çok sevindim canım.gözünaydın, bende 2 haziranda detaylı ve fetal eko çektireceğim. korkmana gerek yok. bana baştan söyledi sana sonradan söylemiş.Kızlar detaylı ultrasonumuzu yaptirdik cok şükür güzel gecti. Yalniz fetal eko istedi doktor korkulcak bisey olmadigini tedbir amacli istedigini soyledi. Insallah ciddi bisey yoktur
Ay senden Allah razi olsun canımm ya. Nasil içimi ferahlattin anlatamam. Aklimdan binbir türlü sey gecti rabbim korusun evlatlarimizi insallah. Tüp bebek oldugunu soylemistim belkide ondan istedi. Darısı bekleyenlerin başına insallah herkes hayirli haberlerle gelsinçok sevindim canım.gözünaydın, bende 2 haziranda detaylı ve fetal eko çektireceğim. korkmana gerek yok. bana baştan söyledi sana sonradan söylemiş.
olabilir canım. ben randevu aldım aynı gün çektiriyorum ikisinide. bizim bebeklerimiz nazlılar. o yüzden doktorlarımız biraz daha tedbirli davranıyorlar.Ay senden Allah razi olsun canımm ya. Nasil içimi ferahlattin anlatamam. Aklimdan binbir türlü sey gecti rabbim korusun evlatlarimizi insallah. Tüp bebek oldugunu soylemistim belkide ondan istedi. Darısı bekleyenlerin başına insallah herkes hayirli haberlerle gelsin
Canim detay usg makinesi 4 boyut veriyor eger bebegini gormek istiyorsan. Ama benimki cok hareketli olmasina ragmen en son sıkıldı yüzünü gizledi.Ya bnimde yarın 1 de randevum nasipse. Renkli gosteriyolar mi cok merak ediyorum
Bebeklerimi kaybettim canim 13 haftalikken kalp atislari durdu kurtaj oldum kendime gelemedim hala Allah kimseye yasatmasin insallah
Evet canim psikolojik olarak gerilsekte biraz :)olabilir canım. ben randevu aldım aynı gün çektiriyorum ikisinide. bizim bebeklerimiz nazlılar. o yüzden doktorlarımız biraz daha tedbirli davranıyorlar.
Ilk bebegime 2 yil once normal yoldan hamile kaldim 3.ayinda kalp atisi durdu kurtajdan 40 gun sonra adet gordum 2 yil sonra tup bebek denedik ikizlere hamile kaldim 13 haftalikken durdu kalp atislari simdi 45 gun oldu kirtaj olali ama hic adet olcak gibi hissetmiyorum hayirdir insallah kurtajdan hemen sonra hamile kalinirmi bilmiyorumHayırlı olsun canım.
Çoook üzüldüm gerçekten ,bende 2 sefer kayıp yaşamış biri olarak acını anlıyorum ,sözlerin kifayetsiz kaldığı nokta .
Adet artık görmen lazım 50 günü geçerse mutlaka dr görün canım , ben 40 45 gün içinde olmuştum diye hatırlıyorum.
ben kürtajdan sonra 2. adetimde hamile kaldım canım beklemedimIlk bebegime 2 yil once normal yoldan hamile kaldim 3.ayinda kalp atisi durdu kurtajdan 40 gun sonra adet gordum 2 yil sonra tup bebek denedik ikizlere hamile kaldim 13 haftalikken durdu kalp atislari simdi 45 gun oldu kirtaj olali ama hic adet olcak gibi hissetmiyorum hayirdir insallah kurtajdan hemen sonra hamile kalinirmi bilmiyorum
Canım peki durmasına sebep ne? Patolojiye falan gittimi? Çünkü hep yakın durmuş. Bir rahatsızlıkmı oluyor acaba? Araştırıldımı? Ne diyorlar. Bu sefer bence nedenini öğrenip ona göre önlem alıp başlanmalı. Çünkü bir noktadan sonra ben olsam psikolojik olarak kaldıramazdım. Rabbim gerçekten sabır versin. En kısa zamanda güzel haberini bekliyorum inşAllahIlk bebegime 2 yil once normal yoldan hamile kaldim 3.ayinda kalp atisi durdu kurtajdan 40 gun sonra adet gordum 2 yil sonra tup bebek denedik ikizlere hamile kaldim 13 haftalikken durdu kalp atislari simdi 45 gun oldu kirtaj olali ama hic adet olcak gibi hissetmiyorum hayirdir insallah kurtajdan hemen sonra hamile kalinirmi bilmiyorum
Canım bana da drlar normal yoldan hamile kalirsin deyip durdular. Cok kapsamli testler yapıldı. Aslinda hafif tsh yuksekligim ve hafif oranda kan pihtilasmam ve vücudumun bebeği yabanci madde algılaması gibi çoklu durumlardan düşüklerim olmuş aslinda. Birgün bir dr baktı ve çözdü. Simdi bebegim gayet sağlıklı şükür. Kalbindeki sorun da cogu kisiye soylenen ve iyilesen bir durum.Ilk bebegime 2 yil once normal yoldan hamile kaldim 3.ayinda kalp atisi durdu kurtajdan 40 gun sonra adet gordum 2 yil sonra tup bebek denedik ikizlere hamile kaldim 13 haftalikken durdu kalp atislari simdi 45 gun oldu kirtaj olali ama hic adet olcak gibi hissetmiyorum hayirdir insallah kurtajdan hemen sonra hamile kalinirmi bilmiyorum
Canım ben deneyecektim sonra vazgeçtimKızlar oruç tutabilen var mı aranızda?
Bende cok istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. Bide tansiyonum cok düşük başından beri 7 8 lerde büyük. Bide çalışıyorum açıkçası cesarette edemedim. Bende bu zamana kadar hic bırakmadım bi eksik hissediyorum kendimiCanım ben deneyecektim sonra vazgeçtimaçıkcası üzülüyorum ramazanı ihya edemediğim için, bende farklı şekilde değerlendirmeye çalışıyorum artık hatim yaparak :) ikiz olmasaydı belki denerdim ama haftalar geçtikçe çok acıkıyorum ve susuyorum. Sen oruçmusun?
Rabbim imkan vermiş artık kaza ederiz. Benimde tansiyon hep 8e 5. Normaldede düşüktür hep. Bende çalışıyorum, kızım var, 2 de karnımda :) baya zor olur yani. Teravihe gitmeyi planlıyorum :) kadında çok hızlı kıldırıyor yetişebilirmiyim bilmiyorum.Bende cok istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. Bide tansiyonum cok düşük başından beri 7 8 lerde büyük. Bide çalışıyorum açıkçası cesarette edemedim. Bende bu zamana kadar hic bırakmadım bi eksik hissediyorum kendimi
20.haftadan sonra diyorlar. ben daha ufak ufak arada hissediyorum ama net hiç hissetmedimKizlar merabalar hayirli ramazanlar benim size bi sorum var tam olarak ne zaman tekmeleri hissettiniz ben cok kucuk hissediyorum daha net ne zaman hissettiniz?
Allah kabul etsin insallah canim. Ama hızlı kılma yani ani hareket etme :)Rabbim imkan vermiş artık kaza ederiz. Benimde tansiyon hep 8e 5. Normaldede düşüktür hep. Bende çalışıyorum, kızım var, 2 de karnımda :) baya zor olur yani. Teravihe gitmeyi planlıyorum :) kadında çok hızlı kıldırıyor yetişebilirmiyim bilmiyorum.
Merhaba cnim hayırlı ramazanlar. Ben ilk 15. Haftada hissettim. 20. Haftadan sonra oldukça şiddetli hissediyorum ki eşimde hissediyo artık dışardanKizlar merabalar hayirli ramazanlar benim size bi sorum var tam olarak ne zaman tekmeleri hissettiniz ben cok kucuk hissediyorum daha net ne zaman hissettiniz?
Canım benim 20. Haftaya kadar pek birşey yoktu. Hatta çok tedirgin olmuştum. 2. Gebelikte daha erken olur falan duydum bende bişi yoktu :)) şuan artık dışarıdan da belli oluyor :)) yani 20. Haftadan sonra daha rahat anlıyorsun benceKizlar merabalar hayirli ramazanlar benim size bi sorum var tam olarak ne zaman tekmeleri hissettiniz ben cok kucuk hissediyorum daha net ne zaman hissettiniz?
Benimde bu ikinci hamileligim 1.hamileligimi 20.haftadan sonra hissetmistim ama bu ikinci erken hissedilir dedikleri icin acikcasi bende tedirgin oldumCanım benim 20. Haftaya kadar pek birşey yoktu. Hatta çok tedirgin olmuştum. 2. Gebelikte daha erken olur falan duydum bende bişi yoktu :)) şuan artık dışarıdan da belli oluyor :)) yani 20. Haftadan sonra daha rahat anlıyorsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?