• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

Melo06

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
46
7
6
28
3.gün embriyosu bugün 7günüm idrar testi yaptım sanki bi çizgi var gibi yada ben öyle görmek istediğim için mi öyle görüyorum bilmiyorum :) bu şekilde olan var mı

Eklentiler

• IMG_1435.jpeg
    IMG_1435.jpeg
    244,1 KB · Görüntüleme: 56
3.gün embriyosu bugün 7günüm idrar testi yaptım sanki bi çizgi var gibi yada ben öyle görmek istediğim için mi öyle görüyorum bilmiyorum :) bu şekilde olan var mı
Ben de gördüm çizgiyi 😍 ama bu testler çok aldatıcı da olabiliyor daha önce yaşadım 🥲 bir tane daha yapın netleştirmiş olursunuz🍀

Bende 3. Gün embriyosu ile hamileyim bu test modeli ile öğrenmiştim gölge şeklinde bence yarın sabah ilk idrar ile yapın

Benimde 3. Gün embriyosu 7. Gün testim böyle çıktı dün dayanamayıp kan verdim 15 çıktı bugün tekrar test yaptım daha belirgindi

Benimde 3. Gün embriyosu 7. Gün testim böyle çıktı dün dayanamayıp kan verdim 15 çıktı bugün tekrar test yaptım daha belirgindi
Ya inşallah benimde öyle olur :) sizin adınıza çok sevindim 8.gün mü daha belirgindi? herkes test gününü bekle diyor ama o kadar zor ki o test gününü beklemek

Back