8. haftaya kadar hiç bir belirtim olmadı merak etme illa bir şeyler olacak diye bir şey yok. İnşallah sonucun pozitif çıkar sağlıkla kavuşursun bebeğineKızlar tüp bebek transferimin 10. Günü sımdı kan tahlili verip eve geldim ama hiç belirtim yok neredeyse dünden beri baş ağrım başladı onun dışında ayakta durursam kasık ve bel ağrım oluyo başkada hiçbi belirtim yok belirti olmaması kötü bir drum mu yada belirti olmadan pozitif gör
siz de yerleşme kanaması vs oldu mu?8. haftaya kadar hiç bir belirtim olmadı merak etme illa bir şeyler olacak diye bir şey yok. İnşallah sonucun pozitif çıkar sağlıkla kavuşursun bebeğine
stres yapma lütfen. bence stres yapmamak çok önemli doktorum bile bilimsel olarak bir kanıtı yok ama transfer sürecini stres yapmadan rahat geçiren insanlar da tutma oranı daha çok demişti. Evet beklemek zor çok emek veriyoruz tedavi süreci de zor ama düşünmemeye çalış dua et sabret. kaçıncı gün embriyosu dondurulmuş mu taze miBenimde 8. günüm o kadar psikolojim bozuldu ki bir yandan test yaptirmak bir yandan datest yaptırmak istiyorum. Bir yandan da eğer negatif çıkarsa naparım bilmiyorum. paramda kalmadı tekrar tüp bebek tedavisi için inşallah sevinç gözyaşları dökerim cesaret bulup test yaptırabilirsem.
hayır ne bulantı ne kanama ne ağrı hiç bir şeyim olmadı. benim bulantılarım falan başladığında 8. haftadaydımsiz de yerleşme kanaması vs oldu mu?
Amin teşekkür ederim sizde nasıldı tahlil günğne kadar varmıydı belirtileriniz8. haftaya kadar hiç bir belirtim olmadı merak etme illa bir şeyler olacak diye bir şey yok. İnşallah sonucun pozitif çıkar sağlıkla kavuşursun bebeğine
benim de öyleydi. ben 8. gün erken gebelik yapıp pozitif görmüştüm ama negatif olup test günün de pozitif görenler de oluyormuş yanlış yönlendirmek istememdondurulmus 5. gun embiryosu idi.
hiç bir şeyim yoktu ne ağrı ne bulantı test gününden sonrada olmadı. 8. haftada başladı herşeyAmin teşekkür ederim sizde nasıldı tahlil günğne kadar varmıydı belirtileriniz
Doktorumda en erken 8. gun yaptirabilirsin demisti. 2 gunum daha kaldi. Ama gercekten Allah'a isyan etmek gibi olmasın. hic anne olmayi hakketmeyen kadınlar kolayca anne olabiliyorken bizim bu stressi yasamamiz ve sonucunda evladimizi kucagimiza alip opmemiz koklamamiz daha degerli olmali. Allah isteyen herkese evlat kokusu nasip etsin.benim de öyleydi. ben 8. gün erken gebelik yapıp pozitif görmüştüm ama negatif olup test günün de pozitif görenler de oluyormuş yanlış yönlendirmek istemem
Bende normal günlük hayatımdakı gibi hissediyorum kendımıhiç bir şeyim yoktu ne ağrı ne bulantı test gününden sonrada olmadı. 8. haftada başladı herşey
test sonucu cikti mi? insallah pozitiftir.Kızlar tüp bebek transferimin 10. Günü sımdı kan tahlili verip eve geldim ama hiç belirtim yok neredeyse dünden beri baş ağrım başladı onun dışında ayakta durursam kasık ve bel ağrım oluyo başkada hiçbi belirtim yok belirti olmaması kötü bir drum mu yada belirti olmadan pozitif gören varmı
bu yoldan geçen bir çok kadın bu düşünceye zaman zaman geliyor bence. Hayırlısı biz elimizden geleni yapıp Allaha sığınıyoruz sonraki kısım nasip artık. gecikiyorsa güzelleşiyordurDoktorumda en erken 8. gun yaptirabilirsin demisti. 2 gunum daha kaldi. Ama gercekten Allah'a isyan etmek gibi olmasın. hic anne olmayi hakketmeyen kadınlar kolayca anne olabiliyorken bizim bu stressi yasamamiz ve sonucunda evladimizi kucagimiza alip opmemiz koklamamiz daha degerli olmali. Allah isteyen herkese evlat kokusu nasip etsin.
aynen hatta son günlerde ben de olmadı heralde hiç bi şeyim yok diyordumBende normal günlük hayatımdakı gibi hissediyorum kendımı
Evet çok şükür pozitif oldutest sonucu cikti mi? insallah pozitiftir.
Dualarım sizinle rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok tebrik ederim. Allah hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin. nolur banada dua edin. bende sizin gibi pozitifi goreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?