Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek
- Konu Sahibi Asobjk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Eylül 2020
- 206
- 202
- 53
Henüz çok yeni başladım tedavimin 3. Günü sonuç olumlu mu olur olumsuz mu ya da süreç yorucu mu olur şenlikli mi bilmiyorum şuanlık .
Fakat totemim şu şekilde varsın yol bizi yorsun , ( evladımı kucağıma alınca rabbim nasip etsin ) hepsi biticek nasılsa
Varsa merak ettiğin bir şeyler bildiğin ve tedavinin 3. Güne kadar paylaşabilirim :)
Sizin sorununuz neydi bu arada hiç gittiniz mi doktora ?
Fakat totemim şu şekilde varsın yol bizi yorsun , ( evladımı kucağıma alınca rabbim nasip etsin ) hepsi biticek nasılsa
Varsa merak ettiğin bir şeyler bildiğin ve tedavinin 3. Güne kadar paylaşabilirim :)
Sizin sorununuz neydi bu arada hiç gittiniz mi doktora ?
Hemde cok gittim doktora. Rahmımde perde var dedıler hısteroskopi oldum. İki kere rahım filmi cektırdım ıkı senedır evlıyım hala. Cocugum olmadı. Adet duzensızlıgım var. En sonunda karar verdık yenı yıldan ıtıbaren bı tup bebek merkezıne basvurmak. O yuzden merak ettım nasıl bı yol benı beklıyo.
- 27 Eylül 2020
- 206
- 202
- 53
Zor ama Sonu çiçekli bi yolHemde cok gittim doktora. Rahmımde perde var dedıler hısteroskopi oldum. İki kere rahım filmi cektırdım ıkı senedır evlıyım hala. Cocugum olmadı. Adet duzensızlıgım var. En sonunda karar verdık yenı yıldan ıtıbaren bı tup bebek merkezıne basvurmak. O yuzden merak ettım nasıl bı yol benı beklıyo.
Bende pko var 2 aşılama yaptırdım tutmadı sonra tüpe karar verdim , Doktor seçimi yaptıktan sonra adetin 2. Günü doktora gidiyosun doktor usg ile rahimi değerlendiriyor hazırsa hemen yumurta geliştirici birkaç kutu ilaç ve yumurtalar çatlamasın diye 3-4 gün sonra başlayacağın oral bir ilaç veriyor benimki bu şekilde yaptı en azından ,
Sonra o ilaçları 1 hafta düzenli kullanıp yumurta takibi için doktora gidiyosun .
Ben şuan sürecin bu kısmına kadar geldim ama doktordan edindiğim bilgiye göre devamı şöyle olacak yeterli sayıda ve olgunlukta yumurta ürettikten sonra yumurta toplama işlemi olacak anestezi eşliğinde ağrısıx bi şekilde oluyormuş yumurta toplama günü eşlerden de sperm alınıyor sonra labaratuvarda döllenip embriyo üretiliyor ve her gün bu embriyolarla ilgili aranıp kaçı yaşıyı kalitesi nasıl bilgi veriyorlarmış sonra da rahimin uygunsa transfer işlemi olup anne olmak için dua edip bekliyormuşsun :)
Psikolojik olarak zor ama sonu çiçekli bi süreç kendini önce psikolojik olarak hazırla olur mu ?
Sen yeterlisin , anne olmayı herkesten çok hak ediyosun ve bu yola zor da olsa çıkıp hak ettiğini allahın izniyle alacaksın
- 26 Kasım 2021
- 30
- 34
- 3
- 31
Benim ilk denemem şuan için yumurta geliştirme evresindeyim tedavimin 8. günü pazar günü Opu (yumurta toplama işlemi)gerçekleşmesi planlanıyor . Cuma günü çatlatma iğnemi olacağım. Fakat ohss riskine karşı transferim 2 ay sonrasına ertelendi.
Ağrı eşiği düşük çok nazlı bir insan olan ben şuan kendimi kendi kendine iğne yaparken buluyorum :) bu öyle bir süreç işte sonunun güzel olacağına inanıp bol bol olumlama yapmalı ve tabiiki de hayırlısı olsun diye dua etmelisin
Ben tedavi öncesinde biraz kilo vermediğim için pişmandım aslında fazlam yoktu ama kullandığımız ilaçların horman seviyesinden kaynaklı biraz versem iyi olurdu bu bir tavsiye olabilir ..
Kesinlikle tüm testleriniz tam gidin zaman kaybetmemek açısından başlangıç reglinizden önce ön görüşme yaparak tahlil listesi - fiyat bilgisi gibi bilgileri edinin .
Psikolojik olarak hem siz hem eşiniz hazırlanmanızda çok çok çok önemli
Tedavi merkezinizi iyi seçmeniz gerekli.
Her dikenli yol kokusu keşfedilmemiş güzel çiçek bahçesine çıkar umarım sizde bu bahçe de en güzel çiçeği koklarsınız şans sizinle olsun
Ağrı eşiği düşük çok nazlı bir insan olan ben şuan kendimi kendi kendine iğne yaparken buluyorum :) bu öyle bir süreç işte sonunun güzel olacağına inanıp bol bol olumlama yapmalı ve tabiiki de hayırlısı olsun diye dua etmelisin
Ben tedavi öncesinde biraz kilo vermediğim için pişmandım aslında fazlam yoktu ama kullandığımız ilaçların horman seviyesinden kaynaklı biraz versem iyi olurdu bu bir tavsiye olabilir ..
Kesinlikle tüm testleriniz tam gidin zaman kaybetmemek açısından başlangıç reglinizden önce ön görüşme yaparak tahlil listesi - fiyat bilgisi gibi bilgileri edinin .
Her dikenli yol kokusu keşfedilmemiş güzel çiçek bahçesine çıkar umarım sizde bu bahçe de en güzel çiçeği koklarsınız şans sizinle olsun
Benim kılom cok ne yaptıysam da veremedım acaba o sıkıntı olurmu tup bebek tedavısındeBenim ilk denemem şuan için yumurta geliştirme evresindeyim tedavimin 8. günü pazar günü Opu (yumurta toplama işlemi)gerçekleşmesi planlanıyor . Cuma günü çatlatma iğnemi olacağım. Fakat ohss riskine karşı transferim 2 ay sonrasına ertelendi.
- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
Tüp bebeğe yeni başlamıs veya tedavısı devam edenler yasadıgı olumlu ve olumsuz seylerı yazabılır mı ?
Benım 2 senedır cocugum olmuyo yenı yıldan sonra tedavıye baslıcaz esımle.
Neler yapmam gerekıyo tedavı oncesınde
Yardımcı olursanız sevınırım
Bu dönem tedavi kısmını asla kimseyle konuşma söyleme, hatta eşimle aramda bile konuşmadık. Gezdik tozduk, film izledik düşenecek vakit yaratmadık kendimize, aklımızdan çıkardık. Çünkü başlı başına bir stres. Transferden sonra da 2 gün dinlenip sonra normal yaşantıma devam ettim, temizlik yemek kısmını o dönem eşim yaptı hep. Ben keyfime baktım :) Rahat ol lütfen sende İnş hayırlı şekilde sonuçlanır
Bende kimseyle paylasmayı dusunmuyorum. Psıkolojık olarak kafamı toparlamam lazım zaten. Ne anneme ne kayınvalıdeme kımseye soylemıcem. Herseyı ben esımle yapıcam. Allahtan tek dılegım emeklerımı bosa cıkarmasın. Nasıl bı yol benı beklıyo bılmıyorım ama sonu mutlu sekılde bıtsın baska bısey ıstemem dualarınıZı eksık etmeyın olurmuBu dönem tedavi kısmını asla kimseyle konuşma söyleme, hatta eşimle aramda bile konuşmadık. Gezdik tozduk, film izledik düşenecek vakit yaratmadık kendimize, aklımızdan çıkardık. Çünkü başlı başına bir stres. Transferden sonra da 2 gün dinlenip sonra normal yaşantıma devam ettim, temizlik yemek kısmını o dönem eşim yaptı hep. Ben keyfime baktım :) Rahat ol lütfen sende İnş hayırlı şekilde sonuçlanır