- 22 Temmuz 2016
- 563
- 558
- 23
- 48
Canım hamileliğin kesinleştikten sonra diğer hamilelerle aynı statudesin. Bir farkın yok. Ama drum tüp bebeklerin degerli bebek statusunde olmasi sebebiyle riske girmemek adina genellikle sezeryana yönlendiriyor. Mesela ben normaldoğum istediğimi söyledim ama yaşım ve hic doğum yapmamış olmam sebebiyle kaslarimin esnekligini muhtemelen kaybetmis olduğunu soyledi. Normal doguma hazirlanacagim ama bebek strese girerse sezeryana girilecek. Tercih anneye ait.Arkadaslar tüp bebek olunca sezaryan olması mecburi mi acaba
Canim ben 6. Haftaya kadar tup bebek dr uma sonra baska dr a gittim. Tup bebek drum cok meşguldü ve hamilelikte ilgi bekliyor insan.Kızlar bsey sorcam. Bu tup bebkle gebelık olnca dırekt rısklı gebelık bolumune yolladılar aynı hastanede suzler o sekldemı devam edıyosunuz yksa herkes ıstedıgı hastaneyemu gıdıyo fıkır almak ıstıyorum t. Tedavı gordgm hastane cok uzaktı sıkntı cekıyorm gel gt ama daha ıyımı bakılr dıyede duanuyorum arada bır ıkı testleru yaknmdakı nrmal devlet hastanesnde yaptrsam aynı seklde. Baklrmı acaba. Orasıda devket hastanesydı ama tedavı fordgm hastane oldugu ıcın daha detaylımı bakılır veya ıyımı bakılr dıye suphede kaldım napsam bılemedm haftaya kontrolum var yakınıma gtsem aynı ıslem tahlıl yaplrmı sız be yapıyorsunuz