Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
neden kuzenim kullanıyor çokda memnun büyüyen yatakda. oğlu 7 yaşında ve yatıyor o yatakda. bence kişiye göre değişir o

canım ablamda aynısını söyledi. bende çocuğun 8-9 yaşına kadar yatacağını düşünmüyorum ama 3-4 yaşına kadar da rahat geniş bir yatma alanı olsun istiyorum. yiğenimden biliyorum gece kenarlara çarpıp uyandığı çok olurdu. yatağı küçük değildi ama çocuk hareketliydi. bir dolap birde gerektiğinde yatılabilecek kadar geniş bir koltuk/kanepe istiyorum. şu tek kişilik yatak gibi olanlar var özellikle onları beğeniyorum.

Kızlar bsey sorcam. Bu tup bebkle gebelık olnca dırekt rısklı gebelık bolumune yolladılar aynı hastanede suzler o sekldemı devam edıyosunuz yksa herkes ıstedıgı hastaneyemu gıdıyo fıkır almak ıstıyorum t. Tedavı gordgm hastane cok uzaktı sıkntı cekıyorm gel gt ama daha ıyımı bakılr dıyede duanuyorum arada bır ıkı testleru yaknmdakı nrmal devlet hastanesnde yaptrsam aynı seklde. Baklrmı acaba. Orasıda devket hastanesydı ama tedavı fordgm hastane oldugu ıcın daha detaylımı bakılır veya ıyımı bakılr dıye suphede kaldım napsam bılemedm haftaya kontrolum var yakınıma gtsem aynı ıslem tahlıl yaplrmı sız be yapıyorsunuz

Canım tüp bebek tedavisi ile gebelik takibi bence farklı şeyler. Çünkü tüp bebek tedavisi de olsa bizimde normal gebelerden bir farkımız yok. Her şey yolunda gidiyorsa bana göre gerek yok. Doğum olayı da öyle. Tüp bebek tedavisi oldu diye illa sezeryan olacak diye bir kaide yok. Sadece insanlar o kadar yıl bekleyip son anda birşey olmasın psikolojisiyle sezeryana yöneliyor. Kendimde yaşadım bunu kızımda. Ama şimdi diyorum keşke normal olsaydı çünkü herşey yolundaydı. Şimdi de ikizlere hamileyim eğer tek gebelik olsaydı açıkcası bu sefer normal doğum düşünüyordum.

Son düzenleme:
ben kalp atışından sonra tüp bebek merkezini bıraktım. özel bir hastanede kendi doktoruma gittim. ama 3 ay telefonla irtibatda kaldım tüp bebek doktoru ile

Allah bagslasın canım. Dedıgın gbı tedrgn oluyo ınsan bıde rsıklı gwbelıge yonlendrıyolar bsey cıkmadı cok sukur ama tup bebeklerı hep oraya gonderıyolarmıa ınsan korkuyo ole olnca avaba dahamı ıyı bakılıyo dıye ama yapılan tahlıller su anda her yerde aynı heralde. Ben buraya gıdıyım o zaaman arada yıne dıger tarafa gıderım dogumu orda dsnuyorum cunku beda dktr olmuyo ora hazır gece gunduz. Sagol cevap cerdgn ıcın canım ben braya randevu alp gıdıyım bakalım rabbım gerkesın yardmcısı olsun. Sen amdı tup bebeklemı tekrar hamılesın masallah uc olck desene

ben kalp atışından sonra tüp bebek merkezini bıraktım. özel bir hastanede kendi doktoruma gittim. ama 3 ay telefonla irtibatda kaldım tüp bebek doktoru ile

Anladm cnm benımde uc ayn btmesıne az kaldı bı sıkntıda olmadı cok sukr smdıye kadr. Haftaya gel demslerdı heralde ıkılı tarama yaplcak beda yaptryım o zaman kanmı alıyolar bu test ıcın

Anladm cnm benımde uc ayn btmesıne az kaldı bı sıkntıda olmadı cok sukr smdıye kadr. Haftaya gel demslerdı heralde ıkılı tarama yaplcak beda yaptryım o zaman kanmı alıyolar bu test ıcın
evet kan alıyorlar ben yaptırmadım ikili ve üçlü testi sadece detaylı ultrason yaptıracağım.

Neden yaptrmadın tedbr amaclı yaptrsaydn kske cınsıyet bellı oldumu kacncı haftada oluyo meraktayım :)
neyin tedbiri için anlamadım. ikili test kötü bir sonuç çıkarsa yapabileceğin iki şey var ya aldırcan ya doğuracaksın. ben aldırmayı düşünmediğim için yapmadım. birde testler net sonuç vermiyor. olasılık veriyor. çoğu riskli çıkan insan sağlıklı bebek doğurdu. o yüzden yaptırmadım

Ayrntılı bılgım yok benım ılk hamılelıgım
Ne zaman cagrrlarsa gıdıyorm. Allah saglkla kucagına almayı nasıp etsn herjese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…