- 22 Temmuz 2016
- 563
- 558
- 23
- 48
Ay keskeeeeeben toplamda 5 kilo aldım
toplamda 4 kilo değilmi
Teşekkür ederim canım senin kızını da Allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inş. Benim Dr um Prof dr kendisine sordum tetenos aşısının hiç bir zararı yok Dedi fakat ikiz hamile olan bir arkadaşımın Dr u da Prof ve ona aşı olma zararlı demiş kafam karıştı ve bende olmamaya karar verdim inş doğum sırasında alet edavattan enfeksiyon kapmam daha önce bu aşıyı olmadım hiç. Yenidünya3 arkadaşımMaşşallah kız sayılarımız artıyo Allah bağışlasın canım bu Arada ikiz anneler için aşının zararını duymuştum ama yinede sen doktora bunu sor istersen
Eki Görüntüle 1999281 Merhaba arkadaşlar diger foruma da yazdim. Bugun detayli usgye girdim. Doç ve prof birlikte baktılar. Minigimin kalbinde küçük bir delik çıktı. 7o% dogana kadar veya 3 yasina kadar iyilesir dedi dr. Emin olmak icin 2 haftaya tekrar bakacaklar. Gorumcem ve konustugum herkes ayni seyleri soyledi. Herkese denmis ve sonra yok olmus. Dert etmedim pek.
Acibademi gezdim guzel olmus. Dogum oaket fiyatini eke koyuyorum. Ilgilenenler olursa diye.
Canım bende olmayacağım. Bu arada benim ayrıntılı ultrason hayal oldu :) dün aradılar gittiğim yer bakamayacağız dedi. Bende çevre illerden birinde düşünüyorum artıkTeşekkür ederim canım senin kızını da Allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inş. Benim Dr um Prof dr kendisine sordum tetenos aşısının hiç bir zararı yok Dedi fakat ikiz hamile olan bir arkadaşımın Dr u da Prof ve ona aşı olma zararlı demiş kafam karıştı ve bende olmamaya karar verdim inş doğum sırasında alet edavattan enfeksiyon kapmam daha önce bu aşıyı olmadım hiç. Yenidünya3 arkadaşım
Aaa niye öyle dediler çok saçma randevu verdilerCanım bende olmayacağım. Bu arada benim ayrıntılı ultrason hayal oldu :) dün aradılar gittiğim yer bakamayacağız dedi. Bende çevre illerden birinde düşünüyorum artık
canım 21.haftanın içindesin artık biran önce yaptırman gerek. biran önce araştırCanım bende olmayacağım. Bu arada benim ayrıntılı ultrason hayal oldu :) dün aradılar gittiğim yer bakamayacağız dedi. Bende çevre illerden birinde düşünüyorum artık
ben büyüyen beşiklerden alıcam oda yapacağımkızlar beşik bakıyor musunuz? dün modoko ve maskoyu dolaştık. modokoda 1-2 sokak bebek ve genç odaları satan mağazalar var. bikaç model beğendim. gerçi her mağazada birbirinin aynı yada çok benzeri ürünler var. masko deseniz zaten bikaç mağaza gördük beşik vs satılan. onlarda modokoda gördüklerimden sonra çok vasat geldi. siz ne durumdasınız?
Canım maalesef bulunduğumuz yerde bir tane özel hastane var, ondada şansya radyoloğ gitmiş eskisi, yoksa çok iyidi. Yeni gelende ben bakamam demiş. Birini bulana kadar heralde böyle gider. Geçen haftalarda devlet kadın doğumda girdim, hatta kalp bir şeyi izlenmediği için tekrar gireceğim gelecek hafta ama işte güvenemiyorum. O yüzden yakın bir ilde gireceğim.Aaa niye öyle dediler çok saçma randevu verdiler
Canım konuştuğumuz gibi yapacağım. Ya bu cumaya ya da gelecek hafta içine randevu alacağım. Doktorları sordurdum senin yazdığın isme çok gıcık demişler :)) Benim için zaten doktor önemli değil, ayrıntılıya giren birine sordum dedi iyidi, tüm organlara bakıyor, ölçülerini vs söylüyor dedi. O yüzden orada karar kıldım. Dün aradım 1 gün önceden randevu alırsanız sıkıntı olmaz dediler. Yoksa dediğin gibi zaman geçiyor.canım 21.haftanın içindesin artık biran önce yaptırman gerek. biran önce araştır
ben büyüyen beşiklerden alıcam oda yapacağım
Direkt beşik değilde büyüyen yatak alicam.yer varsa daha mantıklı . Çilek te beğendim.kızlar beşik bakıyor musunuz? dün modoko ve maskoyu dolaştık. modokoda 1-2 sokak bebek ve genç odaları satan mağazalar var. bikaç model beğendim. gerçi her mağazada birbirinin aynı yada çok benzeri ürünler var. masko deseniz zaten bikaç mağaza gördük beşik vs satılan. onlarda modokoda gördüklerimden sonra çok vasat geldi. siz ne durumdasınız?
Bazen benimde oluyor. Rahim genişliyor diye yoruyorum kendimceKızlar mrb benim dün geceden beri sağ kasığımda ağrım var sizde de oldumu böyle bi ağrı özellikle ayaktayken oluyo
İnşallh öyledir cnm ilk defa böyle oldu uzun süre geçmedi yarın idrar testi vericem inşallah ciddi bişe değildirBazen benimde oluyor. Rahim genişliyor diye yoruyorum kendimce
anladım canım. güzel haberlerini bekliyorumCanım maalesef bulunduğumuz yerde bir tane özel hastane var, ondada şansya radyoloğ gitmiş eskisi, yoksa çok iyidi. Yeni gelende ben bakamam demiş. Birini bulana kadar heralde böyle gider. Geçen haftalarda devlet kadın doğumda girdim, hatta kalp bir şeyi izlenmediği için tekrar gireceğim gelecek hafta ama işte güvenemiyorum. O yüzden yakın bir ilde gireceğim.
Canım konuştuğumuz gibi yapacağım. Ya bu cumaya ya da gelecek hafta içine randevu alacağım. Doktorları sordurdum senin yazdığın isme çok gıcık demişler :)) Benim için zaten doktor önemli değil, ayrıntılıya giren birine sordum dedi iyidi, tüm organlara bakıyor, ölçülerini vs söylüyor dedi. O yüzden orada karar kıldım. Dün aradım 1 gün önceden randevu alırsanız sıkıntı olmaz dediler. Yoksa dediğin gibi zaman geçiyor.
Canım benim şansya orasıda araştırmaya yolluyormuş. Bakalım ne yapacağımanladım canım. güzel haberlerini bekliyorum
Ben arkadaşlarımın tavsiyelerini derledim onlara uyacağım. Hepsi dediki asla büyüyen yatak alma çünkü o yatağı asla 8-9 yaşına kadar kullanmayacaksın onun için boşuna o yatağa para verme onun yerine büyümeyrnlerddn al zaten 4 yaşında odasını değiştirmeyi o istemese bile sen isteyeceksin dediler. Benim zaten ikiz olduğu için ve odada extra bir tek kişilik yatak olmasını istediğim için ben 2 tane büyümeyen yatak. 1 şifonyer ve 1 tane 4 kapılı dolap almayı düşünüyorumkızlar beşik bakıyor musunuz? dün modoko ve maskoyu dolaştık. modokoda 1-2 sokak bebek ve genç odaları satan mağazalar var. bikaç model beğendim. gerçi her mağazada birbirinin aynı yada çok benzeri ürünler var. masko deseniz zaten bikaç mağaza gördük beşik vs satılan. onlarda modokoda gördüklerimden sonra çok vasat geldi. siz ne durumdasınız?
Bunu bende merak ediyorum ben laporoskopi de oldum 1 sene önceArkadaslar tüp bebek olunca sezaryan olması mecburi mi acaba
yooo tüp bebek olup normal doğum yapan tanıkdıklarım var. tamamen bebeğin duruşu ve rahim açılmasına bağlıBunu bende merak ediyorum ben laporoskopi de oldum 1 sene önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?