Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yola girdiyseniz Allah yardım edecektir içinizi ferah tutun.Merhaba ben 24 nisanda opu oldum 13 yumurtam toplandı.8 yumurtayı işleme alabilmişler 2.gün 4 yumurta döllenmiş 1 tanesinde döllenme aşamasındaymış.ilk tüp bebek deneyimim 5.güne ulaşabilirler mi acaba
İçinizi ferah tutun, ulaşırlar. Benim 4 yumurtam toplantı. 3 tanesi dejenere oldu. 1 tanesi 5. Güne ulaştı. Transferim negatif oldu ama o 1embriyo 5. Günü gördü. Sizin daha çok.Merhaba ben 24 nisanda opu oldum 13 yumurtam toplandı.8 yumurtayı işleme alabilmişler 2.gün 4 yumurta döllenmiş 1 tanesinde döllenme aşamasındaymış.ilk tüp bebek deneyimim 5.güne ulaşabilirler mi acaba
Allah yardımcımız olsun maddi manevi zor bir süreç canımBende mayıs ayında başlayacağım. Korkuyorum çünkü hem yumurta sayım az hemde eşimin sperm kalitesi düşük. Bir de insan bilmediğinden korkarmış ya o hesap sanırım. 39 yaşındayım 8 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz normal yollardan. Geç kalmamın sebebi ise hayat şartları ve başımıza gelen bir türlü geçmeyen sıkıntılar. Yoksa o kadar çok severim ve o kadar anaç bir yapım var ki kendime üzülmekten alamıyorum. Allah büyük elbet ama ona sığınamıyorum. Kafamda sürekli deli sorular. Allah bu yola girenlerin yardımcısı olsun.
Bugün aradılar 5 tanesinin gayet iyi olduğunu yarın transfer yapılacağını söylediler.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahİçinizi ferah tutun, ulaşırlar. Benim 4 yumurtam toplantı. 3 tanesi dejenere oldu. 1 tanesi 5. Güne ulaştı. Transferim negatif oldu ama o 1embriyo 5. Günü gördü. Sizin daha çok.![]()
Merhaba yazınızda tam olarak benden bahsetmişiniz sanki sizde kendimi gördüm resmen aynı bizdede 7-8 aydır olmadı doğal yoldan amh düşük bende eşimdede hız düşük bende 33 yaşındayım ama erkeklerinki takviye ile düzelebilecek şeyler sanki diye biliyorumBende mayıs ayında başlayacağım. Korkuyorum çünkü hem yumurta sayım az hemde eşimin sperm kalitesi düşük. Bir de insan bilmediğinden korkarmış ya o hesap sanırım. 39 yaşındayım 8 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz normal yollardan. Geç kalmamın sebebi ise hayat şartları ve başımıza gelen bir türlü geçmeyen sıkıntılar. Yoksa o kadar çok severim ve o kadar anaç bir yapım var ki kendime üzülmekten alamıyorum. Allah büyük elbet ama ona sığınamıyorum. Kafamda sürekli deli sorular. Allah bu yola girenlerin yardımcısı olsun.
1 tanesi bile yeterli tutunsun yeter canım Allah herşeyi yoluna koymuştur.Sen ümidini kaybetmeValla çok zor benim de ellerim boş yani rezerv düşük. Tane ile toplamaya çalışıyoruz bakalm nereye kadar sabredeceğim.
Amin çok teşekkür ederim eksik olmayın1 tanesi bile yeterli tutunsun yeter canım Allah herşeyi yoluna koymuştur.Sen ümidini kaybetme![]()