Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gördüm çizgiyi3.gün embriyosu bugün 7günüm idrar testi yaptım sanki bi çizgi var gibi yada ben öyle görmek istediğim için mi öyle görüyorum bilmiyorum :) bu şekilde olan var mı
Bugün mü yapayım tekrar bekleyim mi yarını sizceBen de gördüm çizgiyiama bu testler çok aldatıcı da olabiliyor daha önce yaşadım
bir tane daha yapın netleştirmiş olursunuz
![]()
Valla eğer hemen gördüysen bugün gece saatlerinde tekrarla ama biraz zaman geçip öyle çıktıysa yarını bekle biriksin canımBugün mü yapayım tekrar bekleyim mi yarını sizce![]()
Dayanamadım yaptım yine yine hayalet çizgi var ama 10-15 dk sonra çıkıyor yanlış sanırımValla eğer hemen gördüysen bugün gece saatlerinde tekrarla ama biraz zaman geçip öyle çıktıysa yarını bekle biriksin canım![]()
Markası ne canım testinin? Aynı marka mı ikisi de? Bir de resim varsa gönderir misinDayanamadım yaptım yine yine hayalet çizgi var ama 10-15 dk sonra çıkıyor yanlış sanırım![]()
Bende 3. Gün embriyosu ile hamileyim bu test modeli ile öğrenmiştim gölge şeklinde bence yarın sabah ilk idrar ile yapın3.gün embriyosu bugün 7günüm idrar testi yaptım sanki bi çizgi var gibi yada ben öyle görmek istediğim için mi öyle görüyorum bilmiyorum :) bu şekilde olan var mı
Prodoctor ikiside aynı testten yaptımMarkası ne canım testinin? Aynı marka mı ikisi de? Bir de resim varsa gönderir misin
Ayyy vardır inşallah ya bana da umut olursun ben de 3.gün transferimProdoctor ikiside aynı testten yaptım
İnşallah sizinde olur kaçıncı gününüz bugünAyyy vardır inşallah ya bana da umut olursun ben de 3.gün transferimtest günü bekliyorum. İkisi de böyleyse var gibi inşallahhh
![]()
Benim 3.günümİnşallah sizinde olur kaçıncı gününüz bugün![]()
Hiç belirtim yok inanınBenim 3.günümdaha yolun başındayım beklemek çok zor. Belirtinşz var mıydı
Bende pcos var canım yumurta fazlaydı o yüzden. 10 hücreliymiş benimki, hep 8 hücre okudum ama bilmiyorum inşallah tutunarlar hepimizinkilerHiç belirtim yok inanınkaç hücreliydi kaç yumurta toplandı kaç embriyonuz kaldı
Benimde 3. Gün embriyosu 7. Gün testim böyle çıktı dün dayanamayıp kan verdim 15 çıktı bugün tekrar test yaptım daha belirgindi3.gün embriyosu bugün 7günüm idrar testi yaptım sanki bi çizgi var gibi yada ben öyle görmek istediğim için mi öyle görüyorum bilmiyorum :) bu şekilde olan var mı
Benimde 3. Gün embriyosu 7. Gün testim böyle çıktı dün dayanamayıp kan verdim 15 çıktı bugün tekrar test yaptım daha belirgindi
Yok canım transfer gününü saymıyorlarmış 11inde olmuştumtransfer dahil 7.gün müydü
Ayy çok güzel çok sevindim hayırlı olsun darısı başımıza inşallah sağlıkla ilerlesinYok canım transfer gününü saymıyorlarmış 11inde olmuştum![]()
aminn inşallah sizlerindeAyy çok güzel çok sevindim hayırlı olsun darısı başımıza inşallah sağlıkla ilerlesin![]()
Ya inşallah benimde öyle olur :) sizin adınıza çok sevindim 8.gün mü daha belirgindi? herkes test gününü bekle diyor ama o kadar zor ki o test gününü beklemekBenimde 3. Gün embriyosu 7. Gün testim böyle çıktı dün dayanamayıp kan verdim 15 çıktı bugün tekrar test yaptım daha belirgindi
Ben bugün de yaptım yine hayalet çizgi 8.gün bugün , siz neden yaptığınız da testte daha belirgindiBenimde 3. Gün embriyosu 7. Gün testim böyle çıktı dün dayanamayıp kan verdim 15 çıktı bugün tekrar test yaptım daha belirgindi