Tüp Bebek Merkezleri tüp bebek

Merkezden göstermediler galiba. Göbek deliğinin 3-4 parmak altına, çaprazına gelecek şekilde bir elinin iki parmağıyla yağını sıkıştırarak diğer elinle iğneyi dik bir şekilde batırarak yapacaksın. Yağlı bölgeye yapılması hissiyatı azaltıyor. Kolay gelsin, Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah.

arkadaşalr aranıza yeni katıldım tüp bebek tedevisi görüyorum igneleri nasıl yapacagımı bilmiyorum yardım lütfen

canım doktorun falan göstermedi mi?? göbekten yapılıyo iğneler. göbek deliğinden 2-3 parmak aşağısını tut oraya yap canım. bu arada nerde tedavi görüyosun canım kaç yaşındasın sanırım ilk denemen :))

arkadaşlar allah razı olsun verdiginiz cevaplardan teşekkürlerimi borç bilirim,merkezde gösterdiler de ben korktum bakamadım nasıl yaptılar ve unutum haliliyle ama daha önce tüp bebk yapan bir komşum var sagolsun o yapıyor ignelerimi şimdi,benim ilk tüp bebk deneyimim ama daha önce 3 kez anne olmuş bir bayanım ne olur bana gülmeyin ve yadırgamayın beni anneliğe doymadım ve 4 kez anne olmak istedim, ilk bebeğimmiş gibi heyacanlıyım ama yaşım 28 dr sorunum olmadıgı tek sorun tüplerimin baglı olması nedeliyle bana cok olumlu yaklaştı ve tedavim sürüyor bugun konturele gittim ve cok güzel geçti ilaç dozumu azalttılar ve 2 gün sonra tekrar konturele çagırdılar inşanlah hayırlısıyla sorunsuz bir şeklde 4 kez anne olmak nasip olur... tüm dualarım sizlerle ben anneyim o güzel duyguyu 5 kez tattım ama 3 evladım var elimde 2 si karatoprakta inşanlah 4 kez sezeryanı göze alarak hayatımı riske attım bir yola cıktım ve umutluyumda bu yolda sizler için hiçbirinizi tanımasamda dular ediyorum inanın evlat ver allahım hasret çaken her anneye ve babaya die rabbim yardımız olsun bu yolda arkadaşlar amacımız hedefimiz bir inşanlah gülen yüzlerle ayrılmak nasip olur girdigimiz bu umut yolunda allaha emenet olun sevgiyle kalın

beylikdüzü medicana selman laçin de tedavi görüyorum 28 yaşındayım canım ve cokta memnunum gördügüm ilgiden tavsiye ederim,sen hangi merkezde tedavi görüyorsun

Canım göbek deliğinden 2-3 parmak aşağısına yapmıstım ben. Yani öyle yapılıyor. Korkma acımıyor zaten alısıyorsun bir süre sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…