- 22 Temmuz 2016
- 563
- 558
- 23
- 48
Canim ben uzun suredir hissediyorum. Bebegim cok hareketli. Sıkça da tekme atıyor. Dün kızımız baya bi uzun süre eliyle hissetti.Kizlar merabalar hayirli ramazanlar benim size bi sorum var tam olarak ne zaman tekmeleri hissettiniz ben cok kucuk hissediyorum daha net ne zaman hissettiniz?
Canım benide arayan olmadı, ben zaten aşıyı olmamaya karar verdim.tetanoz icin saglik ocagindan aranan oldu mu?beni arayan soran olmadi kendim aradim haftaya gelin dediler. canim sikildi gec mi kaldim acaba
Benide aramamislardi. 19. Haftada gittim kendim vuruldumtetanoz icin saglik ocagindan aranan oldu mu?beni arayan soran olmadi kendim aradim haftaya gelin dediler. canim sikildi gec mi kaldim acaba
Vallahi ben 18. Haftada hafif böyle gürültü gibi hissettim şuan 20 haftaligim akşam yatağa uzanıp çarşamba hissediyorum bazen ama.oyle çok şiddetli bişey yok :) bu hafta da benim detaylı ultrason var inşallah saglikli haberle alirim. Çok fazla agrim oluyor geceleri dönerken yatarkenKizlar merabalar hayirli ramazanlar benim size bi sorum var tam olarak ne zaman tekmeleri hissettiniz ben cok kucuk hissediyorum daha net ne zaman hissettiniz?
benim kusmalarım 10. Haftada başladı sende ben gibi geç başlatanlardan olabilirsin. Benim midemde çok gaz var o hala kusturuyor beniKızlar bu mide yanması omrumden ömür yedi napcam bilmiyorum. Bide hic istifra etmeyen ben 2 gündür cnım cıktıneden olmus olabilir
Ilk bebegime 2 yil once normal yoldan hamile kaldim 3.ayinda kalp atisi durdu kurtajdan 40 gun sonra adet gordum 2 yil sonra tup bebek denedik ikizlere hamile kaldim 13 haftalikken durdu kalp atislari simdi 45 gun oldu kirtaj olali ama hic adet olcak gibi hissetmiyorum hayirdir insallah kurtajdan hemen sonra hamile kalinirmi bilmiyorum
Rabbim bebeklerinize hayirli guzel omurler versin. biriki gun once esimin azosprem oldugunu ogrendik bizede tup bebek dediler. Cok üzüldum ama siz gibi tup bebekden yüzleri gulenleri gorunce icim umut doluyo.size sorum neden tup bebek ? Problem neydi? Cok masrafli oluyomu ?agrıli sızilı oluyomu?başarabilirmiyim bende ?Merhaba arkadaşlar. .2017 eylül anneleri gelin hepberaber doğumu bekleyelim.
Ben 11 ocak 2017 de transfer oldum.10.gün değerim 363
12.gün değerim 950.7
15 gün sonraya ilk kontrol için randevu verdiler.büyük ihtimalle ikiz
Canım hiç canını sıkma, benim eşime de ilk azo teşhisi koyuldu. hiç sperm yoktu. tüple bile çocuğunuz olmaz dediler bize. Sonra Ankda kaan aydosa gittik. O vitamin,iğne vs verdi, 1 seneye yakın kullandık. Çok şükür sperm çıkışı oldu ama bu seferde tüm hareketler sıfırdı, ölü olabilir dediler. Biz yine ümidimizi kesmedik. İlk denememizi yaptık ve kızım şuanda 6 yaşana girdi. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak bir şey yok. Siz siz güçlü ve sabırlı olun. Meşakkatli bir yol biliyorum ama sabır çok önemli. Biz her ay sperm testi yapardık, bir ümitle giderdik ama kötü olduğunu görünce yine de yılmadık. Ne varsa denedik. Benim eşimin FSH kaynaklıydı. O artınca çıkış oldu, sizde sebep ne? Ne dedi doktor? Sonra hiç tedavi olmadan 2. tüp denememizi yaptık bu sene ve çok şükür ikizlere hamileyim.Senin eşine bu aşamada çok destek olman gerekiyor. Sen güçlü olacaksın. Ben asla pes etmedim. Ne duydumsa yedirdim, içirdim. Oda itiraz etmedi saolsun. Gerçekten inanmak ve istemek önemli bana göre. Bir de bol dua..Rabbim yardımcınız olsun.Rabbim bebeklerinize hayirli guzel omurler versin. biriki gun once esimin azosprem oldugunu ogrendik bizede tup bebek dediler. Cok üzüldum ama siz gibi tup bebekden yüzleri gulenleri gorunce icim umut doluyo.size sorum neden tup bebek ? Problem neydi? Cok masrafli oluyomu ?agrıli sızilı oluyomu?başarabilirmiyim bende ?
Esinde sıfır morfoloji bende rezerv azlığı aşılama denedik olmadı sonra tüp bebeğe başladık o ara eşime kendi araştırdığım duyduğum işte keçi boynuzu kürü bal polen karışımı bide emodex kapsül kullandı ne kadar dersen tüp bebek tedavisi ile başladı öncesi yok yaklaşık 20 gün falan ilk deneme ile hamile kaldım çok şükür rabbim herkesin dileğini versin inşallahRabbim bebeklerinize hayirli guzel omurler versin. biriki gun once esimin azosprem oldugunu ogrendik bizede tup bebek dediler. Cok üzüldum ama siz gibi tup bebekden yüzleri gulenleri gorunce icim umut doluyo.size sorum neden tup bebek ? Problem neydi? Cok masrafli oluyomu ?agrıli sızilı oluyomu?başarabilirmiyim bende ?
Bende guclü olmaya calsyorum cunku belli etmesede esimin zoruna gidiyo biliyorum birbirimizi motive etmeye calisyoruz dua ediyoruz insallah benimde bebegim olur hemde ikiz olur insallah oyle cok istiyoruz ki .. bu olaydan sonra bebek konusunda cok duygusal oldum nerde bebek gorsem tuhaf oluyorum.birde imtihan ya işte son 3 ayda beni arayan hamilelik haberi vermek icin ariyo zor bir durum ama umutluyum sonuclar 0 olmasaydi en azindan derdik cogalir simdi sonuc sıfir olunca nasil olcak tek çikar yol tüp bebek oda masrafli beklemek gerek Allahim gonlumuzu ferahlatsin yaa cok zor ama sabrın sonu selamet olur insallahCanım hiç canını sıkma, benim eşime de ilk azo teşhisi koyuldu. hiç sperm yoktu. tüple bile çocuğunuz olmaz dediler bize. Sonra Ankda kaan aydosa gittik. O vitamin,iğne vs verdi, 1 seneye yakın kullandık. Çok şükür sperm çıkışı oldu ama bu seferde tüm hareketler sıfırdı, ölü olabilir dediler. Biz yine ümidimizi kesmedik. İlk denememizi yaptık ve kızım şuanda 6 yaşana girdi. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak bir şey yok. Siz siz güçlü ve sabırlı olun. Meşakkatli bir yol biliyorum ama sabır çok önemli. Biz her ay sperm testi yapardık, bir ümitle giderdik ama kötü olduğunu görünce yine de yılmadık. Ne varsa denedik. Benim eşimin FSH kaynaklıydı. O artınca çıkış oldu, sizde sebep ne? Ne dedi doktor? Sonra hiç tedavi olmadan 2. tüp denememizi yaptık bu sene ve çok şükür ikizlere hamileyim.Senin eşine bu aşamada çok destek olman gerekiyor. Sen güçlü olacaksın. Ben asla pes etmedim. Ne duydumsa yedirdim, içirdim. Oda itiraz etmedi saolsun. Gerçekten inanmak ve istemek önemli bana göre. Bir de bol dua..Rabbim yardımcınız olsun.
22 haftalık olduk ama mide yanmamdan kaynakli kusuyorumbenim kusmalarım 10. Haftada başladı sende ben gibi geç başlatanlardan olabilirsin. Benim midemde çok gaz var o hala kusturuyor beni
Canım kanama olunca bildiğim kadarıyla progestan hormonlu iğne kullanıyorlar benimde lekelenme olursa kullan diye doktorum vermişti ve ayrıca jel kullaniyordum kestiği zaman bile lekelenme olursa iğne 2 doz hemen vurul demişti sen bolca dinlen ayaklarını uzat hatta yüksekte tut canımKızlar merhaba, ya ben kontrol içün bir tüp bebek uzmanı dr ye takibe başlamıştım, kanamam olunca ilaçlara nasıl devam edeceğim konusunda devlet hastanesinde ki dr tüp bebek dr me sormamı istedi az önce aradım dr bana ilaçlara devam etmeyeceksin, bıraktığın için kanama olmuş olabilir vücut ona alışacak dediya böyle bir şey duymadım ilaçla tedbir alınmaz mı , var mı kanaması olup ilaç kullanmayacaksın diyen dr si olan çok korkuyorum ne yapacağım Daha önce yine kanama yaşamıştım 1,5 ay önce o zaman tüp bebek yaptırdığım dr prulotuon iğneyi 3 günde bir yaptır demişti
Cnm progestan igne var onu veriyorlar.Hiç mi bişe vermedi progestan fitil koy sabah akşam .bnm kanama yoktu kullanıyordum. Halada crinone jel kullanıyorum. Ayaklarının altına yastık yok yat bol bol dinlen korkma olumlu dusunKızlar merhaba, ya ben kontrol içün bir tüp bebek uzmanı dr ye takibe başlamıştım, kanamam olunca ilaçlara nasıl devam edeceğim konusunda devlet hastanesinde ki dr tüp bebek dr me sormamı istedi az önce aradım dr bana ilaçlara devam etmeyeceksin, bıraktığın için kanama olmuş olabilir vücut ona alışacak dediya böyle bir şey duymadım ilaçla tedbir alınmaz mı , var mı kanaması olup ilaç kullanmayacaksın diyen dr si olan çok korkuyorum ne yapacağım Daha önce yine kanama yaşamıştım 1,5 ay önce o zaman tüp bebek yaptırdığım dr prulotuon iğneyi 3 günde bir yaptır demişti
Prulotuon iğne vardı onu da bıraktırmıştı canımCanım kanama olunca bildiğim kadarıyla progestan hormonlu iğne kullanıyorlar benimde lekelenme olursa kullan diye doktorum vermişti ve ayrıca jel kullaniyordum kestiği zaman bile lekelenme olursa iğne 2 doz hemen vurul demişti sen bolca dinlen ayaklarını uzat hatta yüksekte tut canım
Yok canım dedi bırak ilaçları , ilaçları bıraktığından dolayı kanama olmuş olabilir vücut alışır defi, ama crinone jel kanama olunca başladımCnm progestan igne var onu veriyorlar.Hiç mi bişe vermedi progestan fitil koy sabah akşam .bnm kanama yoktu kullanıyordum. Halada crinone jel kullanıyorum. Ayaklarının altına yastık yok yat bol bol dinlen korkma olumlu dusun
Hala olmadim canim 50 gun oldu rahim filmi vs.hepsi yapildi hic bisey yok Allah buyuk bakalim bekliyoruz hayirlisi neyse o olsun insallajEvet kürtajdan hemen sonra hamile kalanlar var , adet oldunmu?
Canım benim ilk hamileliğim sorunsuzdu ve normal yoldan , ondan sonra 2 hamileliğimde normal yoldan ama birinin kalbi 8.haftada durdu diğeri de 5.haftada kaldı hiç gelişmedi ve kalp atışı alınamadı , genetik ve kromozom vede trombofili (kan pıhtılaşması testi) hepsi temiz çıktı ,rahim filminde yapışıklık görüldü ve histeroskopi oldum ve tüp bebek denedim çünkü çikolata kıstım vardı hem doğal yoldan hamile kalmak zordu artık hemde yaşım ilerliyordu, demem o ki mutlaka gerekli testleri yaptır, rahim filmi çektir ve temeli sağlam atarak bir daha dene,şu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsin sanada tez vakitte mis kokulularından nasip etsin inşallah.
Canimm Allah razi olsun insallahhnerde isteyen varsa once onlara sonrada bize versinCanım bana da drlar normal yoldan hamile kalirsin deyip durdular. Cok kapsamli testler yapıldı. Aslinda hafif tsh yuksekligim ve hafif oranda kan pihtilasmam ve vücudumun bebeği yabanci madde algılaması gibi çoklu durumlardan düşüklerim olmuş aslinda. Birgün bir dr baktı ve çözdü. Simdi bebegim gayet sağlıklı şükür. Kalbindeki sorun da cogu kisiye soylenen ve iyilesen bir durum.
Genelde bu tip durumlarda annenin yasina gore bekletiyorlar tekrar gebelik için. 2018 senin ve bebeginin yılı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?