- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
İkeadakiler bana biraz kişil gibi geldi. Sanki 3-4 yaşına kadar kullanılamaz hissi verdi banaUmarım istedigin gibidir ben ikeadan alacaktim aslında ama orda vardı iki kademeli ön kısmı açılan ama mağaza da kalmamış internete satışta da kalmamış o yüzden alamadım bunu buldum sonra
60*120 canım ölçüsü ön kısmı çıkınca büyük aslında kendisi de rahat kullanabilir ama ben zaten hep bunlar dile gelince keisn arabalı yok prensesli yatak isterler diyorum :)İkeadakiler bana biraz kişil gibi geldi. Sanki 3-4 yaşına kadar kullanılamaz hissi verdi bana
sutler posette saklanmiyor mu baska biberon da mi alacagiz :)) hic bilgim yok bu konulardaPompa phlips yedek saklama bibetonu awent 4lu 13 tl düşmüştü. Emzik awent ikili kauçuk ve biberon da awent aldım cnm
Kavanoz gibi olan saklama kapları da var poşette var :) emzirme makineleri ile birlikte veriyorlar sanırımsutler posette saklanmiyor mu baska biberon da mi alacagiz :)) hic bilgim yok bu konularda
tesekkur ederim :))Kavanoz gibi olan saklama kapları da var poşette var :) emzirme makineleri ile birlikte veriyorlar sanırım
Hangi marka gogus pompasi aldiniz?süt sağma makinesi aldım ama saklama kabı yada poşeti yanında verilmiyor arkadaşlar. ben aventin saklama poşetini aldım. inşallah dolduracak kadar sütüm olsun da..
Poşet saklama tek kullanımlık birde awent in 4 lu biberon var saklama 13 tl ye aldım bnsutler posette saklanmiyor mu baska biberon da mi alacagiz :)) hic bilgim yok bu konularda
kullanan bir arkadaşım medela tavsiye etmişti. satıcı da medelanın teklisini tavsiye etti. çekiş gücü daha iyi oluyormuş. bakalım inşallah iyi çıkar.Hangi marka gogus pompasi aldiniz?
En iyi olarak medela tavsiye ediliyor zaten.iciniz rahat olsun saglikla kullanin.ben de medela tekli yerine lansinoh 2 li alsam benim icin daha kullanisli olur mu diye dusunuyordum.tekrar gozden gecireyim.kullanan bir arkadaşım medela tavsiye etmişti. satıcı da medelanın teklisini tavsiye etti. çekiş gücü daha iyi oluyormuş. bakalım inşallah iyi çıkar.
Cnm bn dün gittim doktora 30+3 gunlukken.bnmkiler ikiz .doktor risk almamak adına sezeryan dedi.kıymetli gebelik diye adlandırılıyor tup bebekler.bnce doktoruna uy.bu arada bnde dün ciğer geliştiricileri vuruldum.kiloları 1800 _ 1900 gram arası .suları iyi rahim uzunluğu iyiKızlar selam. Simdi nst ye baglanicam. Ama size bisey danismak istiyorum. Benim bebeğim 3 hafta kadar önden gidiyo iri bebek baya. Bide tüp bebek oldugu icin doktor sezeryan olucak muhtemelen dedi ki normal dogumcu bi doktor normalde. Ben cok kararsizim ne yapmam gerektigi hakkinda. Ya normal diyede tutturmak istemiyorum bi terslik olursa kendimi suçlarım çünkü. Sizde durumlar nedir doktorlariniz ne düşünüyo
Tup bebekler kiymetli bebek olarak nitelendirildiginden sezaryen ile doguma yonlendiriliyorlar.ilk basta tup bebek merkezine takipe gidiyordum orda 38.hafta dolunca sezaryen dediler.16.haftada takip doktoruma gectim:kiymetli bebek sezaryen dedi.19.hafta tetanos asisi icin aile hekimine gittim: ayni.ablam doktor ilk gunden ayni seyi soyluyor.zekai tahir kadin doguma gittim onlar da sezaryen dedi.iddia etmeyeyim belki bana denk gelmeyen birkac normal dogum ile sonuclanan tup bebek vardir.Kızlar selam. Simdi nst ye baglanicam. Ama size bisey danismak istiyorum. Benim bebeğim 3 hafta kadar önden gidiyo iri bebek baya. Bide tüp bebek oldugu icin doktor sezeryan olucak muhtemelen dedi ki normal dogumcu bi doktor normalde. Ben cok kararsizim ne yapmam gerektigi hakkinda. Ya normal diyede tutturmak istemiyorum bi terslik olursa kendimi suçlarım çünkü. Sizde durumlar nedir doktorlariniz ne düşünüyo
Masallah cnim benim. Iste bnde guvenmek istiyorum ama sezeryandan cok korkuyorumCnm bn dün gittim doktora 30+3 gunlukken.bnmkiler ikiz .doktor risk almamak adına sezeryan dedi.kıymetli gebelik diye adlandırılıyor tup bebekler.bnce doktoruna uy.bu arada bnde dün ciğer geliştiricileri vuruldum.kiloları 1800 _ 1900 gram arası .suları iyi rahim uzunluğu iyi
Dedi doktor.bnde nstye bağlandım 3 kez şükür sancı çıkmadı hic
Evet cnim bnde hep oyle duydum ya iri bebek olmasa belki yine diretirdim ama üst üste gelince bnde kabul etmeye karar verdim. Hakkimizda hayirliso ne ise o olsun insallah hepimiz icinTup bebekler kiymetli bebek olarak nitelendirildiginden sezaryen ile doguma yonlendiriliyorlar.ilk basta tup bebek merkezine takipe gidiyordum orda 38.hafta dolunca sezaryen dediler.16.haftada takip doktoruma gectim:kiymetli bebek sezaryen dedi.19.hafta tetanos asisi icin aile hekimine gittim: ayni.ablam doktor ilk gunden ayni seyi soyluyor.zekai tahir kadin doguma gittim onlar da sezaryen dedi.iddia etmeyeyim belki bana denk gelmeyen birkac normal dogum ile sonuclanan tup bebek vardir.
Valla bende tum sebepler toplanmis durumda:) vajinismus gecmisim var;pihtilasma sorunum var coraspin ve clexane kullaniyorum.pihtilasma sorunu olanlara normal dogum pek onermiyorlar.tup bebek uzerine benimkine de iri dedi doktorum son kontrolde.allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsinEvet cnim bnde hep oyle duydum ya iri bebek olmasa belki yine diretirdim ama üst üste gelince bnde kabul etmeye karar verdim. Hakkimizda hayirliso ne ise o olsun insallah hepimiz icin
Amiin cnim. Bndede bitmek bilmeyen enfeksiyon var :)Valla bende tum sebepler toplanmis durumda:) vajinismus gecmisim var;pihtilasma sorunum var coraspin ve clexane kullaniyorum.pihtilasma sorunu olanlara normal dogum pek onermiyorlar.tup bebek uzerine benimkine de iri dedi doktorum son kontrolde.allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Enfeksiyon varsa zaten sezaryen sart canim.allah korusun.hic kafani bulandirma normal mi dogursam daha mi iyiydi diye.zaten cok keyifli olmasi yaninda cok xa stresli bir surec hamilelik.kafaya takacak cok sey var.bu mevzuyu direk ele sen:) 40 hafta bekleyip sezaryene alinan da cok bebek gelmedigi icin.herseyin dogali en iyisidir ama normal dogumun da bebek acisindan riskleri olmasa neden kiymetli bebek diyip sezaryen ile alsinlar.Amiin cnim. Bndede bitmek bilmeyen enfeksiyon var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?