• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

ertyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
22
8
1
31
Merhaba transfer sonrası 5. Günüm hiçbir belirti yok bugün evde yaptığım erken gebelik testi de maalesef negatif bu durumu yaşayan var mı ?

Çok erken test yapmışsın 5.gün bile olsa 9 10 günden önce yapıp kendini strese sokmamalısın. Bir başarısız denemem var 5.gün embriyosu 9.gün kanda baktırmıştım 11.gün tekrar baktırmıştım.

Pozitifi gördüm canım ama maalesef değerlerim güzel ilerlemedi

Çok erken test yapmışsın 5.gün bile olsa 9 10 günden önce yapıp kendini strese sokmamalısın. Bir başarısız denemem var 5.gün embriyosu 9.gün kanda baktırmıştım 11.gün tekrar baktırmıştım.
Pozitifi gördüm canım ama değerlerim güzel ilermedi maalesef olmadı 2. Transfere hazırlanıyorum

Pozitifi gördüm canım ama değerlerim güzel ilermedi maalesef olmadı 2. Transfere hazırlanıyorum
Sağlık olsun benim ilk transferim direkt negatif sonuçlanmıştı
Allah bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun hepimizi mutluluk gözyaşları nasip etsin

Sağlık olsun benim ilk transferim direkt negatif sonuçlanmıştı
Allah bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun hepimizi mutluluk gözyaşları nasip etsin
Amin canım benim aminn inşallah en kısa zamanda sağlıkla bizde kavuşalım bebislerimize 🙏🏻🙏🏻
2. Denemeniz oldu mu acaba

Amin canım benim aminn inşallah en kısa zamanda sağlıkla bizde kavuşalım bebislerimize 🙏🏻🙏🏻
2. Denemeniz oldu mu acaba
Evet pozitif şükür 🧿❤️ 6+2 hamileyim bebeği gördük keseyi de gördük. Devamı ve kucağımıza sağlıkla almak nasip olur inşallah

Allah bekleyen herkese mücadele veren bu yolda yürüyen herkese nasip etsin

Evet pozitif şükür 🧿❤️ 6+2 hamileyim bebeği gördük keseyi de gördük. Devamı ve kucağımıza sağlıkla almak nasip olur inşallah

Allah bekleyen herkese mücadele veren bu yolda yürüyen herkese nasip etsin
Çokkk sevindim canım rabbim sağ salim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Amin amin bizede nasip etsin Allah'ım nerde tedavi görüyordunuz

Çokkk sevindim canım rabbim sağ salim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Amin amin bizede nasip etsin Allah'ım nerde tedavi görüyordunuz
Çok teşekkür ederim inşallah ❤️ bekleyen isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
İzmirde’İrenbe gittiğim merkez adı. Doktorum Alper Biler.

Çok teşekkür ederim inşallah ❤️ bekleyen isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
İzmirde’İrenbe gittiğim merkez adı. Doktorum Alper Biler.
Amin amin inşallah canım benim içinde dua eder misin? İsmim Nur Şubat ayında 2. Transferim olucam hamilelerin duası kabul olur derler

Amin amin inşallah canım benim içinde dua eder misin? İsmim Nur Şubat ayında 2. Transferim olucam hamilelerin duası kabul olur derler
Elbette ederim rabbim sana da nasip eder inşallah hayırlısı ile sağlıkla bizle de güzel haberi paylaşırsın ❤️🥰

Back