- 15 Ağustos 2015
- 382
- 281
- 103
Dr son kontrolde iyi demişti kilosu 1 hafta öndeydi hatta.Canım sen bakma onlara doktorun bebegin kilosu iyi diyosa gerisi onemli degil demekki sen kendine drgil bebege kilo aliyosun demektir, beni soracak olursan 63 ile hamile kaldim kusmalarla 58ze düştüm simdi 70 kiloyum ama kilo alimimi doktorum 58den hesapliyor yani 12 kilo almışım iyi dedi doktorum 1.5 ayim kaldi 3 kilo ile kapatirsam 15 kilo ile tamamlicam hamileligimi nasipse
Bakalım benim dr ne diyecekBende 10 kilo aldım iştahım iyi hamur işi fazla değil başka herşeyi yiyorum. 60 la hamile kalmıştım. Dr kilomu beğendi bebeklere kilo aldırmışsın Dedi.
Midem çok rahatsız olmasına ve doktorumun seni diyetisyene göndereceğim tehditlerine rağmen 10 kilo aldımMerhaba güzel anne adaylari
Bugun kafamı çok kurcaladilar. Guneslenmek için indim. Tesadüf odur ki bir suru tanıdık gördüm. Ne kadar oldu diyenlere soyledigimde herkes çok şaşırdı. Çok az kilo almissin dediler hep çok küçük görünüyor gibi şeyler söylediler. 31 haftaligim. Sizler kaç kilo aldınız? Bende mi anormallik var. 53 ten 59 a çıkabildim sadece
Merhaba canım ben yatak odama buyumeyen cilekten sallanabilen 3-4 yaşına kadar yatabilecegi bir beşik karyola aldım. 7 aydan sonra onu odasına gecirecegim.ama bu yatağı 2 yaşına kadar kullanacagim. Çünkü uzmanlar 2 yaşından sonra çocuğun kendinin gidip yatabilecegi bir yatak oneriyorlar.bu arada odasini da şimdiden yapıyorum. Alçak boy yataği olan bir genç odası beğendim. Kenarlarına koruma bariyer takip kullanacagim.3 kapılı bir dolabı ve bolca rafı var.sifonyer tarzı birsey almadım o da kuculmesin diye sadece yatak dolap olacak.7 aydan sonra karyola ile çocukta oraya geçecek. 2 yaşından sonrada karyolayı cikaricam odadan ve çocuğun ilgi alanına göre duvar kağıdı veya stickerlarla suslemeyi planliyorumKızlar selam yardıma ihtiyacım var kafam çok karışık. Bu sorunu bu hafta halletmem gerekiyor. Şimdi olay şu ikizler içim kendi yatak odama önce 1 tane sığmamakta başladıklarında ise 2. Sini almak üzere park yatak alacağım ama aynı zamanda kuzuların odasını da yapacağım. Bu odada 4 kapılı bir dolapları olacak bir tane kanepe olacak. Asıl sorum şu ki büyüyen yatak almayacağım onun yerine her satıcının çocuklar 3-4 yaşına kadar kullanabilir dedikleri büyümeyen yataklardan almak istiyorum ama bu büyümeyen yataklarda hiç derin değil. Özellikle sallananlarının derinlikleri çok az. Korkulukları kademeli ama yine de bana yatma yeri ile korkulukları arasındaki mesafe çok az geldi. Sanki çocuk 1 yaşına geldiğinde korkuluklara tırmanıp atlayabilit diye düşünüyorum.
Bu yataklar ile ilgili deneyimi olan var mı?
Büyümeyen bu yataklardan mı alayım yoksa montessori şeklindeki yer yataklarından mı alayım.
Kafam çok karışık. Sizler nasıl yaptınız? Bir el atın şu konuya bekliyorum :))
Canim selam.ben çilekten 80*180 buyuyen karyola aldim.derinligi en fazla olan o denk geldi piyasada.dedigin gibi digerlerinde bebek ayaklaninca birsekilde atlayip ziplayacak gibi duruyor.hem derinlikleri cok degil hem de yataklari yuksek.bu biraz tehlikeli geldi bize.ama emin ol anne baba kullanimi acisindan da onlar rahat.ben biraz egilip bukulcem ama bebekle ilgili kaygim olmayacak.Kızlar selam yardıma ihtiyacım var kafam çok karışık. Bu sorunu bu hafta halletmem gerekiyor. Şimdi olay şu ikizler içim kendi yatak odama önce 1 tane sığmamakta başladıklarında ise 2. Sini almak üzere park yatak alacağım ama aynı zamanda kuzuların odasını da yapacağım. Bu odada 4 kapılı bir dolapları olacak bir tane kanepe olacak. Asıl sorum şu ki büyüyen yatak almayacağım onun yerine her satıcının çocuklar 3-4 yaşına kadar kullanabilir dedikleri büyümeyen yataklardan almak istiyorum ama bu büyümeyen yataklarda hiç derin değil. Özellikle sallananlarının derinlikleri çok az. Korkulukları kademeli ama yine de bana yatma yeri ile korkulukları arasındaki mesafe çok az geldi. Sanki çocuk 1 yaşına geldiğinde korkuluklara tırmanıp atlayabilit diye düşünüyorum.
Büyümeyen bu yataklardan mı alayım yoksa montessori şeklindeki yer yataklarından mı alayım.
Ikea da kademeli derinleşen beşikler vardı hatta bir tarafı daha sonra çıkıyor ve çocuk kendisi yatağa girip çıkabiliyor diye ben onu alacaktım ama internet ve bilişim buradaki mağazada stok kalmamis yanımızda kalacak bir süre diye sepet beşik aldık arkadaştan artık beşik tekrar stoga girer herhalde bizimki sepet çağını atlatana kadar :) fiyatida 389 gibi biseydi galiba yada 349Kızlar selam yardıma ihtiyacım var kafam çok karışık. Bu sorunu bu hafta halletmem gerekiyor. Şimdi olay şu ikizler içim kendi yatak odama önce 1 tane sığmamakta başladıklarında ise 2. Sini almak üzere park yatak alacağım ama aynı zamanda kuzuların odasını da yapacağım. Bu odada 4 kapılı bir dolapları olacak bir tane kanepe olacak. Asıl sorum şu ki büyüyen yatak almayacağım onun yerine her satıcının çocuklar 3-4 yaşına kadar kullanabilir dedikleri büyümeyen yataklardan almak istiyorum ama bu büyümeyen yataklarda hiç derin değil. Özellikle sallananlarının derinlikleri çok az. Korkulukları kademeli ama yine de bana yatma yeri ile korkulukları arasındaki mesafe çok az geldi. Sanki çocuk 1 yaşına geldiğinde korkuluklara tırmanıp atlayabilit diye düşünüyorum.
bende 10 küsürlü haftalarda biraktim endise etmeyin. yavrunuzu saglikla alirsiniz insallahCevap verdiğiniz için teşekkürler inşallah sağlıklıdır bebeğiniz nette çok olumsuz yorum var bu ilaç hakkında baya morelim bozuldu
Ben bi tane bulunsun diye avent aldım emzik de nuk kauçuk aldım ama Dr Brown e ve avent en çok tavsiye edilen di ama Dr Brown ben küçük bulamadım onun yapısı. Bebeğin emerken hava almasını dhaa iyi engelliyor ve gaz sancısı olmuyor diye çok yorum okudum aventte aynı şekilde canım nuk için çok bişey okumadım ama arkadaşım kauçuk nuktan memnundu anne memesine yakın diyeemzik ve biberon ne aldiniz? ben avent hakkinda cok iyi seyler duydum ancak herkes nuk diyor. avent emne refleksini gelistiriyormus. nukklasik emzik biberon
Ben ilk defa bi tane bulup alayım dedim beden yoktu :)Kizlar bende güzel bir gecelik takimi bulamıyorum.
Bende sallanan almak istiyorum ama sallananlar tek kademeli ve yüksek oluyorlar sadece korkulukları inip kalkıyor. Bu yüzden bebek ayaklandıktan sonra düşme ihtimali yüksek gibi geldi bana onu için mecbur sallanmayan döneceğim sanırım. Çilek'e tekrar bakayım teşekkürlerMerhaba canım ben yatak odama buyumeyen cilekten sallanabilen 3-4 yaşına kadar yatabilecegi bir beşik karyola aldım. 7 aydan sonra onu odasına gecirecegim.ama bu yatağı 2 yaşına kadar kullanacagim. Çünkü uzmanlar 2 yaşından sonra çocuğun kendinin gidip yatabilecegi bir yatak oneriyorlar.bu arada odasini da şimdiden yapıyorum. Alçak boy yataği olan bir genç odası beğendim. Kenarlarına koruma bariyer takip kullanacagim.3 kapılı bir dolabı ve bolca rafı var.sifonyer tarzı birsey almadım o da kuculmesin diye sadece yatak dolap olacak.7 aydan sonra karyola ile çocukta oraya geçecek. 2 yaşından sonrada karyolayı cikaricam odadan ve çocuğun ilgi alanına göre duvar kağıdı veya stickerlarla suslemeyi planliyorum
Evet canım max 6 aya kadar 2 sini enlemesine aynı yatakta yatıracağım. Deneyimli anneler hep öyle yaptıklarını söylemişler. Birde anne karnında sürekli beraber oldukları için ilk baştaki beraber olmak onlara güven veriyormuşBaşta 2 sini aynı park yatakta mi yatırma yi planliyorsun anlayamadım.
Olsun atlamasınlar da biz eğilip bükülürüz artık :) ama bu eğilip bükülmeyi engellemek için ilk 7-8 ay kullanmak için park yatak da düşünebilirsin. Ben park yatak kesin alıcam da beşiği nasıl alacağıma karar vermedim bu anlattığım risklerden dolayı ama sanırım sallanmayan 2 kademeli derin beşiklerden alacağımCanim selam.ben çilekten 80*180 buyuyen karyola aldim.derinligi en fazla olan o denk geldi piyasada.dedigin gibi digerlerinde bebek ayaklaninca birsekilde atlayip ziplayacak gibi duruyor.hem derinlikleri cok degil hem de yataklari yuksek.bu biraz tehlikeli geldi bize.ama emin ol anne baba kullanimi acisindan da onlar rahat.ben biraz egilip bukulcem ama bebekle ilgili kaygim olmayacak.
Dr brown alacağımemzik ve biberon ne aldiniz? ben avent hakkinda cok iyi seyler duydum ancak herkes nuk diyor. avent emne refleksini gelistiriyormus. nukklasik emzik biberon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?