Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek
- Konu Sahibi eliis
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek 1. deneme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ağustos 2023
- 231
- 80
- 13
Hamile olmuş oluyorsunuz artmasını bekliyor doktorMErhabalar ben tüp bebek transferi olalı 15 gün oluyor doktor 12 gün test yapmamı söyledi
12 gün Test sonucum - 349
14 gün test sonucum - 573
Şimdi Cumartesi gümü tekrar yapmamı istedi doktor bakalım ne çıkacak benim gibi olan varmı acaba
Ya gerçekten mi acaba artışı normal miHamile olmuş oluyorsunuz artmasını bekliyor doktor
- 18 Ağustos 2023
- 231
- 80
- 13
Tabi artması gerekiyor zatenYa gerçekten mi acaba artışı normal mi
- 18 Ağustos 2023
- 231
- 80
- 13
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlere de nasip etsinYa gerçekten mi acaba artışı normal mi
Ayy allahım inşallah allah bütün olmayanlara nasip etsin inşallah çok sağolun allah razı olsunTabi artması gerekiyor zaten
Aminnn inşallah allahım sizede nasip etsin inşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlere de nasip etsin
- 18 Ağustos 2023
- 231
- 80
- 13
Siz hamile değilim mi sandınızAyy allahım inşallah allah bütün olmayanlara nasip etsin inşallah çok sağolun allah razı olsun
İlkinde sandım ama 2 değerim çok yüksek çıkmadığı için korktum dış gebelik kimyasal sandım değer artışlarıda nasıl bilmiyorum 2 ye katılamadı gerekiyormuşSiz hamile değilim mi sandınız
- 18 Ağustos 2023
- 231
- 80
- 13
Ama güne de fazla artmaz sanırım artmış yine de doktorunuz tabi daha iyi bilir kontrole gittiğiniz de bakar sağlıklıdır inşallah bebişİlkinde sandım ama 2 değerim çok yüksek çıkmadığı için korktum dış gebelik kimyasal sandım değer artışlarıda nasıl bilmiyorum 2 ye katılamadı gerekiyormuş
- 18 Ağustos 2023
- 231
- 80
- 13
Aminn inşallah çok sağolun allah razı olsunAma güne de fazla artmaz sanırım artmış yine de doktorunuz tabi daha iyi bilir kontrole gittiğiniz de bakar sağlıklıdır inşallah bebiş
Acaba transferin 7. Günüde her an adet olacakmış gibi olan oldu mu? Ben çok korkuyorum sanki tutmayacakSiz hamile değilim mi sandınız