Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atısını duydun mu sen tüp bebek mi oldu normal miBende 6+ 4 belirti yok gibi ya göğüs ağrım var
Bende 6+ 4 belirti yok gibi ya göğüs ağrım var
Bende gidicem cuma yada pazartesi geçen hafta perşembe kese bebek görüldü kalp atisi duyulmadı tedirgin oldum inşallah duyulur o zaman transferi ekimin kaçında oldun canımTüp bebek canım daha dün duydum keseyle birlikte kafif kahverengi lekelenmem oldu ama geçti çok şükür
Bende gidicem cuma yada pazartesi geçen hafta perşembe kese bebek görüldü kalp atisi duyulmadı tedirgin oldum inşallah duyulur o zaman transferi ekimin kaçında oldun canım
İnşallah canım heycanla merakla bekliyorum bende 12 ekimde transfer oldum hafta işini çözemedim ya bugün ben de Doktor'un dediğine göre 6+4 haftalık sende 6+4 sün nasıl oluyor acaba24 ekimde transfer oldum canım 5. Haftada duyulmaz benimki vajinal ultrasonda duyuldu telaşlanma bende çok stres yaptım acaba dış gebelik mi diye korktum belkide ondan stres ettim kanamam oldu görürsün inşallah
İnşallah canım heycanla merakla bekliyorum bende 12 ekimde transfer oldum hafta işini çözemedim ya bugün ben de Doktor'un dediğine göre 6+4 haftalık sende 6+4 sün nasıl oluyor acaba
İnşallah canım heycanla merakla bekliyorum bende 12 ekimde transfer oldum hafta işini çözemedim ya bugün ben de Doktor'un dediğine göre 6+4 haftalık sende 6+4 sün nasıl oluyor acaba
EvetSizinki tüp bebek mi
25 eylül başlangıc gün üPardon transfer oldum demişsiniz son adet tarihinize göre hesaplanıyor
4.gğn embryosu ama 5.gün büyüklüğünde dedilerdiYazdım yazınca 8+2 hafta gösteriyorGoogle tüp bebek hesaplama yazın hesaplayın ben öyle hesapladım doktorun söylediğiyle aynı çıktı kaçıncı gün embriyosu birde oda etkiliyor hesaplamada
Adet tarihine göre hesapladıgımda da 8 haftalık gözüküyor dedim ya çözemedim doktora göre de 6+4Google tüp bebek hesaplama yazın hesaplayın ben öyle hesapladım doktorun söylediğiyle aynı çıktı kaçıncı gün embriyosu birde oda etkiliyor hesaplamada
Valla çözemedimAma bence bir tuhaflık var zaten adet gecikmesinden sonra pozitifse bir aylık sayılmıyor mu
Tedavıyı nerde hangi merkezde oldun canımAma bence bir tuhaflık var zaten adet gecikmesinden sonra pozitifse bir aylık sayılmıyor mu
Bulantın falan var mıAma bence bir tuhaflık var zaten adet gecikmesinden sonra pozitifse bir aylık sayılmıyor mu