igneyi neye gore vurdular bisi cikti usgde yoksa tamamen onlem amacli mi vurdular, onlem amacliysa neye gore bu karari aldi ki doktor yani benim doktorum bana ole bisi yapmadi hatirlatmalimiyim doktoruma gerekli bisimiymis illaeksik kalmayalim bizde
:) gyno ferro sanol yapıyor o rengi.benim aylardır simsiyahKızlar bişey soracağım afedersiniz de benim büyük tuvaletim çok siyah olmaya başladı araştırdım ama demir ilaçlarından oluyormuş bide uzun süre aspirin kullanımı diyor coraspin kullanıyorum bu hafta birakicam artık 30 hafta oldu demir ilacı da gyno Ferron draje kullandık pembe olan onda bisy yoktun öncesinde yine onun böyle fıtil.gibi olanını kullanmıştım ondan elimde var diye bitince yine ona geçtik ondan mı oldu acaba kabızlık sorunu yaşayan biri değilim belki 2-3 kere ancak olmuştur hamilelik boyu
Omega kullanıyor musun bebekler için? Bence denemeksin hem beyin gelişimleri için çık önemli hem senin hamilelik sonrası depresyonun için çok önemli ve bence bebeklerin kiloları için de önemli. Günde şu kasar ceviz badem yiyorumla olmuyor bu iş. Balıktan yani deniz ürünlerinden aldığın omega ile bitkisel omega tamamen farklıymış. İkisi birbirinin yerini tutmuyormuş daha doğrusu bitkisel olan az geliyormuş biz bi de ikiz gebeyiz bence çok önemli. Benim doktorum midem çok kötü olmasına rağmen gebeliğin en başından beri kullandırıyor sadece ayda 1 markasını değiştiriyor o kadar. Bence omega al gelişimlerini bir de öyle takip et.Kızlar doktora gittim. Akıntıyı söyledim hatta kanda ve idrarda hafif enfeksiyon göründü ama ilaç vermedi. Herşey normal dedi. Artık 2 haftada bir gel dedi. Bebekler yine haftasına göre geri çıktıNe kadar yesemde geriden geliyor her seferde. Karın çevresi hatta 28 haftalarda kilolarıda 1419,1321. Açıkcası biraz moralim bozuldu..Hakkımızda hayırlısı artık. Bu arada ciğer geliştiriciyi de sordum gerek yok şuan için dedi. Rahim boyunda veya başka bir şeyde sıkıntı olsa yapalım derdim dedi.
Canım bende folik asiti bıraktıktan sonra duos vit dha kullanıyorum. İçindeki epa ve dha değeri yüksek vitaminlerden. Ciğer geliştirice gerek yok dedi etken doğum vs gibi risk yok diyor. Bide tüp doktoruma sorayım olmazsa. Wbc 13 küsürdü ve idrarda 10-15 lökosit, 7-8 epital hücre yazıyordu galiba. Ben de anlamadımOmega kullanıyor musun bebekler için? Bence denemeksin hem beyin gelişimleri için çık önemli hem senin hamilelik sonrası depresyonun için çok önemli ve bence bebeklerin kiloları için de önemli. Günde şu kasar ceviz badem yiyorumla olmuyor bu iş. Balıktan yani deniz ürünlerinden aldığın omega ile bitkisel omega tamamen farklıymış. İkisi birbirinin yerini tutmuyormuş daha doğrusu bitkisel olan az geliyormuş biz bi de ikiz gebeyiz bence çok önemli. Benim doktorum midem çok kötü olmasına rağmen gebeliğin en başından beri kullandırıyor sadece ayda 1 markasını değiştiriyor o kadar. Bence omega al gelişimlerini bir de öyle takip et.
Bu arada haftaya bende ciğer geliştirici olacağım rahim boyunda kısalma olmamasına rağmen. Bi de 30 lu haftalarda olacakmışım. Ayrıca enfeksiyon çok önemli nasıl bu kadar rahat olabiliyor doktorun çok ilginç. Benim parmağım enfeksiyon kapmış ben çok rahat olmama rağmen doktorum onu bile olay yaptı takibe aldı kana geçme ihtimali var duruma göre ağızdan antibiyotik başlayabilirim dedi. Seninkinin bu kadar rahat davranması hiç hoşuma gitmedi ki ben normalde bu konularda çok rahatımdır. Hani doktoruna hiç soru sormayan hastalar olur ya tam o tiplerdenim :))
Benim bakteri ve lökosit 6 yassı epitel 50 falan çıkmıştı idrar kültürü yapıcam canımCanım bende folik asiti bıraktıktan sonra duos vit dha kullanıyorum. İçindeki epa ve dha değeri yüksek vitaminlerden. Ciğer geliştirice gerek yok dedi etken doğum vs gibi risk yok diyor. Bide tüp doktoruma sorayım olmazsa. Wbc 13 küsürdü ve idrarda 10-15 lökosit, 7-8 epital hücre yazıyordu galiba. Ben de anlamadım
Cnm hafta olarak büyüdükçe rem uykusuna uzarmis hiç korkma kilosu da iyi kiloya takılma sağlıklı olsunda kilo aldırır. Birde bn bir bardak süt içip uzanınca icerde 5 dk içinde Karadeniz horon ekibi gibi başlıyorlar. Aslında rutin kimildanislaei oluyor fakat hepsini hissedemiyoruz.bizim herşey hazır çantamız herseyim iz heran gelebilirler belli olmaz.icerde çok dovusuyolarSelam kizlar bende iki gündür hareketlerin azalma hissediyordum.Tedirgin oldum bugün doktora gittim,nts ye girdim.Çok şükür hersey yolunda ve haftasına uygunmuş...Bir çikolata ile eski tekmelere geri döndük.Anne çok hareketsiz kalınca bebekte uykuya geçermiş o yüzden olabileceğinı söyledi doktor.31+5 kilomuzda 1800 cıktı.Azmı bilemedim ama doktor cok kilolu bebeğe pek sıcak bakmıyor...Bu arada odamızda bitti sayılır,esyalarimizi da yikadik ütüledik yerleştirdik.Hastane hediyelikleri de tamam gibi :)Heycanlı bekleyise devam...
28+2yim canım yapmadı ama dr şuan için gerek olmadığını söyledi.Inşallah cnım. Kaç haftalik oldun peki suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?