Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde yaşım 40 bende 15 ocakta genetiğe yolladım bekliyorum
inşallah güzel haberler alırızBenimde yaşım 40 bende 15 ocakta genetiğe yolladım bekliyorum![]()
Arkadaşım inşallah güzel haberler alırızBenimde yaşım 40 bende 15 ocakta genetiğe yolladım bekliyorum![]()
2 tane sağlıklı embriyom geldi çok şükürArkadaşım inşallah güzel haberler alırız![]()
Şimdi mi geldi sonuç2 tane sağlıklı embriyom geldi çok şükür![]()
Pazartesi günü haber geldiŞimdi mi geldi sonuç
Çok sevindim darısı başımaPazartesi günü haber geldi
Amin inşallahÇok sevindim darısı başıma![]()
24 Aralık iki haftaya çıkar dediler doldu iki hafta ama arayan yok :)Amin inşallah
Ne zaman gönderdin
Canım senin embriyo kalitesi neydi benim 4abAmin inşallah
Ne zaman gönderdin
5ab kaliteydi bildiğim kadarıyla ikisi de 5. Gün embriyosu ortalama 25-30 günde gelir dediler ama daha erken geldi belli olmuyorCanım senin embriyo kalitesi neydi benim 4ab
Çok teşekkür ederim5ab kaliteydi bildiğim kadarıyla ikisi de 5. Gün embriyosu ortalama 25-30 günde gelir dediler ama daha erken geldi belli olmuyor
Çok çok aminKısa zamanda inşallah sağlık embriyo var diye ararlar seni de![]()
Yaaa çok sevindim bana ümit oldunuz inşallah benim de sağlıkla ilerler surecim2 tane sağlıklı embriyom geldi çok şükür![]()
Âmin inşallah bu yolda mücadele eden tüm kız kardeşlerime en kısa zamanda bebeklerine kavuşması için dua ediyorumYaaa çok sevindim bana ümit oldunuz inşallah benim de sağlıkla ilerler surecim