- 11 Mart 2012
- 2.108
- 1.383
- 173
Canım bugün kendi dr uma gittim memorialda. Ama 2. Kez 2 saat bekledim once dr sezeryani sonra benim sirami gecip benden sonrakini almaya devam ettiler. Hemsireler hastalari karistiriyor. Gecen sefer de sikayet ettim. Yine ayni sey oldu.
Allianzliyim ben ama dogum teminatim yok. Memorialda allianz indirimli muayenr 170 acibademde 180 lira. Memorialda allianz indirimli epidural normal dogum 7bin civari acibademde 9bin civari. Acibademde de telefonda cok bekledim. Orada Harika Bodur Ozturk tavsiye aldim. Arkadasimin karisini dogurttu. Karisi cok memnun. Carsamba denemeye gideceğim.
Bu arada kızım 343 gr 22cm olmus. Kilosu ilerde kemikleri geride dedi Dr. Bulanti zamani sut urunleri içemedim etkisi oldu sanirim bana kalsiyum verdi ekstra.
Ayrica 4 kg almisim 75 oldum acayip kizdi diyetisyene yollicak sanirim beni
Maşallah kilosuna , kalsiyum bu haftalarda çok önemli ilacını kullanırsın sütünü içersin annesi yakalar :)
Canım 4 kilo gayet normal bence abartmasın, bende hamilelik başlangıç kilomu geçtim bu hafta ama sanırım o verdiklerimi geri aldığımıda saymam gerekiyor öyle olursa 3,5 kiloda ben almışım. Sıra konusu sinir bozucu ne demek karıştırmak herkes işini düzgün yapsın bi zahmet.
Benim özel sigortam yok canım senin olduğu halde fiyatlar böyleyse bilmiyorum artık kaça patlayacak doğum :)
Ben bilet tarihimi erkene çektim biraz önce 4 haziranda geliyorum Inşallah, şimdi hem dr arayışında olacağım hem de eve yardımcı arıyorum bakalım :)