- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
Canım sen detaylı ultrasona girdim mı ? Tam olarak hangi hafta gireceksin ?Canım aile hekimi ikiz olduğu için sor öyle yaptır dedi. O yüzden
Canım ben 12 mayısta devlette girdim ancak birinin kalpte birşey izlenmediği için 2 hafta sonra tekrar gireceksin dediler. Zaten bana erken gelmişti 19. Haftada girmiştim. Özel hastanede ise 25 mayıs perşembe gireceğim inşAllah.. 20+4 de yani 21. Haftada. Dün kontrol vardı doktorda baktı detaylı öncesi ve gördüğüm bir sorun yok dedi. Sen ne zaman giriyorsun?Canım sen detaylı ultrasona girdim mı ? Tam olarak hangi hafta gireceksin ?
Canım bende 20+3 randevu aldım ama acaba erken mı 1 hafta daha ertelenen mı diye düşündüm açıkçası kafam.karisti bazıları kalbi tam oluşmuyor bidaha çağırıyor falan deyinceCanım ben 12 mayısta devlette girdim ancak birinin kalpte birşey izlenmediği için 2 hafta sonra tekrar gireceksin dediler. Zaten bana erken gelmişti 19. Haftada girmiştim. Özel hastanede ise 25 mayıs perşembe gireceğim inşAllah.. 20+4 de yani 21. Haftada. Dün kontrol vardı doktorda baktı detaylı öncesi ve gördüğüm bir sorun yok dedi. Sen ne zaman giriyorsun?
Yok canım normal bence. Hayırlısı ile atlatırız inşAllah.. burada 60 tl'miş, radyolog bakıyor. Başka imkan yok :)) bir olayım içime sinmezse çevre illerden bi yerden randavu alacağımCanım bende 20+3 randevu aldım ama acaba erken mı 1 hafta daha ertelenen mı diye düşündüm açıkçası kafam.karisti bazıları kalbi tam oluşmuyor bidaha çağırıyor falan deyince
Ay inşallah canım hayırlısı ile bunuda atlatalim sağlıkla gelsinler vallahi burada öyle fiyat yok en fazla devlete gitmek lazım sanırım ben bı kaç yer sordun en uygun 280 demişlerdi şimdi tavsiye üzerinde gidicem bı doktora oda bu işte çok iyiymiş 380 TL canım 550-600 diye De oldu yani :)Yok canım normal bence. Hayırlısı ile atlatırız inşAllah.. burada 60 tl'miş, radyolog bakıyor. Başka imkan yok :)) bir olayım içime sinmezse çevre illerden bi yerden randavu alacağım
Canım diğer topikte bi arkadaş ikiz için 900 verecek Ankda. Parasında değilim açıkcası ama inşAllah iyi bakarlar. Devletteki 10-15 dk baktı düşün ikisine :) normal dedi kalktım. Bakalım özelde nasıl olacak. Oradanda pek birşey beklemiyorum açıkcası. Rabbim neyi takdir ettiyse artık.Ay inşallah canım hayırlısı ile bunuda atlatalim sağlıkla gelsinler vallahi burada öyle fiyat yok en fazla devlete gitmek lazım sanırım ben bı kaç yer sordun en uygun 280 demişlerdi şimdi tavsiye üzerinde gidicem bı doktora oda bu işte çok iyiymiş 380 TL canım 550-600 diye De oldu yani :)
Benim aradığım biride ikizse 750-800 demişti ama herşey Allah'ın izniyle vallahi canım o kadar uğraştık her birimiz gele stresi ayrı bir dert rabbim hepimizin kucaklawrina sağlıklı sıhhatli versin para zaten gözümüzde değil zaten işini iyi yapsınlar yeter bize :)Canım diğer topikte bi arkadaş ikiz için 900 verecek Ankda. Parasında değilim açıkcası ama inşAllah iyi bakarlar. Devletteki 10-15 dk baktı düşün ikisine :) normal dedi kalktım. Bakalım özelde nasıl olacak. Oradanda pek birşey beklemiyorum açıkcası. Rabbim neyi takdir ettiyse artık.
İçinizi ferah tutun bu mübarek günde allahın izniyle iyi haberle dönerisiniz Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah aminnnArkadaşlar detaylıya benim doktor çok erken yönlendirdi.18_20 hafta arasında git dedi. Yarın 19+1 oluyoruz yarın gireceğim bende. Benim bebeklerimin birinde 11.haftda ense kalinligi gözlenmişti. Harmony test yaptirmistim o zaman.Sanırım ondan erken gönderiyor. Dualarınizi eksik etmeyin.Hepimiz evlatlarımiza sağlıklı bi şekilde kavuşuruz evlatlarımiza.
İçinize ferah tut canım iki bebisde sağlıklı sıhhatli dir inşallah :)Arkadaşlar detaylıya benim doktor çok erken yönlendirdi.18_20 hafta arasında git dedi. Yarın 19+1 oluyoruz yarın gireceğim bende. Benim bebeklerimin birinde 11.haftda ense kalinligi gözlenmişti. Harmony test yaptirmistim o zaman.Sanırım ondan erken gönderiyor. Dualarınizi eksik etmeyin.Hepimiz evlatlarımiza sağlıklı bi şekilde kavuşuruz evlatlarımiza.
Benim doktorum ali ipek i önerdi çok güveniyorum dedi. Yarın gidicem bende 280 muayene ücretiAnkarada yaşayan arkadaşlar. ankarada detaylıyı nerede yaptıracaksınız. ben daha hiç araştırmadım.
çok sağol canım not alıyorum. yeri nerede?Benim doktorum ali ipek i önerdi çok güveniyorum dedi. Yarın gidicem bende 280 muayene ücreti
Servet ünsal tıp merkezi.Yarın izlenimlerimi yazarım canım.çok sağol canım not alıyorum. yeri nerede?
Canım benim 19. Hafta bitecek geçen hafta ara ara çok sancı oluyordu tam rahmin üst kısmında ve inanılmaz bel ağrım oluyorMerhaba kızlar
Detaylıya girecekler güzel haberlerle dönersiniz inşallah
Kızlar ben 21.haftaya girdim gireli ağrılarım var sol kasıkta ağrı , genital bölgede ara ara ağrı hepsi saniyelik kısa sürüyor sizdede oldumu bu haftada ?
Canım benim 19. Hafta bitecek geçen hafta ara ara çok sancı oluyordu tam rahmin üst kısmında ve inanılmaz bel ağrım oluyor
Ben de memorial atasehirde doğum yapmayı planladim Allahin izniyle. Haftaya detayliya da Tolga bey bakacak orada. Daha once Acibademdeydi. Esimin ilk kizini da o dogurtmusBen bu dediğim yerde furkan kayabaşoğlu var ona yaptırıcam doğumu instagramdan bir bak istersen. Doktor 5bin alıyor dışardan geliyo bak ben memorial Ataşehir bayındır hastanesi falan düşünüyorum Acıbadem çok gereksiz fiyatlar veriyor bu ay sonu başlicam gezmeye hastaneleri çünkü gebelik eğitimleri falan oluyo ücretsiz araştıralım beraber istersen sen nerde oturuyosun
Canim hamilelik ilerlerse doğuma yakin dr lar almiyor takip etmedigi hastayi. Bir arkadasimin basina geldi. Simdiden baslamak lazım.Canım ben sancaktepede oturuyorum ama şu anda istanbulda değilim haziranın 20 si gibi orda olacağim inşallah ,beraber araştırmayıda isterim ben şimdilik internetle idare ediyorum gelince haber veririm :)
Ayni sekilde bu hafta sancilarim oldu. Malesef is seyahatine gittim ve hep ayakta ve aç şekilde 3 gün geçirdim. Çocuğum şükür hareketli hissettikce rahatlıyorum. Ama sancilar korkuttu beni de.Merhaba kızlar
Detaylıya girecekler güzel haberlerle dönersiniz inşallah
Kızlar ben 21.haftaya girdim gireli ağrılarım var sol kasıkta ağrı , genital bölgede ara ara ağrı hepsi saniyelik kısa sürüyor sizdede oldumu bu haftada ?
Ayni yerlerde sancilarim var. Bende bir de bobrek sancisi var. Sanirim organlarin yukselmesi etkili. Haftaya öğreneceğim heosini insallah.Canım benim 19. Hafta bitecek geçen hafta ara ara çok sancı oluyordu tam rahmin üst kısmında ve inanılmaz bel ağrım oluyor
bel ağrısı bir iki gündür bendede var canımCanım benim 19. Hafta bitecek geçen hafta ara ara çok sancı oluyordu tam rahmin üst kısmında ve inanılmaz bel ağrım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?