Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek
- Konu Sahibi Ryamm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #emekdoger #tüp bebek #umuttepe
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.474
- 548
- 33
Direkt özele gitmeyin tabi. Umuttepeden raporu çıkarın bu hem ilaçlarda hem de tedavide size indirim sağlayacaktır. O rapor ile özel bir merkeze gidebilirsiniz. Raporu çıkarken gidip grleceksiniz zaten bi kaç kez. Bu esnada da orada devam edip etmemeye karar verebilirsiniz. Ben ordan rapor aldım özelde yaptırdım. Ben tam raporu aldım, devlet tüp bebek merkezlerini kapadı pandemiden ötürü raporum yanmasın diye özele geçtim. Iyi ki de geçmişim. Hala özeldeki hastabakıcıya kadar dua ediyorum. Ayrıca da rahmimde anormali varmış Emek hoca devlette iki kayıp yaşanmadsn bu anormali önemsenmediği için bana söylemedi bile. Ama özeldeki doktorum ilk bunu söyledi ve bunun için olduğum histereskopi sonrası 2. Tedavimden önce doğal hamile kaldım. 1. Tedavide de ben Allaha emanet deyip önemsememiştim.
- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
- 83
Peki bahçeci de bir doktor a göründükten sonra eğer ki doktor herşeyin Normal derse Umuttepe de olmak mantıklı mı senceDirekt özele gitmeyin tabi. Umuttepeden raporu çıkarın bu hem ilaçlarda hem de tedavide size indirim sağlayacaktır. O rapor ile özel bir merkeze gidebilirsiniz. Raporu çıkarken gidip grleceksiniz zaten bi kaç kez. Bu esnada da orada devam edip etmemeye karar verebilirsiniz. Ben ordan rapor aldım özelde yaptırdım. Ben tam raporu aldım, devlet tüp bebek merkezlerini kapadı pandemiden ötürü raporum yanmasın diye özele geçtim. Iyi ki de geçmişim. Hala özeldeki hastabakıcıya kadar dua ediyorum. Ayrıca da rahmimde anormali varmış Emek hoca devlette iki kayıp yaşanmadsn bu anormali önemsenmediği için bana söylemedi bile. Ama özeldeki doktorum ilk bunu söyledi ve bunun için olduğum histereskopi sonrası 2. Tedavimden önce doğal hamile kaldım. 1. Tedavide de ben Allaha emanet deyip önemsememiştim.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.474
- 548
- 33
Her seyin normal olmasi mühim değil ki artık uzunca bir süre olmuş. Doğal yolla beklemek çok çok yorucu ve stresli bence tüp bebeğe geçilebilir. Ben 2 yıl dolmadan birinci tüp bebek tedavimi olmustum bile. Evet amh düşüktü ama doktorlardan aşılama deneyebilirsin diyen bile olmuştu onu dinleyip beklemedim mesela. Tüp bebekte ısrarcı oldum.Peki bahçeci de bir doktor a göründükten sonra eğer ki doktor herşeyin Normal derse Umuttepe de olmak mantıklı mı sence
- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
- 83
Fikirlerin için teşekkür ederim sanırım yazı beklemeden önümüzdeki adet döneminden sonra başlamak en iyisi olacakHer seyin normal olmasi mühim değil ki artık uzunca bir süre olmuş. Doğal yolla beklemek çok çok yorucu ve stresli bence tüp bebeğe geçilebilir. Ben 2 yıl dolmadan birinci tüp bebek tedavimi olmustum bile. Evet amh düşüktü ama doktorlardan aşılama deneyebilirsin diyen bile olmuştu onu dinleyip beklemedim mesela. Tüp bebekte ısrarcı oldum.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.474
- 548
- 33
Saglıkla nasip olsun inşallah.Fikirlerin için teşekkür ederim sanırım yazı beklemeden önümüzdeki adet döneminden sonra başlamak en iyisi olacak
- 24 Ağustos 2020
- 157
- 245
- 53
- 40