Canım dualarım seninle inşallah en kısa em hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olur. Bende tüp bebekle hamile kaldım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma almak nasip olur. 6 kere aşılama yaptırdım ilaclar iğneler normalde yurtdısında yaşıyorum türkiyede embriyo vardı 2 tane. Ben 2 yıl önce 20 bin tl ye yaptırmıstım ilaclar iğneler haric. Transfer olmak bu seneye nasip oldu. Bu sene 60 bin falandı. Kayseride yaptırdım. Diğer yerler cok daha pahalıydı. Beklemekte cok yıpratıcı tedavi sürecide ama herşey Allah tan emin ol herşeyin bir sebebi ve zamanı var. İnşallah hiç tedaviye gerek kalmadan hamilelik haberini alırsın.Kızlar ne yaparsam yapayım hamile kalamıyorum eşimde bende bebeğimizin olmasını çok istiyoruz sizden ricam hamile olupta bu mesajımı gören varsa ne olur bana dua etsin en kısa zamanda bende hamile kalayım birde maddi imkanlardan dolayı ancak Aralık sonuna doğru belki tüp bebek dusunebiliriz tüp bebek fiyatlarını ortalama bileniniz var mı acaba
Öncelikle Allah razı olsun , maddi yönden sıkıntıda olmamızın sebebi araba aldık borçları yeni bitti Aralık ayına kadar birikim yapıp tüp bebek denemeyi çok istiyorum, ilk günden beri korunmuyoruz çocuk istediğimiz için bir türlü nasip olmadı inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım yaaaCanım dualarım seninle inşallah en kısa em hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olur. Bende tüp bebekle hamile kaldım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma almak nasip olur. 6 kere aşılama yaptırdım ilaclar iğneler normalde yurtdısında yaşıyorum türkiyede embriyo vardı 2 tane. Ben 2 yıl önce 20 bin tl ye yaptırmıstım ilaclar iğneler haric. Transfer olmak bu seneye nasip oldu. Bu sene 60 bin falandı. Kayseride yaptırdım. Diğer yerler cok daha pahalıydı. Beklemekte cok yıpratıcı tedavi sürecide ama herşey Allah tan emin ol herşeyin bir sebebi ve zamanı var. İnşallah hiç tedaviye gerek kalmadan hamilelik haberini alırsın.
Amin inşallah size de çok teşekkür ederim Allah razı olsunRabb'im hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah tez zamanda
Merhaba ben ebegümeci süt yapmıstım. Ama tek sefer yaptım ebegümeci gecmisteki yaşlıların yöntemiymis cok arastırmıstım. Dediğim gibi adet bitiminde 1 kere yaptım. Hamile kalmamıstım. Belki düzenli yapılırsa olur bilemiyorum. İnşallah hicbir seye gerek kalmadan hamile kalırsınız. Ben tüp bebekle hamileyimMerhaba benim her iki tüpümde tıkalı 2 ay önce polip aldırdım aynı zamanda tuplerime bakıldı ama tam değil tek tupumde çok az bir geçiş olmuş ve boğum boğummuş tüp bebek doktoru ümitsiz konuşmadı uca kadar gelmiş sıvı zaten 3 ay deneyin dedi bu süt maydonoz banyosu diye birşey varmış hiç deneyen var mı varsa hamile kalmanıza yardımcı oldu mu cevap yazarsanız çok sevinirim yeni evliyim