Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
20+3 bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür herşeyi gördü doktor herşey yolunda ve sağlıklı ama asıl şok 3 ayrı doktorun erkek dediği bebem kız hala soktayiz vallahi biride kız ihtimal dememisti bir kaç parça biseyde almıştık artık ikinciye

Sağlıkla gelsin de onca uğraş verdik

gözünaydın canım bebeğin sağlıklı. darısı başımıza. ya cinsiyetine erkek derlerken kesin dedilermi bizimde değişirmi ya

gözünaydın canım bebeğin sağlıklı. darısı başımıza. ya cinsiyetine erkek derlerken kesin dedilermi bizimde değişirmi ya
Vallahi canım 3 ayrı doktor da erkek dedi biri kesin dedi hatta diğerleri de erkek dedi kız olabilir diyen bile olmadı yani bugun bende detaylida sordum direk kız deyince şaşırdık açıkçası daha değişir mi dedim bende açık açık hayır dedi

Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inşallah amin

Gözün aydın canım benimde yarın sabah randevum inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz Rabbim kucağına almayıda nasip etsin

selam güzel hatunlar, bende dün gittim. Çok şükür yolunda her şey. Bizimde kızdan emin değillerdi kesin kız dedi ama benim hala inanasım gelmiyor :) Daha hiç bir şey almadım zaten. Sıkıntı değil, sağlıklı yolunda gitsin de herşey. Kız oğlandan öndeymiş 1 hafta, erkek herhalde zayıf olacak bizde.

gözünaydın canım. sağlıklı olsunlarda önemli olan o. bende yarın gidiyorum.

Canım hayırlı olsun. 1 kız 1 erkek maşallah sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin. Benimde sol bebiş ile sağ bebiş arasında 4-5 gün fark var. Sebepte ilk haftada sağ bebiş önce tutunmuş Rahmi'me 4-5 gün sonra sol bebiş tutunmuş canım

gözünaydın canım. sağlıklı olsunlarda önemli olan o. bende yarın gidiyorum.
Saol canım, sende güzel haberlerle gel inşAllah..
ikizlerde bu durum normal heralde :) hep biri diğerinden iri oluyor. Hayırlısı ile kucağımıza alalım inşAllah

Haftaya şeker yüklemesi yaptırıyorum.Randevu aldım.kararsız kaldım bazıları yaptırmıyormus

Selam kızlar bende az önce geldim doktordan bebeğim 21+1 450gr 27 cm boyu olmuş yanlız doktorum bebeğin organları sağlık konusunda çok iyi ama benim bebeğin kordonumdan giden kan akımı çok iyi değilmiş oyüzden aspirin içmeye devam et ve 19 temmuzda birdaha organ Ultrasonu yapmam için gitmemi istedi oğlumdada aynı sorunla karşılaşmıştım ve oğlum erken doğdu bundada aynı sorun neden böyle oluyo anlamadım tek dileğim Rabbimden inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Merhaba kızlar,benimde sabah randevum vardı.çok sükür hersey yolunda,45 dk filan sürdü detaylı ultrason...22 hafta 6 günlüğüz ama 23 hafta 2 gibi ölculeri.553 gr ve 27 cm cıkti.Clexan kullanıyorum kan akısiyla ilgili aklimda soru isareti vardı cok sukur o da yolundaymis.90 kg ile baslamistim 87 ye düşmüştüm simdi 92 olmusum ama doktor normal dedi.Bir sonraki randevu temmizda.Alisverise ve oda hazirlamaya devam edelim o zaman :) Allah hepimizes saglikli dogumlar nasip etsin...

Kızlar lutfen acıl cevap verrmısınız. Yarn dktra gtcem ıkılı tarama ıcın kafam karısık sız yaptrdınzmı yaptrmamak dahamı mantklı test sonucu yanls cıkabılıyormus hamılelıgımı zehr etmwk ıstemıyorum

Canım bence hiç yaptırma direk 20. Haftadan sonra organ ultrasonu yaptır hem aldırmayacaksan ne gereği var kendini strese sokuyon

Gözün aydın canım benimde bugün randevum vardı bebeğim çok şükür iyiydi ama bebeğime giden kan akımında bi sorun vardı inşallah içtiğim aspirin işe yararda birşey olmaz yavruma

Gözün aydın canım çok sevindim. Bende devlette kadın doğumda girdim 2 bebek 15 sürdü sürmedi. Yarın özeldeki doktoruma gitcem o bakıcak eğer onun bakışındanda hoşlanmazsam başka ilde araştırmada doçent randevuyla bakıyormuş ücretli ona gideceğim gelecek hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…