canım bana zinhar aç olacaksın dediler. aç karnıma o iğrenç şeyi içtim benim günahım neymiş? sonucum 188 çıktı sanırım öyle kalmış aklımda ama senin değerlerin çok değişik ya. senin tokluk dediğin benim açlık şekerimden düşük..
sağlıkla kullan canımAldıklarım bunlar, bayramdan sonra da biberon, emzik o tür şeyleri hallederim.
gözün aydın canımÇok şükür kızlar diyetin etkisi oldu galiba. Temiz cıktı sonuclar. Gerci doktora öğleden sonra gostericem.
benim doktorum direk 75mg lık istediInsallah cnim benim. Bana 75 mg lik yükleme yapıldı neye göre değişiyor acaba
bayram öncesi ben doktorun önerdiği organik bir boya ile boyattım canımKızlar canıma tak etti saçlarımı boyatıcam artik doktorada sormadan
Maşallah canımmm tosuncuk büyüyor. Saglikla gelsinler insallahiyi geceler kızlar. Uzun zamandır giremiyorum. bayramdan 1 hafta öncesi eşim izin aldı ankaraya kayınvalideme gittim. 10 gün orada nete giremedim. nasılsınız inşallah iyisinizdir. bende çarşamba günü doktora gittim. 75.lik şeker yüklemesi yapıldı 84-85-76 çıktı sonucum. 3 kez kan alındı benden. kaslarımda kasılma oluyor diye doktor magnezyum verdi. bebeğim büyümüş. 23+5 de gittim 656gr boyu 30cm olmuştu
hepimizinki sağlıkla gelsin canımMaşallah canımmm tosuncuk büyüyor. Saglikla gelsinler insallah
günaydın tatlım. önce aç karnınayken ölçüm yap. sonra kahvaltıya başladıktan tam 1 saat sonra ölçüm yapacaksın. normal insanlarda 2 saat ama hamileler tokluk şekerini 1 saat sonra ölçüyormuşgünaydın kızlar evde şeker ölçmü nasıl yapıcam aç karına yaptıkdan sonra kahvaltı yapıpı 2 saat sonra tekrar mı ölçücem
gözün aydın canım. bu arada artık takı-toka için para biriktirmeye başla benceKızlar selam dün detaylı filmimiz vardı çok şükür bi sorun çıkmadı. Dr tatile gittiği için bu haftalara kalmıştı. biri 25+3 791 gr diğeri 24+6 726 gr rahim ağzıma baktı kapalı sıkıntı görünmüyor Dedi şükürler olsun yine mağnezyum vermedi newcal d3 e devam Dedi. Bebişlerimin ikisi de kızmış kesinleşti. Sıcaklar ile başım dertte gece acayip sıkıntı veriyor uykularım bölük pörçük.
Teşekkür ederim canım. Haklısın evde 3 bayan olucaz inş takı kıyafet çok para lazım:) eşim düşünsün artık. Bacak arama yastık koymayı denicem bu gece. Bebişler için genelde soluma yatıyorum o tarafta eşim yatıyor ve o taraf daha da sıcak mecburen arada sağıma dönüyorum diğer odanın camından esinti geliyor.gözün aydın canım. bu arada artık takı-toka için para biriktirmeye başla bence
sıcağa bende dayanamıyorum. gece rahat ettiğim pozisyonu bulmaya çalışırken epey yastık kullanıyorum. bacaklarının arasına yastık koymayı dene derim..
canım geçmiş olsun, ben ilk hafta günde 6 kere ölçmüştüm hem açlık hem tokluk. insan tiksiniyor artık.Selam kızlar...Bugüm şeker yüklememiz vardı,açlık 90 tokluk 151 çıktı.Doktor çok yüksek değil ama takip edelim dedi ve diyetisyene yönlendirdi.Ayrıca seker ölçüm cihazı aldırdı,günde 3 kez ölçeceğim 15 gün sonra kontrole çağırdı.Oğlum 1200 gr boyu 36 cm imis.Çok sükür iyi haftasının biraz önünde...Diyetisyenin verdiği listede masallah resmen sevdiğim hicbisi yok :) bu arada icirdikleri sekerli su çok güzeldi çilek aromalıydı...ve yine oģlum yüzünü göstermedi :)
Kahvaltiya basladiktan sonra degil canim kahvaltiyi bitirdin son lokmayi yedin saate bak bir saat sonrası olcum yapilacakgünaydın tatlım. önce aç karnınayken ölçüm yap. sonra kahvaltıya başladıktan tam 1 saat sonra ölçüm yapacaksın. normal insanlarda 2 saat ama hamileler tokluk şekerini 1 saat sonra ölçüyormuş
canım bana doktor da merkezin hemşiresi de aynı şeyi söyledi. hoş zaten ilk lokmayla son lokma arasında 5 dk vardır pek bişey yiyemiyorum ..Kahvaltiya basladiktan sonra degil canim kahvaltiyi bitirdin son lokmayi yedin saate bak bir saat sonrası olcum yapilacak
Canim benimde bebegim iri ama şeker yuklemesi yaptirdim degerler cok iyidiSelam kızlar şimdi kontroldrn çıktım doktor diyet verdi şekerim sınırda diye bebekde iriymiş 1400 kg korkuttu biraZ beni haftasına göre çok kilolu dedi 27+4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?